49

Cartman1912

преди 1 година

До HHВсички са маскари го казва Бай ***, който е образ, който усмива българина от Алеко. Сама си прави изводиите, като кой мислиш ти, като ***, или като Алеко.

48

Анонимен

преди 1 година

Хаха значи е важно да се фокусираме върху човека който вади кирливите ризи не върху хората които ги носят така ли бе *** послушковци?

47

kOKO

преди 1 година

рУДИ ГЕла отявлен чорбар, работил за стожера на ДПС Илиян Инджов в ЦСКА. Подари им стадион на пъпа на София, изпълни си работата. Купи си Майбах за половин милион. Но ламти за още. Такива мазни предатели отиват на бунището рано или късно.

46

Анонимен

преди 1 година

Оф, нищо не е. Аз викам ще пусне някой запис на Баце и Киро в спалнята заедно с Асен. Пък то - нищо.

45

Анонимен

преди 1 година

Колко долно милиционерско мероприятие. На всички е ясно, че доверие между пвете партии няма и няма как да има. Правителство обаче ще има и това е добре за България. Щом бандюганите са се активирали толкова, значи сме на прав път. Дано само пришълците да не покажат отново простотията си

44

баба мара

преди 1 година

напусни нс не само пп достатъчно се изложи занимаваи се само с това коетоумееш но не с политика

43

Анонимен

преди 1 година

Ето затова не гласувам.

42

Анонимен

преди 1 година

Още не е имало митинг на Орлов мост, на който да се целунат Баце и Киро. В името на стабилността и просперитета. Кога ще се случи? Писна ми да чакам.

41

Анонимен

преди 1 година

Бла,бла...когато "емоционално нестабилния" Руди Гела замазва ла..а, започва да вонилошо. Записи има и те винаги ще тегнат, като дамоклевия меч над шарлатаните от ПП.

40

Анонимен

преди 1 година

Ако някой си мисли, че политиката е чиста работо жестоко се лъже. Но ако нчкой си мисли чш този е един "борец" за чиста полити се лъже много по жестоко - само вижте превозното средсто за над 200 хил лв. коеото ползва и ще стане ясно кой плаща. Ясно е че ГЕРБ и ПП-ДБ не се понасят дори биха се изпозастреляли ако могат, но имат почти еднакви възгледи и трябва да направят това правителство защото след нови избори ситуацията ще е същата, а властта се упражнява от хора които не са избрани хората .

39

Анонимен

преди 1 година

Момченце лабилно. Като буланка преследваш кариера, кариерист. И какво като ти пише в автобиографията министър? Какво? По мъжага ли си, лабилно момченце? По едно време си помислих, че от теб наситина лъха на свежест и промяна, на отговорност и желание да работите срещу мафията на прехода. Която в момента се бори за оцеляване чрез жестокости в поведението си за постигне оставането си във властта. Това няма да бъде позволено.

38

Реалист

преди 1 година

Каква предателство, какви пет лева говариш за гласувалите! Реалността е, че ни трябва правитерство! Аз самия съм еден от гласувалите за ПП и ясно съзнавам, че друг избор нямат при така създадената конфигурация в парламента. Така, че ***.ната на глупците.

37

Анонимен

преди 1 година

Вярно , че 90-те години не инало нет / когато се е разпределяла баницата/ . Ама такова чудо не е било в България

36

Анонимен

преди 1 година

ПП-Баджанаците не са никакви умни и красиви, а обикновени изучени (дали) в чужбина на западни ншмера шарлагане. Видяхве нивото - министър-председателя с гаджето на свой депутат се натискат по тавански квартири.

35

Анонимен

преди 1 година

Прави ли впечатление как веднага почва да се мъти водата щом има поне малък шанс за създаване на кабинет,при широката коалиция ПП,ДБ,БСП,ИТН Трифонов я бламира,предният парламент когато ДБ имаха шанс да направят правителство с третият мандат гръмна"аферата"НЕКСО,сега когато има разбирателство между двете първи политически сили,отново се появява някой и почва да руши?

34

HH

преди 1 година

Отчаяна съм, отвратена и погнусена!!! Всички са маскари, за жалост...Прав е Алеко!!!

33

Анонимен

преди 1 година

Руди гела голям играч ще излезе!

32

Анонимен

преди 1 година

Аз откога разправям, че трябва да се ротират американския и руския посланик като премиери. Вие ме мислите за ***. Ама нашите са само кукли на конци, нищо повече.

31

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхме нормална държава Кирил Петков отдавна щеше да е в затвора. Като се започне от това как обикаляше чужди посолства и обещаваше са пусне Македноя в ЕС през главата на парламент, министри, общество и се стигне до вноса на руски горива през многобройни посредници, които за месец станаха мулти милионери от нищото на гърба на хората. Представете си Кирчо колко пари е взел да им свърши тази работа. Българската демокрация не работи, тъжно е.

30

селянин

преди 1 година

те така стават комунистическите революций