30

Петров

преди 1 година

планът на нато е ясен - милиони поляци, романци, словаци, чехи, укри, бългериани и всички естоници, литовци, латвийци да бъдат изметени и изгорени с ядрени удари в името на преизбирането на биден и биденовци и възможността американците да си купуват оръжуие и да се избиват спокойно в америка

29

укропитек бъди!

преди 1 година

До Зозо - на теб ти е останало джафкането и фугирането! Направи нещо по убеждение! - отиди да те утрепат в украйна! Ще направиш обществено добро!

28

Илиев

преди 1 година

Каквито и напъни да има НАТО - няма да победят Русия, жалко че ще го разберат по трудния начин!

27

Педалите русофили

преди 1 година

вече са ужасени... Ха-ха-ха!

26

НАТО частна армия:

преди 1 година

укропитеците са на свършване. та това го броим за начало на наборна реклама. Нашите зомбирани краварофилчета - имате шаннс - записвайте се!

25

Зозо

преди 1 година

На копейките ще им остане само джафкането по форумите и фейсбук. Най - много пак да направят "национален" протест пред парламента с руски знамена и 25-30 платени роми, докарани с автобус от Максуда :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

24

Мечока Иван

преди 1 година

Ако има желаещи да се пробват. По възможност да са в розово бельо.

23

Анонимен

преди 1 година

Oтан пристъпва към увеличаване на числеността на западните войски по цялата граница на северноатлантическия пакт с Русия. Руската Федерация няма да се занимава със слугите и васалите. Тя залага на балистични ракети-носители с обхват 18 000 км, ядрени подводници, подводни дронове "Посейдон", хиперзвукови оръжия, които без проблем поразяват центровете на взимане на решения на Хегемона.

22

Aуу че Нато

преди 1 година

Не може да произвежда достатъчно муниция да въоражи даже Украйна!

21

НАТО да си спомни

преди 1 година

Искаха да покажат на Русия че икономиката и няма да устои на санкциите на блока - устоя! Сеага искат да покажат че нямало да се съобразяват със ядрени потенциял на Русия - ??????

20

Издънкова

преди 1 година

До ЗозоНЕ бе джендърите могат само с боя да заливат паметници иначе са напълнили памерсите като искат да се бият на страната на наркомански ама нали са половин мъже

19

Тъпаци

преди 1 година

Колко руска изм3т има. Що не ходите да направите една .... на Путин а ???

18

Анонимен

преди 1 година

Вова, мачкай нато-то!

17

СтолтенбергЪТ

преди 1 година

А нещо за великия шеф на Нато-наркоман и несретник, който търсеше по улиците неадекватната си сестра наркоманка? Този радетел за ползване на дечицата по Света като опитни зайчета и затънал до шия в зелените лъжи! И този е шеф на тази организация, която е ВОЕННА, т.е. която убива!

16

къв им акъла:

преди 1 година

"Според говорителя на НАТО е било важно да се покаже на Русия, че алиансът няма да бъде спрян от ядрения й потенциал." - ами ако пробват и не се получи?

15

Анонимен

преди 1 година

Да припомня, че НАТО не даде на германиите да се обединят 1955г. Факт.

14

Американски папагал,

преди 1 година

Я! цялото ято се дигна в защита на гей-алианса! Интересен факт!

13

по интереси

преди 1 година

До Зозо - ти ги следиш фугите, ти ще кажеш!

12

Почна се!

преди 1 година

по предсказанието на Нострадамус се говори за ядрена зима в Европа.

11

Зозо

преди 1 година

Абе верно ли Копейката получил повиквателна от Пригожин и веднага напълнил фугата отзад? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))