105

До 91

преди 1 година

Знаем. САЩ, Англия, Франция и Западна Германия. Пет години след войната ако беше посетил Германия и СССР, никога не би повярвал, кой е победителят и кой е загубил войната.

104

до 92

преди 1 година

Тея 120 млрд украински дългове пак рашистите ще ги плащат. Репарации му се вика.

103

Анонимен

преди 1 година

До 86. Само дето не са го завзели все пак. Като минат още 4-5 месеца и сибирските ушшанки загубят 30-40 000 солдати може пък и да вземат градчето Бахмут.

102

ХаааХа

преди 1 година

Фашистите реват, това е много добре. Най добре ще е да замлъкнат завинаги колкото се може по скоро

101

sad

преди 1 година

ситуацията, е меко казано трагична..... Според статия на Ройтерс от преди няколко дни, разходът на украинците в последният месец около Бахмут е 500 човека средно на ден. Също пак според Ройтерс, украинският войник живее средно 4 часа в тази месомелачка там.... Жалко за хората..... войната, няма нищо обощо със свобода и демокрация, а само и едниствено, с нечий интереси :(

100

до 94

преди 1 година

А теб те виждам осъден за заплахи!

99

Асан

преди 1 година

Споко то веднъж са мре :)))

98

до 74 !

преди 1 година

От Газета.Ру бе, приятел! От там копира! Всъщност, ти си ,,момчето" и сам се окуражаваш....!

97

Анонимен

преди 1 година

150 000 жертви. Обаче не за всички от семействата им има бяла лада. Защото лади вече няма. Например семействата на дръпнатите руснаци раздават торби с пелмени. Това е да се жертваш за матушката, за путин.

96

Анонимен

преди 1 година

А ми да, родните русофили все още вярват, че безаналоговата Россия е победила Германия в края на ВСВ и че сега ще я спечелят тази война. Лошата новина е, че украинската авантюра на пияната *** с 90% вероятност ще завърши с катастрофа за човечеството и с 10% вероятност ще завърши с катастрофа за Русия.

95

Анонимен

преди 1 година

На чичо Сам ще му дърпат ушите руснаците. Чакат го да затъне още в Укристан. Джавелини, хаймърси, стингъри - мина им славата. Някой да говори за тия играчки вече?! Същото ще е с танквете. Чакаме го да прати и Ф-16 и други "невидими" кръстачки. С-300 и С-400 го очакват. Ако е рекъл и атом ще се разменя. Вързаха краката в Украйна по-зле от Виетнам. Вече и дълга си не могат да решат, чрез война. Дъл му са умира на Джони от Охайо от руски ядрени гъби над главата му, а?! Щото натам го водят техните.

94

Анонимен

преди 1 година

До Руснаците са ***... Стара истина когато армията си замине територията сама пада.

93

Калашников

преди 1 година

Щом урките хленчат отаяно и нашите краварски медии го афишират , значи работата им е свирена ! Слава на РУСИЯ !

92

Анонимен

преди 1 година

Някъде околко "День пабедъй" рашистите ще празнуват 200 000 салдата наторили чернозема в Донбас. Миналата година без самолети, а тази година сигурно само пешаци ще са. Муаххааааа

91

Анонимен

преди 1 година

Виждам Нааркомана, Шолц, Макрон, Байдън и останалите обеесни на площада в Краснодар. Народен съд за престъпления против човечеството. Красонодар, СССР, юли, 1943 г. Заловени фашисти! Има видео в ютуб. Руснаци, които са предали своите товарищи и германци, издевателствали в Сталинград. На площада. Всички бяха избеесени! Първо почнаха с руснаците - позорная смерть за предателите. После обеесиха германците! Вървим към този сценарий. Дано нашите форумни русомрази отърват кожата. Чака ги същото!

90

Анонимен

преди 1 година

"Великата" Съвецка армия се пъчи ,че ще стигне до Брюксел , а от 1 година още дрънка тенекиите на 50 км. от границата и чака "Виликия" Китай да се включи ама Китай няма да се включи защото ако банкрутира САЩ и те отиват на кино няма кой да плаща "Великите" трилиони нали така?

89

Анонимен

преди 1 година

до тук Урките са задлъжняли само с 120 млрд $ към запада, всичко върви по план и децата на децата им няма да могат да ги изплатят и ще си останат роби во веки веков.

88

Анонимен

преди 1 година

Hацистка Германия изненадващо нахлува на територията на СССР с най-голямата и мащабна инвазия в човешката история,като по този начин се открива най-големия фронт на Втората световна войнаИзточният.Вермахта постига огромен успех в началото на инвазията,като обкръжава и пленява близо 4 милиона съветски войници.Само за една година около 2,8 млн. от тях са екзекутирани или убити чрез гладуване,което е най-интензивният геноцид в историята на човечеството.После знаете кой е победелят, нали русофоби?

87

Асан

преди 1 година

Бахмут нема има Артьомовск - основан 1530 г. от Иван Грозни :)))

86

Zеленски

преди 1 година

До 84. Хе-хе, нещо яко си се объркал кой ще застава пред международния трибунал. Точно обратното е, ама вие, зомбираните путински олигоффрени сте такива, всичко си извъртате както ви е удобно.