22

Анонимен

преди 1 година

Нашият лев е вързан и сега с еврото и няма мърдане. Нямаме парична политика и сега и няма да имаме. Курсът е вързан яко. По- добре да имаме в джоба оригинала- еврото щото си е по- стабилно. И без друго всички сделки са в евро за имоти. Хърватите ни правят лоша услуга като хейтят еврото и така ни пречат изкуствено- значи просто ги взеха по- рано от нужното щото са католици и Австроунгарски слуги.

21

Анонимен

преди 1 година

Според вас лесно ли се преизчисляват 0.13 евроцента за една харватска куна?...

20

АНГЕЛ

преди 1 година

Инфлацията не идва от там където говорят в тая статия. Инфлацията идва заради неограничения финансов ресурс на банките когато минат под шапката на ЕЦБ. Те започва да харчат,дават на заем и инвестират. С което наливат едни милярди в икономиката и цените фръкват нагоре!

19

Зозо

преди 1 година

В България курсът е фиксиран 1,9853 лв. за евро. Другото са руските лъжи на Вгъzраждане :)))))))))))))))))))))))))))))

18

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ми то тва се очакваше,евролиберастите са ще скочат на амбразурата,че нищо не разбираме и рога на изобилието ще се стовари над нас!

17

Анонимен

преди 1 година

Много лесно е да отворите 2 брошури на известна верига супермаркети и сами да проверите колко тенденциозна е статията (особено заглавието), не мислите ли? Факт, че 99% от читателите на днес.бг нямат капацитета да го направят, но, все пак, давам този лек жокер. Има едно минимално закръгляне и то по малките магазини.

16

Ако позволим-и у нас

преди 1 година

Това сигурно става щото хърватите не разбират колко е полезно еврото за тях. хи хи хи...

15

Анонимен

преди 1 година

Цените ги закръглят нагоре, заплатите ги закръглят надоло.

14

само за няколко дни

преди 1 година

Георги Вулджев: Щом в Хърватия не успяха да осуетят скока на цените след въвеждането на еврото, какво би станало в България.Хърватските медии говорят основно за хранителни стоки. Например, продукти в пекарни, които преди са имали цена в хърватски еквивалент на 80 евроцента след смяната на валутата вече струват 1,1 евро - 37,5% инфлация. Цената на кило портокали се вдига с 14%, а тази на кило картофи с между 35% и 45%. Кило лук вече струва с 25% повече, а цената на едно еспресо се качва със 16%.

13

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде става същото, имах приятели в Гърция, когатоприеха еврото, бяха много недоволни. Но това изобщо не е истинският проблем, това е дреболия. Други са големите, истински проблеми да се набутаме със задната част напред в тоя батак

12

Анонимен

преди 1 година

Възраждане провежда референдум против еврото. Сигурно е случайно????

11

Анонимен

преди 1 година

Вчера се върнах от Загреб. Не просто закръглят нагоре. Цените в евро са двойни и тройни спрямо тези които бяха в куни.

10

мдаа

преди 1 година

Ето, видяхте ли? Наистина малко информативно и сухо без никакви данни, но цените са нагоре. Предлагам "експертите" у нас, които защитават въвеждането на еврото да се ангажират да покрият разликите в увеличените цени. Да видим тогава дали ще бъдат толкова за въвеждането на еврото.

9

Ох на Дедо

преди 1 година

да ви пикaм на евтините манипулацйки!!

8

Някой

преди 1 година

Вие слепи ли сте или просто простички? То си пише защо е цялото това "голямо поскъпване", а именно - спекула и яка алчност на търговците. Преминаването към еврото по принцип си е плавен процес, по определено обменяне на валутата, ама нали "търговеца" трябва да прави яко печалби, какво са още 1-2-3 евро отгоре на цената. Яко глоби за такива "мозъци".

7

Анонимен

преди 1 година

Мисирките да искат от нашите евро-пропагандатори да обяснят защо се случва, след като не спряха да повтарят, че поскъпване нямало да има.

6

БЪЛГАРИН

преди 1 година

МОЛЕТЕ СЕ ДА НЕ НИ ПРИЕМАТ ЗАЩОТО ТОВА ОЧАКВА И НАС

5

Скокльо

преди 1 година

Скокът е еднократен. До края на годината всичко ще се нормализира и ще имат същите цени, които биха имали и без евро.

4

Анонимен

преди 1 година

Идат избори, преди да гласувате питайте марионетки дали ще гласуват това да се случи скоро и у нас!

3

Анонимен

преди 1 година

А, стига, бе? Нали уж реки от мед и мляко щяха да се леят...бамаааму...