70

Анонимен

преди 1 година

А какво става с успешното контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна срещу руските агресори, какво става с успешното контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна срещу руските агресори? Защо не пишете за успешното контранастъпление на успешното контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна срещу руските агресори? Вече 4 месеца от август насам Украйна контранастъпва успешно, а медиите нищо не казват до къде стигна!

69

Анонимен

преди 1 година

Путин: "Западът предвиждаше 20% спад на руската икономика, а Русия реално спадът е 2%". Спадът в ЕС средно 10%.

68

Адмирации

преди 1 година

Врагът трябва да напусне Европа, тя трябва да бъде прочистена и демилитаризирана! Не може нацистките режими в Европа, да продължават конфронтацията и да се доближаваме до ядрена ескалация! Европа трябва да се анексира от Русия, за да не може Сащ да определят съдбата и външната политика на европейците. Време е за свобода

67

Анонимен

преди 1 година

Наритаха ли ви за Шенген .За платените самолетите какво да кажем. Шамар по бузата но ние като добри християни обръщаме другата буза и нея да ритнат шенгенския ритник.

66

Анонимен

преди 1 година

Русия започна серийно производство на междуконтиненталната ракета "Сармат", която може да носи 10 ядрени бойни глави с общо тегло над 100 тона и обсег 18000 км това гарантира сигурността на държавата за 50 г. напред.

65

БОЗО

преди 1 година

До 87 А, искате да си останете само руските шпиони и агенти! На мен в ЕС ми харесва, не разбирам защо ме пращаш в САЩ, никога не съм разправял колко е велика, за разлика от путинолизците като теб!

64

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са като Хитлер Измислят си една фашизоидна идеология.Че са непогрешими Турят Патриарха си като плашило.Искат да завладеят територии които не им пренадлежат.Искат да престъпят общоприетите православни закони и правила като се самообявяват за Вселенска.Нарушсвайки принципа за равнопоставеност между църквите.Считат за подвластни другите .И при съпротива те се хвърлят във въоръжен конфликт Борещи се уж с врага.А врагът са те самите себе си.Защо приеха комунизма.Една атеистична заблуда.Вина

63

Анонимен

преди 1 година

Чоката говори от свое име и на твоя работодател и не забравяй да го посочиш .

62

До 82

преди 1 година

И вас никой не ви държи тук! Заминавайте си за САЩ да сте по близо до господарите. Тук не ни трябват американски шпиони и агенти.

61

Анонимен

преди 1 година

Макрон сега ли разбра че Англосаксите искат да разбият икономиката на Европа но да изглежда че тя сама го прави а и Русия също е обичайния заподозрян за виновен.

60

зер

преди 1 година

Айде пак "врагът". Как те все прави, па цел свят крив...

59

БОЗО

преди 1 година

НА ВСИЧКИ НЕДОВОЛНИ ОТ ЕС- Никой не ви държи тук на сила, Русия търси доброволци, така че айде пътя!

58

Анонимен

преди 1 година

Путин се заблуди, че едва ли не мита за руската армия е верен, оказаха се наакани....Щели за 2 дена да ходят до Берлин.....смех голем :)))

57

Анонимен

преди 1 година

Родион Мирошник, представител на Луганската народна република, написа в Телеграм, че от края на юни досега украинските въоръжени сили са нанесли 185 удара срещу жилища и други цивилни обекти в Луганск и Донецк с произведените в САЩ реактивни системи за залпов огън "Хаймарс".

56

Анонимен

преди 1 година

Угоени нацисти. Точно в десятката. Плюскат западни помощи като за последно. Гледах клип с южнокорейска дажба от помощите. Добре беше. Наденички мръвки некъв сос десерти това онова.

55

Анонимен

преди 1 година

Добре че се освободихме от робство. Сега остава да се освободим и от американско робство и държавата най после да тръгне напред.

54

Чоката

преди 1 година

Медведка ще ве изринем от всякъде, ***

53

Анонимен

преди 1 година

Руската православна църква е църква отхвърлена от православието и православния свят.Тя е схизматична и непризнаеаща християнската институция определена по каноните и правилата за разбирателство между автокефални църкви.Тя си е присвоила правото върху много църкви включени в териториите и в Империята .Което е в разрез с тълкуването за принадлежност , определени още от Вселенския събор на православните църкви Това е изцяло завладяна църква от комунисти фашиноиди и империалисти.

52

БОЗО

преди 1 година

Ай стига с тоя нацизъм в Украйна де! По голяма нацистка държава от Русия в света няма, освен може би Северна Корея, ако русофилите въобще знаят какво значи нацизъм!

51

Анонимен

преди 1 година

До Fox NewsЗеленски така орева света, че едва ли му е минало през ума, че е "диктатор" :) Истината според мен е, че те не са боеспособни като народ :)) Диктатори са Путин и селянина Ердо :)))