33

Само питам

преди 1 година

Някой русоид помни ли какви бяха целите на руската военна спецобосрация? Сваляне на режима на наркоманите и нацистите, пълна демилитаризация и денацификация на Украйна и НАТО "да си събира парцалите и да се изнася на границите си от 1997 година". В резултат от руските действия украинската армия стана най-силната и снабдена в Европа рейтинга на Зеленски и по-голям от този на Путин а границите на Русия с НАТО станаха от 1400 километра на 2500 километра.

32

Българин

преди 1 година

29, не знам от къде ги мислиш тези глупости, че нямали техника? Вчера военен анализатор на скай нюз (активна западна медия) каза, че руснаците ползват между 15 и 20% от техническия си потенциал. Най-вероятно ги е завишил. Въпросът е запада колко време може да подарява техника на Украйна? Защото запасите чувам там привършвали.

31

Българин

преди 1 година

Путин хвърли по една атомна бомба в Киев и Харков да видим тогава няма ли да развеят белите ***

30

3M

преди 1 година

Ако целта е да се ***, то вече са я постигнали и могат да си заминават, за да започнат да плащат за нанесените вреди!

29

Хаха

преди 1 година

България е ЗА използването на ядрено уръжие от Русия върху харов и жалките украински войничета

28

от 29

преди 1 година

коментара ми е "до 26" ... нещо се разместиха.

27

Анонимен

преди 1 година

Тези цели никой така и не разбра какви са точно. Освен да извозват перални, друго желание у московците не се забелязва.

26

Анонимен

преди 1 година

До Българин, да мобилизират ама немат техника, още преди месец почнаха да вадят от запаса старите танкове т-62 да не говорим че не им останаха боеприпаси след "акцията с пушачите" та затова ходат и при Кимчо да му искат боеприпаси

25

до 27

преди 1 година

Споко. Такива като теб ако стане война в България, ще избягате първи. За руския народ недей се притеснява. Той винаги се е борил и си е отстоявал интересите. А в случая интереса им е да защитят пограничното про-руско население (които всъщност са си руснаци). За разлика от интересите на САЩ, които винаги са били да се впият в някоя територия където няма и един американец и да смучат "демократично" ресурси.

24

Анонимен

преди 1 година

Свинопеците изпържиха доста бандеровци за пет дена

23

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Време е за ТОПОЛ М върху харков и всичките урки там да се изпарят хохохи

22

Анонимен

преди 1 година

Колко ли трябва да си ***,че да ходиш да умираш заради комплексите на едно джудже.

21

хаха

преди 1 година

Насам народеееее, долари за смет. Краварофилите явно са поизхарчили парите почивните дни и сега налитат като мухи на мед на всяка статийка. Бързат да заработят по некой долАр.

20

Анонимен

преди 1 година

Проблема обаче е, че все още няма ясно дефинирани цели. Какво искат да постигнат - и те не знаят. Денацификация, денаркоманизация, да превземат Украйна, да стигнат Берлин, да стигнат Ню Йорк, Владивосток, да превземат някоя поляна около границата? Какво в същност искат ра6стите? Не са казали. Избиват хората ей така, защото са ра6исти

19

Космонавт

преди 1 година

Украинските нацисти са подземен народ, затова не могат да бъдат открити от рашистите.

18

Българин

преди 1 година

За да ги постигне в някакво обозримо бъдеще е необходимо обявяване на поне частична мобилизация. На доста места чета, че при атаката в Харковска област, украинската армия влиза с 8 ПЪТИ повече жива сила, отколкото е имала Русия там. Не може с 200 хиляди военни да се биеш, срещу повече от половин милион, когато на вторите им доставят ежечасово ново и ново оръжие. Просто няма как да стане. Русия е 140 милиона. Да мобилизират още 200 хиляди и ще имат много по-бързи успехи.

17

Анонимен

преди 1 година

Руската армия - най-смешната армия.

16

Анонимен

преди 1 година

Сложих ти минус заради "западния агресор". Кой е той, в крайна сметка?

15

Анонимен

преди 1 година

Жената на Песков отмаря в Гърция, троши чинии по таверните, пръска евраци по магазините. А руските войничета от бедните раьонони Русия които мъжа и праща да умират по полетата в Украйна в борбата с западния агресор! Ей това се вика Руски стандарт на живот. Кой както се уреди.

14

ЕС

преди 1 година

И на децата им стана ясно че целите на *** са да си укрепят властта в Крим и да си приберат Донецк и Луганск. Останалото са си разни военни и глобални тактики и меневри ..... Просто рашките нито са дорасли нито са готови за повече. Ама пропагандите и на двете империи само си "чешат езиците" утилизират евтино остарелите оръжия, а страдат обикновените невинни хорица и ЕС беднее и слабее... :-(