122

Анонимен

преди 1 година

Русия върна статута си на велика държава, и от сега нататък ще се държи като империя, а именно, Русия признава само други велики държави на ниво договорни отношения, а в зоната на своето влияние правилата Русия ще определя сама. Никой повече няма да разговаря на тази тема с УССР. Империята е взела решение, че УССР с такова правителство и в този вид на границата на Русия повече НЕ МОЖЕ да съществува.

121

Сандо

преди 1 година

ама те рашките ако искаша да я взривят нямаше да е превземат а направо щяха да я гръмнат. Урките са ***, искат да направят голямо джабало за да влезе НАТО в Украйна

120

Анонимен

преди 1 година

Щом руските щурмовите части срещнат съпротива, веднага отстъпват, окопават се, след което се нанася масиран удар с оръдия и реактивна артилерия. Извършва се и авиационна поддръжка. И едва след това продължават отново напред. Това отнема време, но минимизира загубите. И не струва скъпо. Украинската армия постепенно бива унищожавана - бавно, но сигурно.

119

profetey

преди 1 година

На този момент от военна гледна точка (ако я има) виждам 1 вероятност. Да принудят руската армия да започне офанзива към Кривии риг и Запорожие. Явно в тези териитории украинската армия се е окопала добре и иска да я нападат там вместо Николаев, Донецк и Харков. Може би сега ще видим дали Русия има ресурсите и желанието да нападне паралелно по други фронтове или ще продулжи да напада по 1 направление, а другите да се защитава.

118

Анонимен

преди 1 година

Съюзните сили бавно но сигурно смилат украинската армия. Украйна всеки ден губи територии.

117

Анонимен

преди 1 година

Целият цивилизован свят е с Украйна и против Русия, но Роджър Уотърс е пpocт и не може да го разбере това нещо. Той Васко Кръпката и Милен Керемидчиев му обясниха компетентно по телевизията на Роджър Уотърс защо е пpocт, но Роджър Уотърс не може да разбере Васко Кръпката, защото е русороб.

116

Питам:

преди 1 година

Какво правят руснаци в Украинска АЕЦ?

115

Анонимен

преди 1 година

Няма да се взриви като Чернобил, защото реактора е от друг тип. Ше стане по-скоро бедствие като Фукушима и земята и водата наоколо ще се замърси с радиактивни отпадъци. Никой няма интерес в дългосрочен план от таково развитие. В краткосрочен Руснаците я използват като база за действие, затова украйнците са бесни и стрелят по централат.

114

Анонимен

преди 1 година

Как така САЩ не са видели от сателитите кой стреля, като постоянно мониторват цяла Украйна и дават координати на цели на украинските нацисти.

113

Тургенев:

преди 1 година

"Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят"

112

Morski

преди 1 година

До 128-HeinrichHimmler-Като ти е много по-добре в " Руския Свят" заминавай там ! Ще си в: безопастност,свободен, добре платен и нахранен, осигурен с жилище и добра пенсия, чувстваш човек ,шще можеш да казваш и пишеш каквото мислиш,а не каквото ти е казано да мислиш, абе песени само ще пееш! ЧЕМОДАН,ВОКЗАЛ И СИБИР! МАРШ ТАМ КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА ТУК! НАСИЛА НИКОЙ НЕ ЗАДЪРЖАМЕ!

111

Спрете с лъжите

преди 1 година

Русия НЕ стреля по АЕЦ! Те са последните на тая земя, които биха стреляли. Защото ако стане гаф тяхното новоосвободено население ще бъде облъчено. А и проблема също е в това, че се стреля по охлаждащите системи и по стените на язовира, което е 100% доказано че се прави от украинците. Ако Украйна не иска атомната централа да се взриви, защо стреля по охраждащите системи и защо иска да я наводни? Та нали така и въздуха и водата ще станат радиоактивни?

110

Словашка Зузанка

преди 1 година

Споко! Словашките гаубици Zuzana вече са в Украйна, за да громят *** окупатори. Украинската армия минава в контранастъпление със Зузаните, и до дни, дори до часове влиза в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред международния трибунал в Хага за престъпления срещу човечеството.

109

пуйката

преди 1 година

След като са я завзели значи стрелят по своите.Защо Зеленски им казва,току виж престанали да се обстрелват взаимно руснаци и руснаци и да започнат да стрелят по украинците..

108

HeinrichHimmler

преди 1 година

Докога щеТърпим лъжите на медиите? Кога ще видим някоя редакция изпепелена от пожар за назидание ? То бива лъжи ама вие удряте дъното. Лошото е, че има кой да ви вярва. САЩ и ЕС са зло, с което кукловодите ни управляват!

107

Анонимен

преди 1 година

А редакторите дето пишат такива глу'пости - за психиатрията.///Просто превеждат какво са писали Ройтерс. Полезно е да научим с какви небивалици промиват мозъка на средностатистическия европеец. Сигурно приемат тази новина за чиста монета, тъй като не знаят къде се намира нито Украйна, нито Русия, пък камо ли Запорожката АЕЦ. Военна пропаганда.

106

Анонимен

преди 1 година

Руzнаците са там заради горивото на Уестингхаус и системите им за управление. Тоест за да крадат технологии. Дреме им за тока на украинците...

105

Гумнечиц Хворобиев

преди 1 година

За пръв път чувам хора които държат централа сами да се целят!Съвсем са озверели лъжите им направо са жалки!

104

Анонимен

преди 1 година

А редакторите дето пишат такива глу'пости - за психиатрията.

103

Анонимен

преди 1 година

Тц тц тц не знам кой е по- вдлъбнат- тия където пишат тия измислици за руснаците или другите които им вярват? Все тая, циониста Зеленски или накрая ще избяга или ще виси на въжето. Същото трябва да се случи с пропагандистите у нас. Съсипаха българския народ от глад и нерви заради лична печалба от разни НПОта.