52

Ха ха

преди 1 година

Ние на режим на ток и вода сме били, то в бомбоубежище не сме спали. Та за да не плащаме на терористи по-добре без газ и на студено. Да ходят да плашат гаргите джуджета *** и Медарко.

51

анонимен келеш

преди 1 година

Помнете ми думата.Не знам колко студено ще бъде в Европа без газ,обаче до 2 години руснаците ще ги натисне токова жестоко мизерията,че такива като този алкохолик ще започнат със заплахите от рода на"Дайте ни да ядем нещо иначе ще направим глобален конфликт и ще загине човечеството":):):)Ай наздраве:):):)

50

Анонимен

преди 1 година

"Баба ми все на руския газ е разчитала" Ами ти живей като баба си, драги! Не те спираме. Ама ние не желаем!

49

Анонимен

преди 1 година

Кудкудяк - какво то кажат руските фашисти - все е наобратно. Значи зимата мордорската територия яко ще страда

48

Коко

преди 1 година

Кой плашиш, джудже? Плашат злите в безсилието си. Руския народ не заслужава да бъде управляван от такива изчадия. Да е заложник на наполеонови комплекси. Защото след десетилетие управление този режим не направи богата най- богатата на ресурси страна. Вместо това я изолира от света и обрече на глад. Но най- тъмно е преди зазоряване, Русия ще има нов лидер и всичко ще си дойде по местата. Защото исторически Русия е част от Европа. За това се е борил идола на Путин цар Петър. А Путин ще потъне...

47

Анонимен

преди 1 година

Абе те Кремъл са невинни бе, еж па ти, кой ли би си помислил, че те някога са виновни за нещо? И от Космоса се видя, че САЩ нападнаха Украйна, а Русия влезе да асвабади територии от лоши нaцисти и западни еврогеюви. Западът явно греши, че НЕ мълчи на Русия и че НЕ оставя без последствия авантюрите на Кремълската шайкa в Украйна. Ами все така да греши и занапред!

46

Анонимен

преди 1 година

Ще оживеем, споко. Европа като ги плашеше със санкции тяхната реакция беше същата.

45

Ghjj

преди 1 година

Tоя нещастен пияница за пореден път показва че е изключил тотално...хахо..хихо е.. Луд.

44

Анонимен

преди 1 година

"Според бившия президент Русия..." Най-вероятно това е и бъдещият. И тогава Путин ще ви се види като един стар добряк.

43

Анонимен

преди 1 година

Вие, ако предпочитате да мръзнете, за да накажете Путин, аз не желая! Моля не ми натрапвайте вашите зелени джендърски решения, драги ***!

42

Сата НАТО

преди 1 година

Явно положението фронта наистина не е добро, щом влизат в такъв тежък обяснителен режим...

41

Просветен

преди 1 година

Готвите ли се за новите бустери, маски и локдауни, измeт?

40

Мхм

преди 1 година

Аз съм За Украйна да върне всичките си териториални подаръци, получени след ПСВ и ВСВ, откъснати територии от Полша, Унгария и Русия. Да си останат само в етническите си територии. И спокойно да си се декомунизират, дерусифицират, да си кандидатстват за какъвто си искат съюз или блок. Няма да пречат на никого. Но в сегашните си граници са пълна сбирщина от руснаци, поляци, унгарци и украинци, живеещи на една територия, всеки дърпаш чергата за себе си. И Унгария раздава паспорти на Закарпатието.

39

gcm

преди 1 година

Айде бе...пак сте невинни НаМааВиУфУт.ката азиатска да го набия!!! СКоро самогАвна ще плюскате и ще *** в мизерия, руската ви гАвняна *** ще се разпадне скоро!!! Отпа.дъци

38

Не знам за руснаците

преди 1 година

Но евроGейските "лидери" напълно са загубили връзка с реалността и започнаха да падат като плочки домино, а по всичко изглежда, че процеса ще продължи и през следващите месеци.Опитвайки се да възобновят ковиТ цирка, прикривайки с***танинските си намерения към населението на земята.

37

Анонимен

преди 1 година

Баба ми все на руския газ е разчитала. Заради единия газ сте готови да се продадете на най-агресивната държава в света. в колко от изброените точки заплашва този? заплашва голяма част от човечествотото със смърт без никой нищо да му е направил? Тука който и да ни нападне ще ни бие ако не сме в нато. Едно парно ще му спрат и се предава форумния герой, какво остава да гръмне оръжие пред портите?

36

Анонимен

преди 1 година

Като оставим настрана острия език, не видях нищо невярно в горните твърдения.

35

Анонимен

преди 1 година

Путин никога за нищо не е виновен.Ама да не се притеснява са нас. Ще сложим якетата. Ама пиянките в Просия какво ще ядат?

34

Умен

преди 1 година

Ти нас не ни мисли.Ние сме на къса позиция по руския дълг.Давай парите,аз ще си плащам газа.

33

анонимен келеш

преди 1 година

Този руски комунист като изтрака кило водка и започва да драска глупости в инстаграм и да плаши:):):)Алкохола не прощава на никой:):):)