27

Анонимен

преди 1 година

Балкански поток- банкялийския мародер.Срам за България беше този ***.

26

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Въвеждането на еврото ще доведе ди срив на инвестициите у нас заради инфлацията от него. Необходимо е доходите да намалеят както разходите на бизнеса за да се стимулират инжестициите но простата глава ганьова иска пенсионерите да са добре и той да лющи бира пред блока но не и да работи. Явно пак ще трябва да си спомним онази приказка за кокошката със златните яйца докато не само никакви нови инвестиции не видим, а и съществуващите предприятия хлопнат кепенците заради еврото.

25

Хаха

преди 1 година

При вас 12 години мир и финансови инйекции, последни по всичко, 1 мил души напуснали държавата .....Да ти пипишкам на бензина / нафтата ако цената ти да управляваш пак е унищожението на държавата ни и бягането на младите към европа

24

Анонимен

преди 1 година

за жалост във всичко казано е прав Баце, стана като в Украина, онези мислеха Порошенко за мошеник а то си избраха клоун като нашия който ги вкара във война с Русия.

23

Анонимен

преди 1 година

Оххх как вие на умрело Боко най-т.ъ.пото. музика за ушите...

22

Анонимен

преди 1 година

Ами хайде кво чакаш - айде изкарвай ста диото си да протестира. Ама ще трябва да бръкнеш и в Чекмеджето, а ти не обичаш.

21

Маркс

преди 1 година

Тиквата направи руснаците монополисти в България,затова е такава цената!

20

ахе

преди 1 година

Боеко мисли и говори....оксиморон е той:)

19

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами кадрите на ДС от кохортата на фигуранта, червените олигарси от Прехода и Адвокатите на мутрите, Ви спретнаха активно мероприятие с фейкове, фалшиви новини, Фейсбук кулажи на кюлчета и чекмиджета, демагогия и популизъм на които само те са способни и резултатите не закъсняха, но пък чехълчетата и зелените еуглени, както и хибридните творения на природата с български паспорти и руско самосъзнание си заслужават съдбата, за такива като тях Петко Славейков е дал определение в "Словото" си ... !!!

18

Мутри ВЪН

преди 1 година

Шайката на Бай СУДЖУК ще се разпадне, защото те живечт само за КРАЖБИТЕ и КОРУПЦИЯТА!!! бЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ, А тиквите ще остаряват в ПАНДЕЛАТА!!! Щом КАЛИНКИТЕ на Бай Тиквун *** - значи всичко е добре!!!

17

Анонимен

преди 1 година

Ми прав е човека. Промяната се изразява единствено с двойното увеличаване на цените. Нищо друго.

16

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

''година и нещо - една лъжица асфалт не е сложена.''---------Бааа го, на тоя само ядене му е у главЪтЪ!Асфалта с лъжица ли се поставя?!

15

Бойко съм,

преди 1 година

Плащайте балами, честита харвардска промяна!

14

ехаааа

преди 1 година

Дебел и остарял, това е Лидера на проссстите!

13

Анонимен

преди 1 година

Киро така катастрофира държавата, че Бочето изглежда много добра алтернатива вече. Тъжна история!

12

Анонимен

преди 1 година

Баце е политик от световна класа.Баце е всепризнат стратег и велик учител.

11

Анонимен

преди 1 година

БОКО,НЕ СЕ НАПЪВАЙ,БОКО,НАЙ МНОГО ДА СКЪСАШ МИНИСКУС

10

Анонимен

преди 1 година

Дано 10лв да станат горивата да се радват булгарите мазохисти

9

-

преди 1 година

Това нещо никога няма да осъзнае поразиите които направи на народ и държава!Това нещо от снимката е срам за всяка себеуважаваща се нация, а още по-голям е, че още има трибуна и 20 % от популацията го гледат и слушат в захлас!

8

мак

преди 1 година

Още не му е минало отчаяние, че не управлява. Нито пък нарцисизъм. Жив да го ожалиш. Скъпотията има и другаде, но и там виновните са бг управляващите според тоя .... Тоз т.луп забравя удобно за техните далавери и кражби и сега се прави на единствен честен и кадърен. С..меш..ник.