64

Руска поговорка

преди 2 години

Най-хубаво е не там където ни няма а там където никога не сме били!

63

Цветаров

преди 2 години

А бе гледайте да не им разбутате икономиката на китайците,че как се изхранват милиард и половина население. Те завалиите до 1972-ра година се храниха веднъж на три дни. След икономическия бум предложен им от Никсън започнаха да ядат всеки ден а вече по два и три пъти на ден. Но чиповете за електрониката им се внася и за това си има условия. Само вашите игрички са им кусур и са в канала,внимавайте!

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 Скрий мсе бе гнусен русофилски ***. И собствените ти деца ти се изплюха. За нищо не ставаш. Селски русофилски 0тпадък на доизживяване. Плюя на теб.

61

Да изгоним

преди 2 години

Сидеров от България!

60

Мужик

преди 2 години

Баснята за киселото грозде!

59

Анонимен

преди 2 години

Психопата Путин няма да доживее до трибунала за военнопрестъпници, но всички от шайката му ще бъдат съдени. И Лавров и Шойгу и Патрушев и Матвиенко....... Пред трибунала ще отговарят и пропагандаторите, които 8 години сееха омраза срещу Украйна като Соловьов, Кисельов,Скабеева, Симонян, Кеосаян и останалите клакьори. След това за обикновените руснаци ще има дълги години на депутинизация. Такава ще има и за всички фенове на Путин по света!

58

пияница мистик

преди 2 години

Брей че нагли алкаши! Те не ги искат в селото, той за поповата къща пита! И дано повече никога не си имате нищо общо с нормалната Цивилизация, тоест Запада и САЩ, защото вие така или иначе освен с газ и нефт и пшеница с нищо друго не допринасяте за развитието на света. Бензиностанция и хлебарница. Ще се справи Запада и без вас. Амин !!! А китайците колко са хитри само, нямате си на представа само азиатски варваpи. Никога няма да се откажат от западните технологии заради вашите ресурси.

57

Истината

преди 2 години

Руският Рибентроп ще застане пред международният трибунал за военни престъпления и ще отговаря за престъпленията си. Жалкото е, че смъртната присъда, която заслужава е отменена!

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 Ми така е. Децата на русофилите знаят английски, а не руски. Изненадва ли те? Пр0ст русофил си ти, пр0ст.

55

Анонимен

преди 2 години

Много интересно русофилчето говори за акции, валути и печалби :)) ей объркано сополанче, ако тук беше комунизма ти... щеше да знаеш само как се клзирува и се целуват лъснати ботуши. Ама ти сега си голям финансов играч:))) Ама на запад начи? Що не отидеш да станеш играч в Русия, Армения, Казахстан, Беларус, Чечения ?:)И защо пишеш по американският Интернет лавров не ти ли измисли нещо ? Клоуни

54

Анонимен

преди 2 години

До 72 "Запада и по точно от САЩ помогнаха на милиони хора по света а и там да си заминат от този свят с пуснатия от тях вирус Ковид 19" Ахахахаха. Поредния конспиратор, на който му трябва поредната "световна заплаха", за да почне да плещи гглллупости. Безнадеждни сте!

53

ТЕ СА БЛАГОРОДНИ

преди 2 години

АЗ САМО ДА ПИТАМ- ЗАЩО РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ ЖИВЕЯТ В ТОЯ ЛОШ, ЛОШ ЗАПАД, ЗАЩО ДЕЦАТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ КРЕМЪЛ И ЦЕЛИТЕ ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА УЧАТ И ПРАКТИКУВАТ В ТОЯ ЛОШ ЗАПАД, Е ТЕ ТОВА СЕ ПИТАМ- ЗАЩО- А СА ТРЪГНАЛИ НАЙ ЧЕСТО ОТ СИРАЦИ, ПОЛУСИРАЦИ, РОДЕНИ В ХОТОР, КОЕТО ДАЖЕ НЕ Е И СЕЛО...СЕГА СЛЕД КАТО КРЕМЪЛ ГИ ИЗТРЕПА С ЦЕЛИТЕ ИМ СЕМЕЙСТВА СЕ ДОСЕТИХ- ДА НЯМА ПРЕТЕНЦИИ ЗА НАСЛЕДСТВО- КОЛКО ИЗКРИВЕНО ПО РУСКИ БЛАГОРОДНО

52

Империята на Zлото

преди 2 години

Е заплаха за цялото човечество и трябва да бъде унищожена. А руснаците да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят.

51

До 63

преди 2 години

Какво си купил, като на тоя курс ги нямаше на борсата, бе бедняк? Иначе влагай във Восток. Фонд с висок риск. За момента съм на 100к печалба.

50

Истината

преди 2 години

Над 100 години болшевико-чекистки експерименти са превърнали руската нация в тълпа мразеща свободата и демокрацията и боготворяща всеки негодник добрал се до властта в Кремъл. В момента този негодник е Путин, руснаците обичат да ги лъже, че са народ с историческа мисия, че са велики и че са обкръжени от врагове, които не искат да им позволят да спасяват света за пореден път.

49

Анонимен

преди 2 години

Ух такава Яростна защита на Америка, че се чудиш. Бе тея американци от къде знаят български

48

Анонимен

преди 2 години

До Караджа Ти зимата тук няма да смееш да се покажеш, защото дотогава матушката ти ще го е толкова закъсала, че всички ще сте в депресия.

47

Ха-ха-ха

преди 2 години

Те не го пускат у селото той да Поповата къща пита! Докато управляват Путин и Лавров Русия няма място в нормалният свят!

46

333

преди 2 години

Запада подготвя нови санкции и прави планове как никога повече да се купува нищо от рузия, тоя си върти неква стара плоча, западните компании избягаха от Русия без да им пука колко пари губят, само и само да се махнат от това блато, тоя щял да благоволи да си помисли, ако искат да се върнат. Това е или деменция или някаква много силна дрога. .

45

Анонимен

преди 2 години

Слес втората световна война победените Япония и Германия станаха икономически сили, а русия направи 77 парада.