111

Митака

преди 2 години

Това е защото Путин много ни обича.Парното го спряха, така че на никой не му дреме сега.Минава се на военно производство 100% за Украйна.До лятото газовата връзка с Гърция е готова, така че за другата зима не ни трябват вече.

110

Анонимен

преди 2 години

От къде по-точно алтернативни доставки? И на каква цена?

109

Анонимен

преди 2 години

До Алтернативни доставк "Такова чудо не е имало в цялата 1341 годишна история на България!" Русофилите от 140 години сте върха на продажничеството, тъй че "такова чудо" е имало, "има и до днес", както е казал поета.

108

До 119

преди 2 години

Прочети ,поста на 111 , доставките не са само от Катар .

107

Анонимен

преди 2 години

Това същество знае ли на коя Планета живее и коя година и век Е?

106

ха ха ха

преди 2 години

Путин отново се изложи! Без да им купуваме смотаната газ Русия фалира за няколко дни!

105

Спомени

преди 2 години

Спомням си как най-големият проблем на държавата беше, че по Графа вместо топки бяха сложили акули. Това беше при лошия Борисов. Сега проблемите са други. Колко ще е хляба утре, дали ще може да се платим зимата или ще мръзнем, дали нафтата ще стигне да закараме детето до градината? Искаме си споровете за топките обратно, моля!

104

Анонимен

преди 2 години

Айде на Ердогановия маркуч, се навреди за руски газ на двойна цена.

103

1

преди 2 години

До Анонимен 115 "Хубаво поне че ни изчакаха да спрем топлофикациите, че щяха да ни смажат." След един месец, когато се окаже, че можем и без руската газ, ВСИЧКИ руски слуги в България ще нагълтат ЯКО вода, щото вече няма с какво да извиват ръцете, даже и с въображаеми заплахи.

102

Иво

преди 2 години

Български пощи от десет дни не работят заради една хакерска атака а Киро щял да реши плана с газа,проблем няма Боже

101

л0ш Пр0рок

преди 2 години

не знам, колко пъти трябва да го кажа, на пророчеството е в буквите ПП Последният Премиер, ПП Последното Правителство, ПП Последният Президент, България ще изчезне съвсем скоро от картата на Света!

100

Споко

преди 2 години

Споко, ще си точим газ от некакви други алтернативни доставки.

99

Анонимен

преди 2 години

Само дето, Катар казаха, че нямат такъв капацитет. Хахха

98

Анонимен

преди 2 години

"От къде са тези алтернативни доставки? От Луната?" ------- Абе, те от луната няма да са, ама като мине през няколко прекупвача, като си сложи Ердоган неговото, цените ще станат баш като се едно е от Луната. А трагикомичното е, че ще е СЪЩАТА газ, дето досега я купувахме директно и евтино от руснаците. В по-голямата си част ще е отново руска, но вече минала през Ердоган, най-вероятно.

97

Роко

преди 2 години

Тези очила са много мили

96

Гастербайтера

преди 2 години

Пак ще има анализиране

95

Сън Не Ме Лови

преди 2 години

а Офчъиците си спинкат по кошарите, а аз умувам, утре първо бойлер ли да купувам, докато още има, с консерви ли да се зареждам, с Йодни таблетки ли или направо да паля гумите и да бягат от Европа, докато съм още жив...

94

Вьзмутен

преди 2 години

Цените ще излетят до небесатаВсичко е на ток и газТия вече ни унищожиха с лакейството си на сащ

93

" Financial Tim

преди 2 години

" Европейската комисия подписа дългосрочни договори за доставка на газ с Катар, САЩ ,Канада и Алжир.Газта от Алжир ше се доставя чрез газопровода с Испания. В Гърция и Хърватска ще започне изграждането на терминали за втечнен газ . " статията е от 29.03 .2022

92

Анонимен

преди 2 години

Само да ви кажа, че сме го преживели. Който има кеш левове в повече, да ги обръща в евро, или долари, защото ще изгорите.