154

Анонимен

преди 2 години

До Алекс "Изявленията на Жужака повтарят речите на Хитлер след нахлуванията в Чехословакия и Полша." Това е защото те са реално еднакви.

153

Бул гур

преди 2 години

Ако и сега Русия обяви война на България,ние ше ги посрещнем с цветя.Такъв народ сме и толкова можем.Великите българи...измислени отвсякъде.

152

Анонимен

преди 2 години

За 8 седмици,ако се забрани внос на газ и петрол от Русия към Европа,Русия ще загине економичеаки и ще има глад.Видимо има нещо гнило в европейските държави.Газ и петрол е над 80% от икономиката на Русия.Не само ще спре войната,а и Руснаците ще се само изяждат от глад.

151

Анонимен

преди 2 години

отглеждат там съществуващите отдавна кълнове на национализма и неонацизма, каза Путин.))))))))Почти всички националистически партии в Европа са финансирани от Русия.Достатачно е да се види какви ги плямпат за Русия и как гласуват в парламентите.,, Алтернатива за Германия" откровена нацистка партия гласува в Бундестага против санкцийте за Русия. Явно е по заповед на фюрерът си в Кремле.

150

пияница мистик

преди 2 години

За *** да припомня нещо. САЩ водиха войната във Виетнам, защото режима на военната комунистическа хунта изби милиони будисти и цивилно население. Войната в Ирак САЩ я започнаха, защото нападнаха вероломно Кувейт, за да му вземат петролните кладенци и САЩ като ги размазаха им запалиха кладенците. В Сърбия бяха, защото се извършваше масов геноцид над мюсюлманите с извращения, изтезания и изнасилвания от сръбските военни. Както и да го погледна, САЩ са освободители, за разлика от СССР

149

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 156 "Бе ти в кой век живеешОтдавна няма КГБ" Само наивник си мисли, че щом си е сменила името, организацията е престанала да съществува, и понеже русофилите неведнъж са доказвали, че лъжат не по-малко от господарите си, не вярвам и на тази престорена наивност.

148

НЯКОЙ

преди 2 години

Ден лично ще отида и ще се изпикая на гроба на Путин. Ако тюлените група 6 не го фърлят в океана на акулите.,.,. като Осама.,.,.,

147

До 135

преди 2 години

Те по принцип се мразят, също както българи и македонци и сърби и албанци

146

Алекс

преди 2 години

Фашистът Путин говори за антируски плацдарм в Украйна.Обаче Русия нападна Украйна,избива цивилното украинско население и разрушава украинските градове.Нагъл и безочлив индивид.Изявленията на Жужака повтарят речите на Хитлер след нахлуванията в Чехословакия и Полша.

145

Анонимен

преди 2 години

Прав си, Путине, но на зомбиран и на лапясал за диплене нс всяка цена нищо не му отваря очите и ушите за благородност. Побеснели са и ще се издавят в блатото. Пи воля Божия.

144

Анонимен

преди 2 години

Гледаш го на снимката спокоен, пък той е просто луд.

143

Обективен

преди 2 години

Според безродниците и майкопродавците благородни могат да бъдат само целите на господарите им от ФАЩ, и най-вече на атомните им бомби от 1946 г. в Хирошима и Нагазаки. Абсолютни психопати!

142

Анонимен

преди 2 години

Путин е дементен дядо,сигурно е и импотентен.Това е причината да атакува.Заради това ще страдат Руснаците поне 20-30 години наред.Да се готвят за подобие на Северна Корея.Ще празнуват рождения ден на Путин.Света какъвто и да е не е сляп и глупав.Може да си манипулира робите В Русия ,но не и в нормалните държави.Украинците са много различни от Руснаците Украинците са свободни хора и не са с промити мозъци.Руснаците трябва да бъдат депортирани в Русия.

141

Анонимен

преди 2 години

Ах мамин сладък благородник, да го щипна по ботоксовите бузки сатанински.

140

Анонимен

преди 2 години

Абе аз не знаех, че Киев е в Донбас. Нито пък Харков. Винаги можеш да научиш нещо от другаря П..ин.

139

Анонимен

преди 2 години

155 забрави да кажеш и още нещо, че когато газа още повече поскъпне не само тук ще обеднеем здраво, а и ония дето работят на запад ще се приберат, защото ще са безработни. Тогава това че на нашите деца се дават 30 лв на месец ще извади очите и на кьорчовците, понеже на украинчетата дават по 40 лв на ден! Ей тогава ще стане мазалото. Гарантирам.

138

Анонимен

преди 2 години

И като каже Руската федераци, едва ли не казва Съидинените американски щати.......смешна работа :))) За да са големи, требва да си оправят ко чината в която живеят, не шепа олигарси да грабят от народа си и да се тупат в гърдите колко са богати и "големи" :))) Хората по свето като видят, че нема да ги убият при първия коментар по вожда им, ще дойдат сами при тях, не да живеят в постоянен страх какво ще им се случи :)))

137

Мхм

преди 2 години

До Джуджетко -- Много е тъжно как всъшност човешкия прогрес тогава за космоса е бил просто една надпревара на инфантилни хора! И тогава руснаците първи изпратиха човек в космоса, американците пратиха хора на луната и това беше.... всичко е било фарс, няма всъшност човешки прогрес, няма я всъшност огромната КРАЧКА на хората... руснаците си зае*аха програмите, а американците спряха да финансират НАСА. Тъжно..

136

Споко

преди 2 години

Споко, до няколко дни, даже до часове милиони недоволни от санкциите руснаци ще излязат на улиците по цяла Рурия и ще свалят Путин.

135

Анонимен

преди 2 години

Целите са имперски!