30

Анонимен

преди 2 години

Тоя дали си вярва и има ли представа какво става по улиците му...За 8 години не намери време да се договори и изпълни минските съглашения. Жалко че разсипа една красива и подредена страна. Така е, когато те управлява комик. Затова на избори трябва много да се внимава.

29

!!!!

преди 2 години

Руснаците казаха 100 пъти какво искат............."демократичният Запад" игнорира Русия вече много дълго...........сега ще разберете по трудния начин, че Русия е велика сила!!Защо ви трябваше да изкарвате руската мечка от бърлогата й?(както казваше Ото фон Бисмарк)..............западни безумци???

28

Анонимен

преди 2 години

САЩ пожела да премахне Русия за да е едноличен лидер и да има по-лесно въздействие на Китай и арабските държави след това. Трябва да благодариш на САЩ, а не, че Русия имаше файда да те унищожи. Ти унищожи Украйна с твоята политика и направи опит да удариш едно рамо на САЩ да оправи малко икономиката с колонизиране на Украйна и Русия. Зеленски ако беше поне малко Руснак или Украинец щеше да му пука за Славянските интереси и народи, не да се бута при тия които не му мислят доброто.

27

Анонимен

преди 2 години

Руските кокошки ги стяга гладът в началото на войната ядът храна с изтекъл срок

26

Анонимен

преди 2 години

Ами тъй е. Добрият стар завет око за око, зъб за зъб. 8 години тормозят източните покрайни сега реват, че ги шамарят за добро утро, добър ден, а за лека нощ им устройват фоерверки. Квот сте надробили ще го лапате.

25

Предава се

преди 2 години

Или да не стане като оная притча дето един тарикат изял солта, изял боя с тоягата и чак на другия ден му дошел акъла да се предаде!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Спри дрогата бе Зелен бабач ! Абе САЩ ,лекувайте ги Зеленски и Байдън ,не ви ли е жал

23

факт

преди 2 години

Ако нато и ЕС беше дал гаранциите за сигурност на Русия който те искаха сега нямаше да страда ме заради Украйна.

22

14-ти януари

преди 2 години

Русия съвсем не се стреми да унищожи братска Украйна. Русия се стреми да унищожи бандеро-нацисткия режим в Киев. Русия се стреми да унищожи колективнозападния проект "Антирусия" на територията на братска Украйна.

21

Белото знаме

преди 2 години

Жалостивият запад изпраща хуманитарна помощ за Украйна и основно я тъпче с оръжие и боеприпаси т.е. смърт и разруха! Помощ е да помогнеш да спреш войната или при пожар да изгасиш огъня! През средновековието в повечето случаи са събирали пари и са откупвали града или са предавали съответният политик и са си запазвали имота и живота. А най добре тия дето му дърпат конците да бяха го посъветвали за по малко жертви и разруха да направи най доброто да спре военните действия и НЕ съпротива, а да отиде на безусловна КАПИТУЛАЦИЯ, ПРЕГОВОРИ и МИР!

20

Двойни стандарти

преди 2 години

Щом сащ и Европа вместо да говорят за мир продължават да дават оръжие на наци Украйна ни чакат само беди и мизерия.

19

тъй де

преди 2 години

И вие и северномАкедония сте едни измислени държавииии.........!

18

Анонимен

преди 2 години

Изпълни си Минските споразумения и няма да ви унищожи.

17

Анонимен

преди 2 години

В Бердянск 10 десантни кораба разтоварват руско оръжие и товарят натовско. Имам чувството, че руската армия ще стане най въоръжената армия по натовски стандарти след талибанската!

16

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ! ОТКАК МЕ ОПЛОДИХА AНАЛН0 В БРАТСКА РУСИЯ И ОСЪЗНАХ, ЧЕ ВСЪЩНОСТ СЪМ ПАСИВЕН ГЕЙ-***! БЯХ ШОФЬОР НА КАМИОН В СИБИР И ЕДНА ВЕЧЕР ТРИМА МУЖИКА СЛЕД ЗАПОЙ МЕ САЙДИСАХА! ЗАТОВА ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ!!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН И ВСЕ ТАКА ДА ОТГЛЕЖДАТЕ МAНAФИ, ДЕТО ДА НИ ОПРАВЯТ НАС, РУСОФИЛИТЕ!!!

15

Анонимен

преди 2 години

Зеленски трескаво звъни на Путин по телефона. Путин не отговаря. По едно време жената на Зеленски го вика. - Вова, Вова, Путин звъни. - На кой телефон? - пита Зеленски. - А, не е на телефона, той звъни на вратата! - отговаря жена му.

14

Анонимен

преди 2 години

Според радио Ереван новият код на Украйна бил 404 - Country not found.

13

Може!

преди 2 години

Знаеш какви са условията за прекратяване. След като ги изпълните, ще има преговори, до тогава ще гризете дървото.

12

Анонимен

преди 2 години

Украинските доктори започнаха да кастрират и избиват руските военни. В национален ефир в друго видео се говореше да се избиват и руските деца в Украйна. Явно наистина е имало фашисти в тази страна и не е случайно това което Руснаците говорят. И самия манталитет на Украинците не е демократичен, всъщност няма демократи, всичко е интереси и много кръв.

11

Тираджията

преди 2 години

Абе тоя е много глупав бре.1 месец от началото и чак сега му доиде на акъла че искат да унищожат страната.Путин ти постави условия за прекратяване.Или приемаш или продължаваш напред