31

Анонимен

преди 2 години

Ем, не ги посрещнаха с хляб и сол, направо взеха да ги убиват, все пак те навлизат в чужда територия :)) Щом първите дни когато закучиха нещата се скри в бункер и взе да плаши с ядрени оръжия, значи е въздух под налягане :))

30

Анонимен

преди 2 години

"Журналистката, която скочи пред камерата на контролирана от държавата новинарска програма, държейки антивоенен плакат, се превърна в знаменитост за свободата на словото в Русия." ...тая мадама, още на следващия ден даваше интервю за ВВС от собствения си офис. Ама да, трансджендърско и неолиберално е да се страхуваме от Путин! Трябва!

29

Аноним

преди 2 години

И по думите на различни артисти и мошенници на власт в Урайна, и по всичко личи, че Русия всеки момент ще капитулира. Възползвайки се от това, украинските националисти, вдъхновени от своя вожд Зеленски, неуморно нанасят удари, както правят от 8 години и досега, по мирното население. Това е положението.

28

Нищо ново

преди 2 години

Путин постепенно ще превърне Русия в един голям ГУЛАГ, подобен на Северна Корея. Затова всички по-интелигентни руснаци вече бягат от Русия в посока Цивилизования свят.

27

Анонимен

преди 2 години

***, ти гледа ли речта - заливаш ни с пропаганда и то про западна както винаги. Западни подметки това сте

26

К. Ш.

преди 2 години

Диктаторите никога не спират сами това, което са започнали, те трябва да бъдат спряни!

25

Анонимен

преди 2 години

До Безцилието на запад Ти китаец ли си?

24

Анонимен

преди 2 години

do 28 пий си хапчетата редовно!

23

Гледайте Речта

преди 2 години

Първо вижте речта в youtube с бг субтитри и после пишете и я коментирайте . https://youtu.be/r1ApBed_HIg Нищо вярно не са написали в този сайт !!!

22

ООН

преди 2 години

141 ДЪРЖАВИ ГЛАСУВАХА В ОБЩА РЕЗОЛЮЦИЯ ПРОТИВ РУСИЯ, ВКЛ И СЪРБИЯ. А 5 ДЪРЖАВИ Я ПОДКРЕПЯТ - САМАТА РУСИЯ, БЕЛАРУС, СИРИЯ, СЕВЕРНА КОРЕЯ И ЕРИТРЕЯ. КИТАЙ СЕ ВЪЗДЪРЖА! ТАКА ЧЕ НЕ САМО ЗАПАДЪТ Е ПРОТИВ ПУТИНСКАТА ВОЙНА.

21

Анонимен

преди 2 години

Четете малко руска литература иам Украйна се описва като военна зона в която войната веднъж почнала никога не свършва ...

20

Гледайте Речта

преди 2 години

Първо вижте речта с бг субтитри и после пишете и я коментирайте . https://youtu.be/r1ApBed_HIg1 вярно нещо не са написали тоя сайт!!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Кво става с блицкригъ, а?Може би по руските стандарти той е 5-6месеца,минимум!

18

Анонимен

преди 2 години

В тази война не може да има победители. Единствено важното е кой първи ще каже "достатъчно" и ще иде към споразумение! Иначе могат "да не напредват" с години!

17

Анонимен

преди 2 години

Добре де Путин щом е в такава безизходица,защо хамериканците искат ние да дарим нашите С-300 на украинците.

16

Morski

преди 2 години

"Западът ще се опита да разчита на така наречената пета колона, на национални предатели, на тези, които печелят пари тук при нас, но живеят там. И имам предвид "живеят там" дори не в географския смисъл на думата, а относно техните мисли и робското им съзнание", каза Путин. Под "пета колона" обикновено се разбират симпатизанти на врага по време на война." ЗА РОБОФИЛИТЕ- ЗАМЯНА НА ПЪРВАТА ДУМА С РУСИЯ И ЗНАЧЕНИЕТО Е СЪЩОТО - РОБОФИЛИТЕ СА ПРЕДАТЕЛИ!

15

Тома Неверний

преди 2 години

Съвсем мирно и кротко протестират с бележки"не на войната" а милицията съвсем културно ги хваща под мишниците и ги дърпа настрана!Ако беше тука мутромилиционерите щяха да ги змъкнат в тъмното и да им почупят кокалите с палки и ритници!На кого да вярва човек незнам!?

14

Анонимен

преди 2 години

Всичките "експертни мнения" изказани в статията, са точно същата пета колона, за която говори Путин в речта си. Свободни съчинения по темата какво действителност става, можем да правим и без такива "експерти". Тая пропангда може да хваща дикиш през безкритичната западна аудитория, ама в България все още има и разсъдливи хора.

13

Хибридната война

преди 2 години

срещу Русия преминава вече в трета фаза!!!Чудят се как внушат колко лош е Путин и колко са нещастни убийците неофашисти от украинските националистични банди!

12

И у нас

преди 2 години

За нас важното е, че войната срещу мафията и корупцията в България потръгна успешно с арестуването на няколко селски тарикати, преки ученици на Тодор правешки!