37

Анонимен

преди 2 години

Разни наемници навлезнаха в Донецк и Луганск,ама те са на Путин и на олигарсите.Трепаха руснаци и докладваха лъжливо,че украински фашисти трепат руснаците.И така Путин стана жертва на своята лъжлива информация.Затова после се чудеше защо не го посррещат с цветя.Ами тези наемници са частна армия на олигарсите му и го подлъгаха да нападне Украина.Путин си мисли,че прави добро.

36

Анонимен

преди 2 години

Войната почна като ни пуснаха ковид 19. Сега гледаме само продължението.

35

Просто е!

преди 2 години

Ako европейците не се усетят че са маша на наглосаксите - ще има!

34

до нео

преди 2 години

Много от коментарите са от тpoлове. Това е част от хибридната война и дезинформацията на Просия, която се води у нас още от окупацията на Крим. Не ги взимай на сериозно въобще.

33

Анонимен

преди 2 години

Нацистите пак са тръгнали на изток за ресурсите на Русия . И пак ще ядат бой . - Путин ЛОШ ЛОШ ЛОШ :))) Няма да му дадеме га.щи зара и айфони .Да види хубу ли е :)))

32

Анонимен

преди 2 години

До Аре стига! "Значи 30 години се опитвате да натикате Русия в ъгъла, че да и смучете ресурсите на безценица," ЕС плаща 4 пъти по-високи цени от Китай за газа си, тъй че това, че Запада купувал "на безценица" е поредната путинофилска лъжа. Даже и в момента Запада е основния финансов източник на Империята на Злото.

31

Анонимен

преди 2 години

Войната във всичките форми е ужасяваща. Нито руснаците, нито украинците я искат. Мародерите и психопатите свързани с определени икономически кръгове имат нужда от нея, но обикновените хора НЕ. Стига противопоставяне. Народите трябва да се обединят с искания и протести за МИР, а не за въоръжаване и подпомагането на изтреблението на милиони невини хора.

30

Анонимен

преди 2 години

Руснаците допуснаха грешка като не изтриха германците от човешката раса. Сега тези фашисти осигуряват плацдарм на задокенските фашисти в Европа.

29

Зелката

преди 2 години

Зелката отдавна Хамериканците са си го прибрали и го друсат.Казват му какво да говори и с помоа на холивудски спецове лъжат тъпите, че е в Крим.След като свърши всичко ще си го очистят.

28

Не гледайте тв

преди 2 години

Телевизиите от сутрин до вечер ни облъчват с фейк ,омраза и лицемерие докато хора у нас умират на опашки за олио това ли е Европа. Нуждаем се от нов световен ред,ред на хората и народите.

27

Анонимен

преди 2 години

Не на войната

26

Анонимен

преди 2 години

Мир е отсъствие на каквито и да е военни действия, страх от насилие или ожесточени конфликти. Мирът осигурява както личната, така и обществената безопасност. Мирът също така предполага наличието на здрави или заздравели междуличностни или международни отношения, просперитет в областта на социалното и икономическото благосъстояние, създаване на равенство, както и работещ политически строй, който служи на истинските интереси на всички. Не виждам еврочиновниците да се опитват да го постигнат.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 "Всичко е по-хубаво от западния фармафашизъм!" А защо не си в рая на Путин все още? Нали "Всичко е по-хубаво"? Или САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ?

24

балък

преди 2 години

Тя върви, но е икономическа! Налагат се санкции, праша се оръжие в Украина, а се внася газ и петрол! Не е ли малко странно?

23

Аре стига!

преди 2 години

Значи 30 години се опитвате да натикате Русия в ъгъла, че да и смучете ресурсите на безценица, но когато си показа зъбите започнахте да се вайкате, че идва война. Ами идва. Спокойно, САЩ ще се изсулят както винаги. ЕС ще го яде квадратния.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 "Оставате Русия да завладее Украйна и няма да се стигне." Хихихи. Поредната путинофилска заблуда - че като завладеят Украйна и ще се "оправи работата". Мхм. Колкото ги посрещнаха с "хляб и сол".

21

Нео

преди 2 години

Не зная дали сме на прага на ТСВ, но знам че войната е гадно нещо, че умират хора. Дълбоко се отвращавам от коментаторите, които сякаш коментират някакъв *** екшън. Явно голяма част от човечеството деградира тотално!

20

Гиб Мелсън

преди 2 години

Ако зависеше от Зеленски досега да сме се запукали с ядрени бомби. Иначе герой бил. А нашия Киро Канадеца си бъбри с него и го хвали колко смел бил в бункера.

19

Ужас

преди 2 години

Мечтата за която дълги години работи запада,сащ,нато се сбъдна кръв се лее в Европа.

18

Анонимен

преди 2 години

Всичко е по-хубаво от западния фармафашизъм!