52

Анонимен

преди 2 години

До Тия имат ли акъл "Какъв е интересът на Русия да саботира евакуирането на цивилното население?" ГЛАД. Такъв. И е очевидно. Дори за путинските мегафони. Тактиките на Сталин в Украйна от 30те години на миналия век. Това е нивото на руските терористи.

51

Хибридчик

преди 2 години

XИБPИДЧИЦИ.. спрете да ни облъчвате!!Дайте ни и други гледни точки, всяко нещо има две страни... втръснахте ни... пуснете само музика или снимка на цветя и не се изтезавайте да ни лъжете... всичко си личи, вижда се ЦАРОТ Е ГОЛ, а знаем и царя... байизкукуригал !!!! Ще дойде време и ще се срамувате!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Запада го беше замислил плоско и тъпичко кяквито и са.Ще сложат марионетки след това Американски бази и ще извиват ръцете на Русия.Но Путин се усети че нещата вървят към Барбароса 2 и за разлика от Сталин удари нацистите пръв.

49

Анонимен

преди 2 години

гугъл: "Горловская Мадонна: два года спустя". Детето разскъсано със забранени касетъчни бомби а майката с откъснати крака го прегръща докато умира от загуба на кръв. За 8 години украинските нацисти избиха над 13 хиляди цивилни от собствения си народ.

48

Анонимен

преди 2 години

До Прави впечатление "Че Русия изобщо не реагира на бясната вълна от санкции." И аз мисля, че това е скандално. Русия веднага да изключи Запада от системата си за международни разплащания и да спре самолетостроителите си да дават самолети под лизинг на Запада!

47

Тия имат ли акъл

преди 2 години

Какъв е интересът на Русия да саботира евакуирането на цивилното население? То е нужно на десния сектор като жив щит. Така правеха и в ИДИЛ. Западните медии и политици са заслепени от животинска омраза срещу всичко руско, затова не виждат очевидното. Невъзможно е да се преговаря с такива слепоци. Поради което бой по кратуната до освестяване.

46

Анонимен

преди 2 години

САЩ пак искат да воюват на чужда територия, далече от родината си

45

до 48

преди 2 години

Урсулка може и да е готова, ама да не бърза да се изказва за населението, че като му замръзват шушоните и спрат екстрите друго ша се случи!

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21Има да чакаш мноого дълго това "срутване "на Русия!!!

43

Прави впечатление

преди 2 години

Че Русия изобщо не реагира на бясната вълна от санкции. Сигурно Русия ще забрави, и няма да отговори. Или?

42

Анонимен

преди 2 години

Крайна цел на Америка, да срине Европа, да си оправдаят фалиралата държава, да притежават световните ресурси, вкл. и нашето злато. И всички да работим за тях.

41

Кики

преди 2 години

Сега набираме сирийци после ще дойдат тигрите на Еритрея и още някакви други щяха да дойдат щото останалите свършиха.Руски хуморески.Опитахме да го направим както трябва то стана както обикновен.

40

Анонимен

преди 2 години

Абе то е ясно,че накрая ще има трета световна.Поне да не боли като пуснат ядрените бомби.Леко да си идеме от този свят....:(

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 "Украинските нацисти са се окопали в жилищата на цивилното население и ги държат като заложници и жив щит." А Путин проведе среща със стюардесите на Аерофлот.

38

Дядя Путин

преди 2 години

Я наступил мотику, но за ничто не свете не буду признать ето. Дерзайте булгарские друзя , я приготовлил вам хороше руские ватенкьi.

37

Анонимен

преди 2 години

какво ми коментирате че била неуспешна войната на Русия, че то на САЩ срещу Ирак му трябваше цял месец, има време ще стане успешна!!! ;)))

36

До Сандо ... Няма изгледи да се събудиш Сандю, ще спиш мъртвешкият си сън в паралалелната си путинска вселена и само тялом ще присъстваш в нашият свят, а в лицето на такива като теб ние ще виждаме живите мъртви ... !!!

35

Анонимен

преди 2 години

Брюксел:"Гражданите на ЕС са готови да понесат тежестите от санкции срещу Русия, заставаме изцяло в подкрепа на Украйна" заяви Урсула фон дер Лайен.

34

Анонимен

преди 2 години

До краврска сделка Единствения начин за спасението на Украйна минава през срутването на Русия. Няма друг начин.

33

Анонимен

преди 2 години

Украинските нацисти са се окопали в жилищата на цивилното население и ги държат като заложници и жив щит.