65

Анти Тяло

преди 2 години

Това вече е ново! Ако не пазаруваш ваксини ще отнесеш солени глоби...В същото време гледам страни с 90% ваксинирани пак са заключени...

64

Анонимен

преди 2 години

Санкции ,в смисъл ще ни наложат 50 милиарда евро глоба и после тези пари ще се вземат от населението като глоби .Народе как още търпите този Кацаров ,едно време таки отдавна да са на волската талига ....................

63

Е, па...

преди 2 години

Значи, рискът от санкции заради ниския процент ваксинирани е по-важен, от колкото получените странични реакции и усложнения сред ваксинираните, така ли? По темата има много данни и официална информация за това колко и какви са регистрираните в света и в частност в Европа странични реакции от ваксините, някои от тях много тежки, но това някак не тревожи управляващите. По-важно е, разбира се да не бъдем санкционирани! А иначе, много загрижени за здравето ни! Поредното отвращение изпитвам!

62

AAA

преди 2 години

от какъв зор ЕС ще ни санкционира че не сме ваксинирани???? Нали се пътува и лети с тестове! Каква е тая секта????

61

Анонимен

преди 2 години

Аз се ваксинирах. Първи фаезер - хоп 150 лв.Втори файзер - 150 лв.Държавата ми създаде разход.

60

Анонимен

преди 2 години

Като гледам нещата отиват на задължителна ваксинация

59

Анонимен

преди 2 години

Их тия пари от ЕС кви хубаи бяха. Ам сигъ, ко пройм?

58

Анонимен

преди 2 години

Реална статистика от една банка, която категорично отказва да изпълняа нарежданията на МЗ и да намали хората в офисите на 50% Уж провеждаща политика на опазване здравето на служителите си. ЦИРК. Масово болни. Кои? АМи ваксинираните. Познахте от първия път. Но те имат право да ходят навсякъде и да ръсят заразата, щото били ваксинирани. Нито един преболедувал няма, който да е болен, въпреки, че висят по цял ден много хора в едно помещение. Та колко пази ваксината и кой трябва да е със сертификат..

57

Витанов

преди 2 години

Очакваме рекорден брой заразени другата седмица! Излагаме се! В Европа всекидневно удрят нови рекорди! Давай,Витанка! Покрай софрите по случай изритането на Тиквата от власт, забравихте, че имате пандемия - от 60.000 теста на ден (преди месец), сега правите по 25.000!

56

Анонимен

преди 2 години

Събаряйте ЕС! Бита карта е тоя съюз.

55

Анонимен

преди 2 години

Какво ? Санкции, защото НЕискаме отровата им? Това ще е началото на края за ЕС. Младите ще запалят фитила, а доверието към съюза,ще бъде 0. Това,.ще е най грешната стъпка в историята им.

54

Анонимен

преди 2 години

Не са 25% ваксинираните. Имаме над 1,7 милиона ваксинирани в България и още 2,5 милиона ваксинирани в чужбина български граждани, т е. общо 4,2 милиона ваксинирани, което е около 61% ваксинирани.

53

Анонимен

преди 2 години

Фейк, фейк, колко да е фейк?! Баш си е истина. Западните психопати знаят как да принудят колониите си да изпълняват заповедите.

52

Ай Сиктир

преди 2 години

Туку-що разбрах за познат, който е с две ваксини, демек напълно ваксиниран, и е издъхнал тази нощ в Пирогов. От ковид. Наврете си вакс-клуците вие знаете къде. Мир за душата на момчето. Беше под 40...

51

Анонимен

преди 2 години

Дано ни глобят, да му дойде акъла на тоя народ дали иска да е в нато и ес, тия фашаги мръсни.

50

Анонимен

преди 2 години

STOP the vacciNazis!

49

Анонимен

преди 2 години

ЕЙ ТВА СЕ ВИКА ФЕЙК! НАДМИНАХТЕ СЕБЕ СИ!

48

Коприва

преди 2 години

А защо здравето и живота ни се договаря за пари? Свободната воля на всеки човек къде остана? Насила можеш да вземеш, но не можеш да дадеш. Мерси за "грижите"- от алчни, страхливи лъжци не искаме НИЩО!

47

Бил Гейтс

преди 2 години

Целия ес е в краката ми и е задължен да изпълнява моите заповеди. Ако поне 99% от вас не са ваксинирани с моите инжекции файзер няма видите и стотинка от европарите... Да знаете, че вашата квота е 300 хиляди докато не я изпълните ще се ваксинирате всеки ден ако трябва...

46

Бил Гейтс

преди 2 години

В един по нормален свят щях да бъда линчуван публично а преди това с месеци на жестоки мъчения и изтезания,ама целия свят сте просто едни Увчици и си ви въртя как аз знам!!