36

Анонимен

преди 2 години

Все по малко проценти за Радев,до изборите ще се стопят.

35

123

преди 2 години

Радев ви води към ада на Антихриста от Ватикана. Неслучайно е бил три пъти при него.

34

Споко

преди 2 години

47% плюс още 10 това ще е крайния резултат.

33

Фен на промяната про

преди 2 години

Щом галъп на герб дават тези резултати мога да поздравя Радев и му желая успех

32

Радеф отблъсква

преди 2 години

Представяте ли си тоя грозник да го гледаме още 5 г.?

31

Анонимен

преди 2 години

Политическата криза продължава. От тука нататък никоя партия няма да има мнозинство. Коалициите също са малко вероятни и дори да пробват нещо то няма да издържи дълго.Служебници пък не могат да свършат никаква работа освен да правят пиар акции и да разлайват кучетата. Европейско развитие през крив макарон. Строителството спира. А и народа вече си задава въпроса дали си струва да сме със запада след като той вече се провали и големите пари са в Китай.

30

Пак лъжат !

преди 2 години

Нито един глас за мерзавеца Радев !

29

Анонимен

преди 2 години

До Мисля Костадинов е най-голямото недоразумение. Фашист и бивш човек. Ама то демокрацията е за интелигентни хора. Невежите упорито си търсят автокрация, макар и да не го разбират. Справка - картата на света.

28

Калеко Алеко

преди 2 години

Абе вчера тези от "Сова харис" даваха цели 56% на фигуранта и го изстреляха директно в Космоса, а сега рейтинга му падна с цели 10%, чудя се как точно става това...От друга страна Румбата довчера се перчеше на Борисов да си мерят лицевите опори и коремните в директен президентски двубой, а сега отказва да излезе на диспут с Герджиков, което е най-естетственото нещо в една Парламентарна република...преЦедента радеФ да строява гвардейците с червената си хоругва Йотова, че може да му е за последно

27

Анонимен

преди 2 години

Призовавам герберастите да спестят на държавата едни 10 милиона и да ни спестят една разходка - не ходете да гласувате за онова ***, защото и без това няма никакъв смисъл от втория тур. Все пак ни го дължите наи-малко като извинение, че крепихте 12 години банкянската мутра, която ни окраде до шушка!

26

Възмутен

преди 2 години

Радев да си покаже сертификата за имунизазията и тогава да се перчи. Да се види кога и с каква се е имунизирал -- така както --ПУТИН, БАЙДЪН, БОРИСОВ, МАКРОН, И ДР ДЪРЖАВНИ ГЛАВИ ГО НАПРАВИХА. На него не му пука за ограничените и заблудени българи

25

Мисля си

преди 2 години

Костадинов ще събере най-малко 2 % повече от Лозанчо Панов. То и Радев=Герджиков=Панов са послушковци на Козяк.

24

Втрещен

преди 2 години

"проведено в периода 23-31 ноември" ?! Ъъъъ, може ли пак?

23

Гроби Таласомо

преди 2 години

Това, че ваши познати нема да гласуват за Мунджа или нема да гласуват въобще за никого, автоматически съвсем не означава, че Мунджа нема да ги вземе тие 45%;))) дори и след въвеждането на зеленият сертификат, който би трябвало да го бутне от президентското кресло. Защо? Защото редица партии и партийки декларираха верност към новият султан на Булгари-стан, Мунджа Узунджа, а това означава сигурните гласове на партийният актив! Требе сме наясно, че изборите си имат тънкости;)))

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 "Вижте ги смешниците на снимката, за тях вирус няма." Какъв вирус бе, МОндрьо още преди две години ОБЯВИ гръмко, че Ковид-19 НЕ съществува и че е измислен в цял свят от Боко! Две-трети от населението върви сляпо и САМОУБИЙСТВЕНО след най-големия нарцистичен про...стак на страната от столетия насам, и така и не разбира защо мрем, градуваме и студуваме. Да живее шизофренията на рОндьо Решетников-Херо-Мустафов! Урааа!

21

Анонимен

преди 2 години

Слава на селските благородници! Царство Чалгария абсолютна маймунархия!

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 - явно ти и твойте познати значи сте доста зле некакви сектанти ?

19

paul61

преди 2 години

do 4 а банката на Цветелина Бориславова на кого е всъшност , само не казвайте че тя е най имната , можеща и богата в България .Има и други кандидати , не ви ли е ясно че с честен труд не може да си станал милионер в България .

18

Анонимен

преди 2 години

Щом Гербъп дават 47.6 значи със сигурност биеме на първи тур :) Опорките на герберастията не проработиха

17

Анонимен

преди 2 години

Дано Румен Радев да спечели на изборите за Президент на Република България. Позорно е червисан, нагизден гръкофил да бъде президент на българите.