74

Анонимен

преди 2 години

Несправедлово е наистина, баце още плаща на т.р.оловете, а на строителите не платил :)

73

ПЛАЩАЙ РАДЕВ...

преди 2 години

...ПАРИТЕ ---ИЛИ ЖИВОТА....!!!!!Ние и нашите деца не искаме да умираме от глад! РОТ ФРОНТ!!!

72

Анонимен

преди 2 години

Тези работници не са там да протестират защото така са решили, те са там, защото алчните им шефовете така са казали. Тези фирми генерират милиони печалба годишно, но видиш ли, нямат пари да платят заплатите на служителите си защото държавата не им била платила по някой договор. Да ходят да протестират пред палатите на шефовете им.

71

Анонимен

преди 2 години

До Ай Сиктир 88 Хабете се! Нали затова ви плащат на двамата :)

70

хахахаха

преди 2 години

Пътища АД която последните 10 години усвой 12 милиарда

69

Анонимен

преди 2 години

А кой плаща скъпото гориво и престоя на тежката техника :) Да разбираме ли, че фирмите само от строителството на един участък са изкарали толкова много пари, че няма нужда да работят повече, могат само да протестират :)

68

Ай Сиктир

преди 2 години

До Мут Лабен: брат, не се хаби. Тука няма кой да те разбере.

67

Мут Лабен

преди 2 години

Да мога да посоча много добри неща, които направи "престъпника" Борисов за държавата не само пътща и магистрали. Но не мога да посоча абсолютно нищо, което са направили от служебната хунта на фигуранта. Освен един вдигнат юмрук и един неразтоварен кораб с опасни химикали, който го плискат вълните на морето.

66

Анонимен

преди 2 години

До КОНСТАНТИНОВАми не знам къде живееш? Но си има пътища слънце. Миналата година опъна от подбалканския път, до Елин Пелин. Това лято бях приятно изненадан от пътищата в саверозападнала България. Враца, Криводол, Ракево, Добруша. София- Петрохан как го намираш? Бях в Сърбия. Бях в Сицилия. Ами там магистралите са ПЛАТЕНИ!!!!! Тук на харизан кон му бройш зъбите! Какво са 90 лева за година без ограничения по пътищата? Вече цялата Южна дъга в София как я намираш? Мрън-мрън!

65

Анонимен

преди 2 години

Кой сега ще плати ремонта на жълтите павета? Да се конфискуват на Боко чекмеджетата!

64

Анонимен

преди 2 години

Калеко Алеко е ГЕРПерски ***! Бойкотирайте го!

63

СМЕХ...плащай Радев.

преди 2 години

Пътищата са ДЪРЖАВНИ--ПАРИТЕ СА ЕВРОПЕЙСКИ....! АКО НЕ МОЖЕШ ДА ПЛАЩАШ---ОТИВАЙ СИ....ТАКЪВ НЕКАДЪРНИК НЕ НИ ТРЕБВА...!!!!

62

Анонимен

преди 2 години

глупава работа, да не би работниците да имат договори с държавата, ами не, те имат договори с конкретна фирма, ако не са си получили парите, отговорност носи ръководството и собствениците на фирмата, каква е тая глупост, все едно на мен шефа ми да ми се оправдава че няма да ми плати заплатата защото партньорите му не са си платили още и да ме праща пред офиса на някоя друга фирма да протестирам:))) отделен въпрос е че тия 70 фирми са собственност на не повече от 5-6 човека

61

Анонимен

преди 2 години

Комитова нагла си като всеки друг комунист.Оставка ! Оставка ! Оставка !

60

Анонимен

преди 2 години

Почва се - "зимата на нашето недоволство"... по Стайнбек.

59

dogan

преди 2 години

До АнонименТе турските фирми си получават парите при всички положения

58

Ядосан

преди 2 години

Видите ли, толкова дупки са се появили по пътищата и няма кой да ги оправи. Да, така е, само че тези дупки са от некачествени материали, и немарливост от страна на протестиращите. Да отидат и си довършат работата.

57

Анонимен

преди 2 години

На Бойко Борисов предизборните номера са това. Достатъчно безчувствен психопат е за да използва няколко хиляди хора, да ги остави без пари половин година, с едната цел да печели избори.

56

Анонимен

преди 2 години

Защо 20 тонни камиони се движат по жълтите павета? Кой ще плаща за ремонт на паветата след това? Пътните строители умишлено рушат пътя за да имат работа да го оправят после.

55

Анонимен

преди 2 години

Крадеца Радев вика дръжде крадеца.