23

Кажете ми

преди 2 години

един политик който направи нещо конкретно за проблема с инфлацията и високите цени и за трагичната зима която идва, един единствен ми кажете и ще гласувам за него

22

Анонимен

преди 2 години

А другите 2/3 откъде идват?

21

Началото на края

преди 2 години

На племето започва хаотично.

20

Анонимен

преди 2 години

Умно момче се оказа Кирчо! Толкова години обикаля по света, мъчи се да прави бизнес но накрая му светна под каскета че по голяма далавера от политиката няма! С тая гениална идея и прозрение набързо захвърли всичко, остави бизнеси, остави чужбина, отказа се от гражданство в Канада и се върна към родното си село където да се интегрира в българската политика. Просто гениално!

19

ПроСоТо

преди 2 години

а,подкрепа ще получат от всякъде..Ето например моя милост:-НЕ гласувах за чалгарите,но сега ще дам с удоволствие гласът си на новата формация...Разбира се,гласът ми за президента Радев е деклариран отдавна,така че няма да го спомена.."Боят настана,тупкат сърца ни..".../който е жив,ще живее..Умрелия ще си остане умрял../

18

Продължавайте

преди 2 години

да гласувате за подобни олигархични спасители, после не се чудете защо цените скачат и се получава мега инфлация

17

Щщщ

преди 2 години

Пълен срам! Нещата са толкова прости. Това което "проверяваха" три месеца, се проверява за пет минути, за ПЕТ!Как не ги е срам!!!За Спецов говоря, един мошеник.

16

Тралала

преди 2 години

Радев на предишните избори се яви като независим военен подкрепен от БСП, а сега е затънал в политически проекти и партии

15

Анонимен

преди 2 години

ПП - Провалени Парашутисти жон траволта, очко и др. мошеници ония в англия на опашка ще гласуват за тях както за ИТН защото са тъъъпи

14

Анонимен

преди 2 години

От всички партии ще вземат. Само от дпс няма да могат, там са крепостни селяни. Могат да привлекат и нови гласоподаватели - хора, които обикновено не гласуват или гласуват с "не подкрепям никого". Резерви много. Със сигурност ще са първи.

13

незнайко

преди 2 години

Някой може ли да обясни какъв положителен ефект има работата на тея двамцата конкретно? И кой отговаря за вдигането на тока и връзването с Гърция? Кой вдигна цените бре по тяхно време?

12

Анонимен

преди 2 години

Промяната са високите цени на всичко, като дойдат сметките за парното направо ще се озъбите, да не забравите да им благодарите.

11

Край

преди 2 години

Цял ден БТВ и Нова тв. всичко им свързано с Киро и ПП. Промиването захочна. до 1м. ще ви убедят че Той Е.

10

Тоя народ

преди 2 години

Не е добре. Всеко *** може да го натика в калта с по две - три сладки приказки.

9

!

преди 2 години

Винаги има търсещи и неориетнирани хора.Аз знам защо гласувах за ИТН.Знам грешките им, разбирам ги. И знам, че на мм не са излъгали в обещанията си.В пътя - да, имаха грешки.. но който само седи и *** - той само е безгрешен :)

8

Тралала

преди 2 години

Прокопиев продължава "промяната"

7

Новите Месии

преди 2 години

ама не съвсем :)

6

Политолог

преди 2 години

Точно тази промяна дава невероятен шанс ГЕРБ да спечели безпроблемно изборите. Картите им се подреждат като "на три без коз".

5

корчо+кокорчо

преди 2 години

Продължаваме да Папаме

4

Каква промяна само

преди 2 години

виждаме, инфлация, 30% по висока цена на тока а държавата спи, пълно безхаберие и то от всички