18

Анонимен

преди 3 години

ТОЙ щял да даде три дни на парламента. Алоуууу, КОЙ си ти тъдява бре зализан? Миналата година ви затвориха тотално за месеци, но кротуваше като мишка. Сега са те нахъсали герберастите и той тръгнал да прави бойкот. Добре бе, може, правете, НО като тръгнат РЗИ-та, НАП, полиция за проверки и контрол при неспазване на мерки при криза, какво ще мрънкаш тогава? Ще ти наложат глоби, няма да ги плащаш, но като имаш неплатени задължения към държавата, не ти се полагат помощи.

17

Анонимен

преди 3 години

Хахаха ... контролните органи потриват си ръце и глоби ще има за всички от сърце!

16

Анонимен

преди 3 години

Да си запалят кочините в знак на протест! Така ще направят впечатление, ще си решат проблема веднъж завинаги и ще ни отърват от себе си и дупките си.

15

АРИЕЦ

преди 3 години

Точно така! Долу всички забрани, ограничения и локдауни!ТОВА Е БЪЛГ АРИЯЯЯЯ!

14

Валери Божинов

преди 3 години

Идеално ! Тъкмо както Мъри Стоилов ме изгони сега от "Левски" - Ще има къде всяка вечер да мятам салфетки и гюбеци , и да се правя на "як пич" пред студентки и манекенки ! Аз съм "ЗА" !!!!!! ...

13

Аман

преди 3 години

Правилно. Има достъп до ваксини, всеки може да си постави и отпада риска да влезе в болница. Айде стига вече с този терор. Колко още години ще удряте икономиката без последствия. Заредете всички медицински заведения с ваксини и всеки да има свободен избор да се оправя. Стига с тази безполезна идиотщина, наречена мерки или ще бъдете изметени всички от властта.

12

Анонимен

преди 3 години

от статията - "Даже и 100% да е ваксиниран персоналът, трябва да очаквам 100% ваксинирани клиенти ли? Какво да направя, да ходя да ваксинирам клиенти?!" Ахаааа, да си дойдем на думата - човекът, макар и не директно, апелира за ваксинирането! Явно добре му плащат! Е, решил е за захлеби и от ваксинирането.

11

Анонимен

преди 3 години

Алчни бизнесмени българи егоисти рестарантьори мислят само за собствената си печалба въобще не им пука за българите с хроничните заболявания.Заради хора като този *** на снимката Алибегов които мислят само за собственото си удоволствие за нищо друго нашата родина България никога няма да се оправи като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина.

10

Некъф

преди 3 години

Като беше ББ на власт църкахте като мишки сега сте много отворени!Мишките на ГЕРБ

9

Владо

преди 3 години

Хахаха да бойкотират. Глобите ще се ги плащат сами. Няма да има помощ от държавата тоя път :)

8

Бay

преди 3 години

ако младите се научат да са отговорни и да пазят възрастните няма проблем да останат без мерки. Проблема е, че не са и убиват.

7

1

преди 3 години

Мисля, че т.н. ресторантьори успяват доста успешно да настроят хората срещу себс си, което можа да им струва повече от мерките, а е и време този да го заменят с нещо по-прияно, поне за медийните изяви.

6

Анонимен

преди 3 години

Що не правехте бойкот при Тиквата?

5

Анонимен

преди 3 години

И миналия път така говореха и после наклякаха. На никой няма да липсват заведенията. Да се хващат наистина да работят.

4

Анонимен

преди 3 години

Не желая от моите данъци да плащат помощи на тия!!

3

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта защо се крие, да излезе да говори и да управлява. Нали това искаше.

2

Анонимен

преди 3 години

Ама нали щяхте да обявявате стачка бе? Айде стачкувайте, да ви видим..

1

Анонимен

преди 3 години

Чудесно! Аз пък няма да ви лекувам, а ще чета книги! Разбрахме се!