46

Анонимен

преди 2 години

При 300 000 000 население тия реват че 600 000 са починали. Какво да кажем ние с гайдите че при под 5 милиона починаха 20 000 човека. С новата вълна не се знае още колко ще починат. Защо никой не пише от чуждестранните медии нищо за българските жертви на вируса ами наште *** ни информират за краварите. Боли ме у..я за краварте. Те ни унищожиха държавата и продължават да я унищожават.

45

Анонимен

преди 2 години

Жалки сте вече!

44

Анонимен

преди 2 години

Особено много ме кефи историята за тоя, дето преди да yмpe написал, че трябвало да си бие ваксината. Представям си го как е писал с тръба в гърлото, когато би трябвало и да е упоен.

43

sa

преди 2 години

спомнете си Гьобелс и неговата кауза за пропагандата

42

Лудия

преди 2 години

Горките американци, не могат да отидат за хляб и дрога, улиците са задъстени от трупове.

41

Анонимен

преди 2 години

Най-обичам пропаганда, преведена с Гутъл Транслейт. Направо ме убедихте да се набода не с две, а с 12 дози. Абре пичове списвачи, хубаво транслейтвате, *** прочетете го после тоя текст и пипнете тук там, че да изглежда поне на развален български. "Да наблюдава растежа на семейството си"... Наблюдаваме само растежа на некадърността ви.

40

Евала

преди 2 години

На антиваксърските *** по-долу , пожелавам скорошна и весела среща с прародителите им. Казват, че лицата на починалите от задушаване, вследствие на Ковид ,били страшна гледка. Затова си лепнете усмивка накрая , да не уплашите мъртъвците.

39

555

преди 2 години

Думкайте се отзад

38

Един човек

преди 2 години

Тази статия за пропаганда ли се брои или за връх на информационната кампания на обществото относно ползата от ваксинация?

37

АнонимеН

преди 2 години

ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ЩЕ ИМАМЕ СТАТИСТИКА ДАЛИ ПРИ ВАКСИНИРАНИТЕ СЕ ПРЕКАРВАТ НОВИТЕ ЩАМОВЕ ПО-ЛЕКО ИЛИ ПО-ТЕЖКО! ЩОТО ПРЕЗ 2017-ТА СЕ ПРАВИ ВЕКТОРНА ВАКСИНА СРЕЩУ ДЕНГА ОТ ФИРМАТА САНОФИ КОЯТО ПРЕДРАЗПОЛАГА ОРГАНИЗМА ДА РАЗВИЕ МНОГО ПО-ТЕЖКА ФОРМА НА ЗАБОЛЯВАНЕТО!

36

Анонимен

преди 2 години

При всеки билогичен експеримент се оставя контролна група .. Иначе как ще разберем дали ваксините са успешни.. Нека да видим кой ще умре пръв...

35

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Ехххх колко беше хубаво докато Нелката беше в отпуска.... Вече само по заглавието я разпознавам без даже и да чета целия пасквил.... Нелката е мощна и амбициозна като Съветския Съюз. Петилетките ги изпълва за 2 години

34

до 32

преди 2 години

До Анонимен не работи така статистиката за съжалениеконтролните групи при изпитанията се поставят в еднакви условияв реалния свят това няма как да се случизатова все още не са спрени цигарите и алкохола няма как да се докаце вредата им реално

33

Анонимен

преди 2 години

Хахаха! Кой вярва на тези простотии!?

32

Дядо Вакси

преди 2 години

Какви ваксини??? Личната не ми е звъняла - значи не е важно.

31

Изпратете

преди 2 години

на 10 познати тази статия и няма да ви постигне съдбата на нещастните неваксинирани.

30

Лудия

преди 2 години

До 32. Абтиваксърите са полезни, Баксърите също. Абе, всеки е полезен за нещо.

29

антивасерист

преди 2 години

До Пропаганд е антиваксеризма, това което пишат тук е реалния живот

28

Анонимен

преди 2 години

Абтиваксърите са полезни...Ако огромна популация от милиони хора остане неваксинирана през следващите няколко години, те ще представляват многобройна и неоспорима контролна група. Контролната група представлява група субекти, които служат като чисти екземпляри, незасегнати при експеримент на лекарства или ваксини. Ако ваксинираната група се разболее или измре от специфично заболяване, а контролната група няма същото заболяване, тогава това ще бъде много ясен знак, че въпросната ваксина е отрова.

27

Анонимен

преди 2 години

до 25 точно, за това има болни и ваксинирани, но ни един който вече го е прекарал, обаче това послидното не се връзва с мераците да дупчат наред