54

Анонимен

преди 3 години

За що са го скрили , а Бойко не е на власт , какво правим пак ли той е виновен . Незнам кого да плюя казвайте.

53

Анонимен

преди 3 години

Администраторът много се притесни и реши да махне статийката - ами всеки си варди хлебеца, нали?

52

Край

преди 3 години

Таз новина ще мине и замине а от утре пак ще ни занимават че записвали дупетатите тайно , божи кравичките

51

Анонимен

преди 3 години

До АТАКИСТСтанишев се подчиняваше на ДПС , волю или неволю, те го изпратиха навън - в ПЕС. Иначе БСП е добра партия. А вашата "Атака" я разбиха Бойко и ЦЦ, като изкупиха и запшлашиха депутатите на Атака,които бяха демократи, даже родинини на Волен са били убити.

50

Fenasi Kerim

преди 3 години

Така е като имаш чужди войници на своя територия. Добре, че не са застреляли работниците. Американците избиха 2 милиона пряко или косвено в Ирак. За изнасилванията на 11-12 годишни деца да не говорим. САЩ е единствената страна в света ползвала ядрено оръжие срещу цивилно население. Потомци на престъпници от Европа и африкански poби. Избили коренното население на Северна Америка. Навсякъде предизвикват войни, терор и престъпления. Чуждите войници и техните командири да бъдат осъдени и изгонени.

49

нищо лично

преди 3 години

Междувременно да уведоми Байдън, Пентагона, Столтенберг и по отделно всички страни-членки на НАТО, лично фон Лайен и президента Радев. Никакво доверие на нашите разследващи, защото са известни с угодничеството си пред господаря. "Прочистили" били обекта и си отишли, оставяйки цивилни граждани в пълен ступор. Можели са да предупредят за упражнението, но не ни зачитат за човеци и в това се е големият проблем. Това да не е войната във Виетнам, а те да са Рамбовци!

48

Анонимен

преди 3 години

Тези защо са тук да са гарант на марионетното правителство или ако дойде на власт не, който трябва?

47

Анонимен

преди 3 години

Мустафа все върти очички , меси баници , кичи се с мартеници . Защо този път не иска да говори . Нали е първа дружка на българите . От кумова срама да накажат поне с порицание , който е отговорен за гафа

46

БСП

преди 3 години

ГЕРБ позволиха на Американския агресор да разтрелва невинни Български граждани!;Но на това ще се сложи край!! България ще напусне НАТО и тогава Амееиканския военен ботуш няма да гази безащитни българи!!Русия ще ни пази от САЩ!!

45

Комунист-Ленинец

преди 3 години

Със дървени пардесюта да изпратим фащианските дрогари!!!!

44

Анонимен

преди 3 години

Грипен Решетников отново мимикрира като Рихард Зорге - двоен агент, ама като НИКОЙ го НЕ ще - ни Кремъл, ни Вашингтон? Все гледа да им се докара, но точно сега пък е малко зает, значи - този път се натресе не в село Руня, а на италианците, и мерцеДЕСА иска да си купи нови джанти от Милано.

43

Анонимен

преди 3 години

Глупави хамериканци, Лукашенко им каза, че ще им даде карта да намерят Беларус на нея и после да му дават наклон на инструмента.

42

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за БСП !

41

АТАКИСТ

преди 3 години

На 27.04.2006-та година Атака организира митинг против разположението на американски бази в Българя. На този митинг бяха бити от полицията стотици невинни хора. Тогавашното правителство на Сергей Станишев използва солзотворен газ, за да разпръсне хората на площада. Волен Сидеров крещеше през фунията и се биеше с полицията. 15 години по-късно американските войници вече нахлуват с пушки в производствен цех в Пловдив и карат служителите да лягат на земята и да дават всичко в цеха.

40

Анонимен

преди 3 години

Пълен срам за военното ни министерство , командване и т.н . 17 дни думичка да не обелят. Не е истина колко продажни хора ни управляват .

39

Анонимен

преди 3 години

Тия могат да използват оеднен уран и никой да не разбере. после ще се чудим защо има бум на онкозаболяванията.

38

Анонимен

преди 3 години

военни-какво повече да кажеш,играят си на война,нали затова им плащат,да убиват хора,без да мислят,без да питат,в името на тяхната си държава.Въпросът е защо си позволяват да ни третират като враг,уж са в нашата къща на гости,а сякаш ние сме навлеците.Тъпо,скандално и плачещо за правосъдие ако няма извинение,и още нещо,време е да се замислим,дали всъщност ние не сме им врага,защо са тук.

37

Анонимен

преди 3 години

Те така могат да отвлекат, някой и да се разбере след месеци, егати пропадналата бананова държава.

36

Анонимен

преди 3 години

Така са американците по цял свят - трепят цивилни наред , после - " въъъъй съжаляваме , объркахми съ " . Щом нямат акъл едно учение да проведат както трябва , какво остава ,като се окажат в реални бойни действия . Където психическото натоварване и стреса са огромни . Стрелят ,мятат бомби наред и който оцелее

35

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Учението(тренировката) не се прави с бойни...патрони.Пазачите за друг път да...знаят;ако нахлуят внезпно пак...хамериканците,да им обършат по няколко шамара и всичко ще приключи...бързо.