135

Анонимен

преди 3 години

За съжаление ГЕРБ и ВМРО сте по-зле от БСП.

134

Боко чумата

преди 3 години

Нека сменим името на комуниста Боко Тиквов на Джипко Бибитков!

133

Анонимен

преди 3 години

Докога ще има членове на ДС -Министри и президенти?Във вашата партия коалиция ГЕРБ и ВМРО има.Много сте противоречиви хората от ГЕРБ и ВМРО

132

к1

преди 3 години

Ковачев , светът се готви за война , ти за смяна на имена. След година да не си на първа линия с цветя да посрещаш армейски подразделения.

131

Анонимен

преди 3 години

А пък на мен не ми харесва Банкя.Предлагам да се преименува на джипка с чекмедже.

130

Анонимен

преди 3 години

Аман отТова ли е най-важното, бе

129

CriticusMagnus

преди 3 години

Докато съществува България и тя има история!!!Колкото и да ни се иска да си затворим очите за време което на някого може да не се харесва, това все пак си остава част от нашата история... За хубаво или за лошо!Аз съм по-скоро за запазване на тази част от историята ни! Да се знае, че и по този път сме минали...

128

Анонимен

преди 3 години

Умствено изостанал, баща му е требвало да го избърше в пердето. Иска сигурно да имаме градове с имена на американски президенти или английски лордове.

127

Иван Асен

преди 3 години

Ако я караме така ,то по справедливо би било да се тръгне първо от турските имена защото 500те години са били най-тежките и зловещи спрямо българите.Но понеже ГЕРБ трябва да целуват нечии з....ци ,а това го правят много добре и то за да привлекат внимание и опека не им стиска да поискат оттурчването на хилядите имена на градове,села ,улици и какво ли не!

126

Стойне от Чукурово

преди 3 години

Я предлагам да увековечим името на Гад Зееви който се изгаври с БГ

125

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен (98)И какво те прави "демократ"? Отричането на различието с какво те отличава от някогашното БКП? Знаем, че ви бива в рушенето и грабенето. 12г се упражнявате на гърба на българските граждани. Дори СДС-то на Костов не бе толкова алчно.

124

полковник Колев

преди 3 години

А нещо да предложи да унищожим пъкленските произведения и да заличим имената на такива като Карл Маркс, Ленин и много други?

123

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Айде и Ботевград, че нали имаше учени дето ни обяснявайки, че като е отвлякъл Радецки, Ботьов е станал първия терорист в Европа, а и двамата с Левски са провеждали подривна антидържавна дейност в османската държава.Иначе на американските пилоти и на Рейгън паметници в южния парк са супер нали.Ибрикчиии продажни, просто сменихте заднннни ците, преди целувахте съветски, а се американски.

122

Анонимен

преди 3 години

Бандата Герб нещо се е объркала , ако някой иска да сменя имена се прави референдум вси4ко друго е диктатура!!

121

Анонимен

преди 3 години

Гербави щуротии.Виж му акъла,па му крой шапката.

120

Оффф

преди 3 години

Всичката Мара втасала, само градовете, селата и паланките със соц. имена не ребрандирала. Аман от разбирачи!

119

Анонимен

преди 3 години

Да направим на всички управлявали България след 1990 по една страница с имената, техните успехи, и годините на управление. Все пак сме страна за чудо и приказ, след като за неща отпреди 30 години, все още се говори / добро или лошо, вече е свършило - период около 45 години характеризиращ се с огромните количества бетони, хора, пътища, предприятия, панелки, вили,енергийни системи, инфраструктура и механизация/. Имената са проблем, така е...

118

Анонимен

преди 3 години

Ковачев следва да е наясно, че ако не беше "окупаторската съветска армия" Хитлер щеше да превземе целия свят и да настане Содом и Гомор. П литкоумници.

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Съгласни сме ,но защо не премахнем и паметника на американските летци"Защото това са загинали в честна война. На окупаторите никой не прави паметници, освен долните български комунисти предатели.

116

До кога ще...

преди 3 години

Ами Царят го е казал: "Когато му дойде времето!" Страхливият Борисов управлява от 10 години и не посмя да промени остатъците от кремълските колонизатори, сега, когато загубиха властта се сетиха за промени. А времето наистина ще му дойде, когато настъпят световните промени при Новия световен ред и това време не е далече.