57

Анонимен

преди 3 години

Крим исторически е руски. Това , че един корумпиран украинец си го е преписъл докато е бил на власт , не значи нищо. Този факт много елегантно се избягва навсякъде, особено в независимите европейски медии.

56

Анонимен

преди 3 години

До 55А не разбрах след това имението за 80 млн евро на товарищ Путин, кой ще го обитава и ще съществува ли изобщо?ХА ХА ХА много поздрави на др Ротенберг!

55

Анонимен

преди 3 години

До Калеко Алеко 58 САЩ не са в Черно море по нечия покана. Обаждат се на слугите си " Слуга ще пратя някой друг кораб , да няма мрънкане нещо , ще козируваш" . И слугата козирува

54

SS

преди 3 години

Най накрая да не стане ( от много акъл и ибрикчийство) Бг-я да остане и без излаз на море ? Защото когато големите си го мерят ний все се врем където не трябва.

53

Анонимен

преди 3 години

Американците искат да гледат военния парад на 9.5 как се провежда от Ню Йорк в Хъдсън? Мисля, че крайно време ако САЩ искат кораби в Черно море, Русия да прати малко подводници в Куба.

52

Анонимен

преди 3 години

За три месеца Байдънизъм и вече говорим за горещ конфликт. Тръмп може всякакъв да беше , но една война не започна.

51

Анонимен

преди 3 години

През 2014 г. НАТО не сколаса да се намеси, когато Русия си върна Крим, не толкова заради това, че Украйна не е член на НАТО, а защото Государят нанесе толкова изненадващо светкавичен удар, че отановците, начело с Пиндостан, три дни мигаха на пaрцaли и хълцаха. А за три дни целият Кримски полуостров беше в руски ръце.

50

Анонимен

преди 3 години

Много им се иска на Краварите да имат излаз на Черно Море , ама нямат . Какво да се прави - география

49

Калеко Алеко

преди 3 години

Колко пъти да повтарям на русоробите че в Черно море има 3 страни членки на НАТО и 2 кандидат членки, а Крим където "Матушката" е струпала морският си и авиационен скрап, дори не е руска териртория ... Нашите съюзници от САЩ са тук по наша покана и на страните членки и кандидат членки на Алианса, които се чувстват застрашени от кремълският агресор, който печели референдуми със зелени човечета и нарушава водните и въздушни пространства на всичките си съседи в Черно и Балтийско море ... !!!

48

Анонимен

преди 3 години

Видяхме ги руснаците. Няколко години се биха в Чечения и с 300 зора я взеха. Във всичките им войни са побеждавали само с численост,а не с гениални тактики. И при Руско-турската война губят повече хора от турците ,срещу Финландия се излагат, побеждават Хитлер само защото се е бил на 2 фронта, в Сирия едвам спасиха Асад. В Афганистан пълна трагедия. Тъй че далеч не са славни войни. Просто имат добро оръжие и голяма армия която бързо запълва загиналите.

47

До 50

преди 3 години

Изглежда, че не схващаш факта ! София е цел *** ядрени ракети . Та твоя кумир некролога Байдън опита ли война с Русия изчезва и София заедно с тебе и компа на който пишеш

46

Анонимен

преди 3 години

ТАКА КАТО ГЛЕДАМ КАКВО ПИШИТЕ НЕ ХАРЕСВАТЕ МНОГО НАТО И САЩ

45

Абе уважавам Русия

преди 3 години

Ама ако ми предложат лада и тв електрон ИЛИ щатска техника въобще няма да мисля и не само това същото се отнася и за в коя армия бих служил къде бих предпочел да живея и прочие ... Уважавам русия за Освобождението ,ама путинова Русия не ми опонира,,,

44

До 44

преди 3 години

А кой пусна вируса в Китай ? Май е една държава с три букви отвъд океана

43

АнонимеН

преди 3 години

ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАХЛИВЕЦА ОБАМА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ГИ НАПРАВИХА ЗА СМЯХ ФАЩ!-------------ДАНО БАЙДЪН ПОКАЖЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ , ЧЕ МЯСТОТО ИМ Е В ГРОБИЩАТА!

42

Анонимен

преди 3 години

Абе умници,не ви ли е ясно,че ако няма Русия няма да го има и останалия свят.Какво ще направи откачения Байден,ще води ядрена война с Русия ли?

41

Анонимен

преди 3 години

САЩ си мислят, че ако има война с Русия то тя е далече от тях и няма да ги засегне ! В случай на война първо те ще го отнесат и то не само от Русия ами и от Северна Корея, Иран може би и Китай и други антиамерикански държави близо до тях.

40

Анонимен

преди 3 години

"Миллиет" ?? ... да, вие Миллиет слушайте и всичко ще е наред

39

Анонимен

преди 3 години

тук винати е русия vs сащ, a релано нито на едните нито на другите ги интересува България, какво правим, какви сме... Всичко е стратегия и местене на фигурите и подготовка за голямата игра, а ние сме като зергите или като в старкрафт се казва "пусни тези 2-3 дванайски с кучета" да видим какво ще стане, така и с нашата "армия", популация, а реално цялото ни положение е като бъгав зерг на BGH

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Асандж продължава да "рисува" по стените на Посолството отвътре със собствените си изпражнения.Велик "творец" какво да го правиш!ХА ХА ХА ХА