76

Все тая

преди 3 години

То няма как при тези трендове да се сформира правителство. На есен пак с песен, но ще е трудно Радев да обясни защо едно назначено от него служебно правителство ще трябва пак да прави локдаун, а то няма да се размине таз работа

75

Анонимен

преди 3 години

Народ дето оплю Сидеров си заслужава съдбата, птиченцето веднъж каца на рамото на 100 год прогониш ли го, сам си си виновен. Кармата не прощава.

74

Анонимен

преди 3 години

С хора като Спас Гърневски, Тома Биков, Цвета Караянчева, оная от Дулово, Каракачанов, Джанбазки и колко още други мажоретки - нямаме никакъв шанс Трябва да изберем НОВИ и УМНИ на тези избори

73

Анонимен

преди 3 години

31 са кандидатите за Българския парламент! Повечето кандидати ( над 25 ) за Българския парламент са торба развалени картофи, да се пита човек за кого да се гласува.... почти всичките са ужас, досъщ като гербаджийската! По отношение на ГЕРБ - Бойко Борисов е някакво изключение, той е различен, но партията му е ужас!Единствено ПП Възраждане е различно! Костадин Костадинов е най - младия Български политик от всички наши политици взети заедно!

72

Анонимен

преди 3 години

Кой да изпрати Слави бе човек?Ако прати някой от сбиртака си и процент няма да вземе затова се покри като плъх.

71

Анонимен

преди 3 години

с когото и да говоря ги мразят . пък социолозите ги изкарват по-напред . кой лъже?

70

Анонимен

преди 3 години

При ПП Възраждане има млади хора, а Костадин Костадинов е най - младият Български политик от всички бг политици взети заедно!

69

до 61

преди 3 години

Точто казано:"Бойко обиколи България, показа пътища, игрища, магистрали. Каквото е направено. Вместо опозицията да е по-активна, аз виждам само едни гладни за софрата хора. Хазната била пълна, ама не се харчили както трябва. Е, нали Бойко е похарчил всичко?! Слави даже в панорама не изпрати някой да каже какво ще прави в парламента. Къде се ситуира партията му. Показа една учителка от Черноочене и един лъжлив доктор от БАН и сметна това за достатъчно. Горкият е болен, седи на стол, не вижда..."

68

Анонимен

преди 3 години

ПП Атака предлага на гласоподавателите в София дърти грозни чанти! Петя Кузева е за листата на Атака за 23 МИР София и за Шумен, а другата дъртофелница Величка Георгиева ще е за 24 и 25 МИР София! Сами преценете що за кандидатки предлага Воленчо Сидеров на Българските избиратели! ПП Атака е с предимно СТАРИ, ВЪЗРАСТНИ И ОСТАРЯВАЩИ хора, следователно като партия потъва!

67

Анонимен

преди 3 години

До 05 04 2021-ваСлед като си посипят главите с пепел, да извикат и Джанбазки да ги полее с маркуча

66

ха-ха-хаааа

преди 3 години

ГерП води.................овцете на паша...................

65

Тролове днес полека!

преди 3 години

Магнитни бури лошо действат...Стоп на алкохол, кафета,трудовата злополука чЕка.

64

05 04 2021-ва

преди 3 години

Реч на Борисов:Другари куманисти!Провала ни е огромен,заповедта на Интернационала,МВФ,ООН беше друга.Трябваше да качим Социалистите на власт!Не ни остава друго освен да прекръстим ГЕРБ отново на БСП и да си посипем главите с пепел!

63

За ценностите

преди 3 години

Бойко оставил разрушена ценностна система? Маяма, сестра Галева, обиколила всички мутри за пари ли е алтернативата? Или Слави сатаниста, изрисуван с дявола по цялото тяло. Брей, тогава ще видим такива ценности, че нямаме търпение.

62

Отровна гад

преди 3 години

Няма партии, няма мартии!За когото и да гласувате на тези избори избирате или Бойко Борисов или Корнелия Нинова!

61

Евала

преди 3 години

ГЕРБ ще спечели с още по-голяма разлика. Защо ли? Защото много избиратели бяха наплашени от летните метежи и метежници и досега не смеят да кажат, че са за ГЕРБ.Троловете национални предатели, дето дращят тук, да връщат рублите на заказчиците от Масква и да замълчат като Радев, дето му хванаха агентурата, че да не изхващат и тях.

60

Анонимен

преди 3 години

Край с мечтите на Радев.В края на годината ще освободи и президентството и Гешев ще го извика на разпит.

59

социалист

преди 3 години

Губим тотално изборите заради некадърното ръководство начело с Нинова.Няма да гласувам. Не искам да съм от губещата партия. Не ходете да гласувате и вие, за да изгоним Нинова , Заркухи рогоносеца.

58

Анонимен

преди 3 години

До Това видяхпостроеното се вижда, но откраднатото - незатова - да кажем НЕ НА КРАДЦИТЕ !

57

Това видях

преди 3 години

Бойко обиколи България, показа пътища, игрища, магистрали. Каквото е направено. Вместо опозицията да е по-активна, аз виждам само едни гладни за софрата хора. Хазната била пълна, ама не се харчили както трябва. Е, нали Бойко е похарчил всичко?! Слави даже в панорама не изпрати някой да каже какво ще прави в парламента. Къде се ситуира партията му. Показа една учителка от Черноочене и един лъжлив доктор от БАН и сметна това за достатъчно. Горкият е болен, седи на стол, не вижда. За какво му беше?