12

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЕДНИ НИ ПРЕДАВАТ НА РУСИЯ ДРУГИ НА САЩ И ЗАПАДА ПРОДАВАНЕТО ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА.

11

Анонимен

преди 3 години

Бъгария ще се оправи, когато мине към НАТО! да.

10

Сюндюцииииии

преди 3 години

Само БСП!

9

Анонимен

преди 3 години

Егати лицемерието, ама ОУ офцо - вие продадохте държавата, за да си напълните джобовете, сега ми тръбите за някакви шпионски скандали, дето не знам какво точно могат да ни шпионират, тъй като работя във ВПК и всяко военно изделие го има с пълните му технически характеристики на сайта на всеки един военен завод, който го произвежда. *** вие сте толкова малоyмни че чак сте ненормални. Пфу! gа ви cepa в устата! Мъpшu долни!

8

Тонката

преди 3 години

ГЕРБ-БЪЛГАРИЯ-ЕС-НАТО-САЩ и Ф16 скоро над Бузлуджа докато дтугарите нагъват кифтета:):):)

7

Мемед бей

преди 3 години

Велик е Ердоган хвала на Ердоган!

6

Действия

преди 3 години

Вместо възмущение някой най-накрая да направи нещо. 30 години след промените, какво правят руски възпитаници, женени за рускини, в натовското ни разузнаване? Защо тези ДС хора продължават да имат достъп до класифицирана информация. Кой партньор ще има доверие на такава държава? Може ли грабнакът на всяка партия да е от ДС агенти. Това в коя бивша соц държава го има?! После чакайте да се оправим и да не сме последни в ЕС..

5

Меехмед бей

преди 3 години

Велик е рдоган ,хвала нему!ДПС!

4

Патриот

преди 3 години

Предателска да ми се възмущава от предатлства на БЪлгария ,аре чиба със натовските ви краварски господари ,чиба предатели и чужди агенти!Тиквата човека на ЦРУ на балканите ,спомяте ли си а??

3

Грозна кущрамба

преди 3 години

А на тоя сапук под мене само ще кажа НЕГРАМОТЕН СИ!От кое село си селчо смотан ,жалък?!

2

Анонимен

преди 3 години

Леле...Тая от Тиквата ли е възмутена?Не очаквах.

1

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Тази да се възмути от себе си първо, защото мръсната и долна ръчичка подписа истамбулската конвенция, която даже Ердоган я махна от турските закони...Аз възмутен от тази калинка, която предава рутинно страната си...