37

Анонимен

преди 3 години

Бай Сретан вече има мокри сънища,че идва на гости в България..

36

RD

преди 3 години

Възможно ли е този човек да не е много умен?

35

Анонимен

преди 3 години

Печели Бойко Борисов, печели България!

34

1

преди 3 години

До някой да посочи, Няма такава държава по-света.

33

Анонимен

преди 3 години

Баце,я кажи за оная новата"реколта"която се каниш да прибереш в ония силози(чекмеджета)?

32

Пред нас е блеснал

преди 3 години

пак асфалтаа болници те трябва да строят.Приюти за бездомнитени братя,и язовири,но как ще крадат ?!

31

Щирлиц

преди 3 години

До КапиталистБюлетина номер 5.Личен избор,всеки да направи своя,различен поне малко от днешния ни избор,че много години го търпим.

30

някой да посочи

преди 3 години

в коя държава-развита или развиваща се премиера обикаля да контролира изграждането или ремонта на пътища !! дали това се вписва в трудовата му характеристика за коята НИЕ МУ плащаме...защото аз на работа ако правя нещо което работодателя не ми е възложил няма да получа заплата ! невороятно кариерно развитие е да караш камион...и какви производства ще се открият тук при такъв материал ?? нооо от асфалт се краде най-лесно и не трябва да се конкурираш с други ако направиш някакво производство напри

29

Щирлиц

преди 3 години

До Я...пакВелик поет е Вапцаров.

28

1

преди 3 години

До Анонимен-21,а сега като сме с вожд-комунист,защо си мислиш,че заплатата ти е по-голяма,сравни сегашните цени на всичко,и ще разбереш,че заплатата ти е под 3 долара,не драги ми гербере-комунист.

27

Анонимен

преди 3 години

До ДаскалаНе го свърта на едно место Буда, изпотроши жипката от каране :)))

26

Анонимен

преди 3 години

Да просветля мал'оумните гербаджии!ГЕРБ за 12 г.са откраднали само чрез здравеопазване 41 МИЛИАРДА лева,ако бяха ги вложили в здравеопазване,то било безплатно лечение с най-добре оборудваните болници в света,бихме имали 100 хеликоптера и хиляди линейки с най-доброто оборудване и медицинските заплати биха били на световно ниво!Овце комунистите от ГЕРБ ви обират всеки ден,а от пътища откраднатите пари са два пъти повече!Вие не сте СУВЕРЕН,вие герберасти сте стадо червени овце и нямате достойнство!

25

Анонимен

преди 3 години

Тоя, откакто го тричаха КГБ-не е същия, не го слуша главата....

24

Я...пак

преди 3 години

По радиото някой шумно спори.С кого?Не знам.А може би с народа.Говори си и нека да говоринали затуй му плащан хората.

23

Анонимен

преди 3 години

"Eто я нашата армия от валяци, багери", поясни премиерът и уточни, че се плаща редовно на работниците.В смисъл той се жвали на някого около него колко валяци са си купили скритите му фирми които са тяхна собственост и които извършват всички големи ремонти в България. Пък и показва какъв добър чорбджия е като плаща и заплатите навреме. Хвала на такива собственици и работодатели.

22

Анонимен

преди 3 години

Джипката върви на 6-та с 35 % в час :) Другите са още на "първа" с 4-5 % а някой не могат да стигнат и до старта:)

21

1

преди 3 години

До Анонимен-2, сега си в празното чекмедже,и мечтаеш за ямата на "комунизма"но уви,това никога няма да се върне,само не разбрах,за кои българи става въпрос,които живеели добре,имаш 2.5 милиона под прага на бедността,при кофите за ***,се води война,кой пръв да ги прерови,ти си седнал да фантазираш.ти да не си шофьора на джипа.

20

Анонимен

преди 3 години

Джунглата, полята и един премиер-мамун по средата. Не ви ли е кофти да си правите държавата на бананова република? Никой не печели от цялата тази работа, даже и за Боко не е добре, защото рано или късно ще го ликвидират.

19

Даскала

преди 3 години

За нашия скъп премиер , обиколките са бягство от реалността и преглед на основния МУ източник на доходи - комисионните в офшорките за магистралките!Колко е предсказуем скъпия ни Буда , великия ни мафиот!Дали ще живее , за да си харчи накраденото?Дали?Надали!

18

Капиталист

преди 3 години

Здравейте приятели капиталисти, хайде кажете сега, като дойде четвърти и като изпратим комуниста Бойко Борисов и комунистите о ГЕРБ в историята, кого ще си турим да ни управлява живота и да ни създава условия да развиваме капитали и да придобиваме добавена стойност за да живеем като материоанлно богати хора, хайде споделете във форума.