148

Анонимен

преди 3 години

"Изборите идват и си отиват, важно ни е здравето на хората" това дума по дума го каза и Ботоксованият. Севда ли им ги пише тези?

147

Анонимен

преди 3 години

Брей, независимо от цената!ОСТАВКА БЕ!!

146

Отчето

преди 3 години

Хората ли са ти виновни , че не можеш да доставиш свестни ваксини за българите?Просто сте едни недоубити негодници!

145

Анонимен

преди 3 години

Вчера минах през голям софийски мол и съм отвратен от мърлите и мърльовците, които срещнах там!Може би на 9 от 10 маските покриваха само части от устата им. Използвам платнена маска, без разните му там дупки и клапи. За по-сигурно в джоба на маската съм поставил 2 филтърчета едно върху друго уж за пм2.5 и с активен въглен (колко вършат някаква работа не се знае) и въпреки това нямам проблеми с дишането през тази маска през носа. Да,без маска е малко по-лесно, но неудобството от маската е търпимо

144

простия

преди 3 години

кой отвори училища, моловете, кръчмите при екстремно настване на заболелите?кой съ фали пред цяла европа колко сме отворени и колко са ни добри параметрите?Цяла европа затваря нашия отваря, цяла европа поръчва ваксини, нашия намалява количествата че ни били много - резултат последни по ваксинирани. *** много а сега ние сме виновни че не сме спазваме.

143

До142

преди 3 години

Ами"уникално"е,малка България е в топ десет по смъртност в света,малка Българи въпреки всички неуредици с ваксините успя да "уреди " в пъти по малко ваксини от която и да е Европейска страна!Ама виж на приказки и пъчене го докарват,само не се знае вече дали някой им вярва!

142

БЕЕЕ

преди 3 години

БЕЕЕ СПАЗВАЙТЕ МЕРКИТЕ БЕЕЕ БЕЕЕЕ БЕЕЕ

141

10

преди 3 години

Ти щото много я носиш, обикаляш сред села и тълпи от хора и винаги си без или ти е под брадата, айде моля те...

140

Анонимен

преди 3 години

131 Маската предпазва другите около теб, когато говориш плюейки, когато се хилиш плюейки или когато кашляш пак плюейки! Знам че ти е сложно за умствения капацитет да го осъзнаеш напълно, но маската е най- сериозната спирачка за Ковид пандемията...Ако ги носим всички разбира се

139

12356

преди 3 години

А, хората ти виновни, ти носиш ли навсякъде маска, ами не, не носиш!!!!! хайде тикво в затвора, та може и да носиш

138

Анонимен

преди 3 години

Добре го каза водеща от БНР преди седмица: Баце и хората му редуват снишаване с бабаитлък и си мислят, че правят нещо уникално.

137

Анонимен

преди 3 години

Цяла година не можахте да разработите механизъм при който да се знае,над колко новозаразени какви рестриктивни мерки!Ама къде по лесно е за всичко негативно което се случва в държавата да обвиниш някой друг и най вече хората!

136

Анонимен

преди 3 години

Ама спазвайте мерките бе не може само Борисов и съратниците му да ги спазват.

135

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да се пънете и плашите, повече от 10-12 % ваксинирани няма да постигнете тук. Щото не сме овци.А как ша се обяснявате на чуждите си господари после си е лично ваше извращение. Толкова пари ви изсипаха, медии, доктори, математици... и накрая греда. Много подцениха българите

134

Анонимен

преди 3 години

Ся обаче мен ме интересува, ква е тая работа в Европата да има локдаун точно по големи християнски празници, и беше ли тая вълна планирана така, че да сме в локдаун за Великден? Щото другите ще са затворени тогава.

133

Анонимен

преди 3 години

Пак ли хората са му виновни?

132

Анонимен

преди 3 години

Това го казва човекът, два пъти глобяван за неносене на маска и пословичен с неглижирането на мерките, които сам разпорежда.

131

Анонимен

преди 3 години

Преди 10 години болниците му бяха в тежест.

130

Ричи Алибегов

преди 3 години

Ей Тиквун ти носиш ли правилно маската или да викнем Меркел да ти я сложи над носа!

129

Анонимен

преди 3 години

Направо мога са е хвана на бас, че тази вълна беше планирана така, че пикът да е две седмици по-късно, и то да бъде доста по-малък пик от сегашния, което пак щеше да доведе до частично затваряне и т.н., но просто не предвидиха заразяването от ваксинираните!