195

Aces High

преди 3 години

Eдин единствен достоен човек за 30год кошмар...з

194

До 209 / Осман Гази

преди 3 години

Именно не го забравяй! Научил си си урочето!

193

Анонимен

преди 3 години

До Осман ГазиОбщата ни история се крепи на това че ни мачкахте петстотин години без да сме ви искали. Но в крайна сметка някой дойде и промени това за наш голям късмет. После дойде друг и ви натрапи отново но България все пак оцеля. Това е положението.

192

Анонимен

преди 3 години

Гербавите *** отново се изходиха на връх националния празник.Какво ви е виновен Радев,че оня,който се прави на голям мъж се крие от народа като мишок,а Радев е сред хората.

191

Анонимен

преди 3 години

Мина една година с пандемия,що народ измря и се изпозарази по болниците,жена му се зарази,него го изгониха от Латвия заради това че беше заразен,опашки за ваксини,а тоя говори че нарочно правителството му спъва мероприятието? Психар!

190

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 192 "русия се е договорила още преди войната да няма голяма дължава на Балканите . Това са фактите,митовете за СанСтефанска България са наложени да противопоставят българите на Европа"------понякога сигурно и ти не си вярваш на глупостите , които съчиняваш

189

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаРусия не е виновна а Австрия, Германия и Англия с Франция обявяват война на Русия ако не върне Румелия и Македония с Тракия на Турция. Забележи че Русия и Турция потписсват един договор а после останалите обявяват война на Русия. Англия прибира Кипър, а Австрия заграбва Босна с Хървация

188

отровна гад

преди 3 години

Румен Грипенов отново започна да призовава за масови събирания на хора в условията на разрастваща се пандемия!Не му пука колко хора ще се заразят и колко ще умрат!Румен Грипенов = зараза = смърт!

187

Диана

преди 3 години

До КрайЗащото е нагъл гл.у.пак и част от мразещото народа БСП - Радев трябва най-нагло да ни показва колко сме жалки, как той може да ни прави на маймуни, да прави цялата държава на маймуни....Той непрекъснато ни навира своята простотия в лицето, да не би да си помислиме, че може и да има умни хора у нас..Представяте ли какво си мислят чужденците за нас с един такъв президент и с безсилието ни да го търпим..Докато не махнем БСП от политиката, все това ни чака, явно..дерибейщина на простащината

186

селянин от хасковско

преди 3 години

До скоро си въобразявах, че Тодор Живков е най-карикатурния и нелеп държавен ръководител, който България е имала и ще има, но жестоко съм се лъгал. Фигуранта го задминава по всички показатели. Жалка, но преливаща от злоба гротеска на управник.

185

Анонимен

преди 3 години

Един гербер нямаше на Шипка

184

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЗатваряй си тъпата уста. Сан - Стефано изобщо не е мит. Само това ще кажа и изобщо няма да се разправям повече с тебе. Нямам намерение да си троша нервите с ***. Приключих.

183

До 190

преди 3 години

Сандо,колкото и да злобееш,народа обича президента и пак ще гласува за него.Това е положението.

182

Осман Гази

преди 3 години

Само не забравяйте общата ни история!

181

кескьосе

преди 3 години

Гундяев му наби канчето и нашия вече само руснаците са му в устата. Еми, не сме свободни щом 143 години по-късно още поставяме чужденци над нас.

180

Анонимен

преди 3 години

До Диана 143 Кога държавата / тоест вашият ВОЖД/ е забранил да се ходи на Шипка ?Забрани организираните мероприятия за 3ти март Нямам спомени да е затварял пътя и да е слагал КПП Та какво е нарушил Радев ? Всичко е отворено Всеки човек може да се качи на Шипка , а Радев няма право , защо ?

179

Анонимен

преди 3 години

До 181 И кои са те- бивши креатури на комунистическата власт и техните отрочета, а, да не забравим все пак разни военни които имаха невероятни привилегии по комунистическо и горките пенсионери които все още не могат да забравят славното комунистическо минало. Но знайте днешното БСП не е вчерашното БКП. От формална гледна точка е така, но иначе си станаха изключителни капиталистически зверчета, които ограбват държавата и я иазнасят навън във вид на лични авоари. Айде тига вече.

178

Анонимен

преди 3 години

Президента е сред народа,а премиера-във Фейсбук.

177

Сандо

преди 3 години

Тоя само ходи и бръщолеви глупости. Вместо да се пклонини пред паметта на героите, да каже нещо добро за празника за освобождението за хората отишли на Шипка. Той едно си Мара знае едно си бае. *** ама ***.

176

Анонимен

преди 3 години

До КрайТрябваше да направи БКП, но и Радев работи за ГЕРБ.