49

Анонимен

преди 3 години

Поредният законен грабеж осъществен с любезното съдействие на ЕС!

48

Супер

преди 3 години

Утре данък въздух 5000 лева. Който не плати, отива на ЧСИ. Там ще го осъдят без да разбере и ще дължи 10 000. Сериозно, как ще прати някой цял народ на ЧСИ...

47

Анонимен

преди 3 години

Сградите от социализма са строени в друг обществен строй.Само новите капиталистически сгради трябва да бъдат проверени и затворени за образуване на ледени висулки, за задръстване на улиците, липса на паркинги.

46

МУТРИ ВЪН

преди 3 години

ВСЕКИ БОЖИ ДЕН БКП ГЕРБ ХУНТАТА СЕ ЧУДЯТ И МАЯТ КАК ДА ИЗМЪЧВАТ ОГРАБВАТ УНИЩОЖАВАТ И СЪСИПВАТ НАРОДА50 % РЕАЛНА БЕЗРАБОТИЦА КОЯТО УМИШЛЕНО ПО НАЙ ПРЕСТЪПЕН НАЧИН СЕ УКРИВА ,ИМАШ НАД 600 ХИЛЯДИ НОВИ БЕЗРАБОТНИ ПЕРМАНЕНТНО ЗА ПОСЛЕДНАТА 1 ГОДИНА НА КОИТО РЕАЛНО ДЪРЖАВАТА НЕ Е ДАЛА 1 СТОТИНКА ПОМОЩ И ВСИЧКИ ОЦЕЛЯВАТ НА РЪБА НА МИЗЕРИЯТА А ТЕ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР СЕ ЧУДЯТ КАКЪВ НОВ ГЕНОЦИД ОГРАБВАНЕ ГЛОБИ РЕКЕТ РЕПРЕСИИ И ДИКТАТУРА ДА ПРОКАРАТ

45

L

преди 3 години

Ако си правил преустройства има ли значение?

44

Анонимен

преди 3 години

Честито еврогейско робство .А колко е ддс на храните в Европа и колко при герб ,бсп ,вмро ,сдс ,дпс ??? А на колко е МРЗ то в Европа ? А на колко се пенсионират ченгета и военни ? А има ли ,,заслужили,, които да получават два пъти по високи пенсии от работниците ??? И кво направи еврогейския НПО тата и международните съдилища по тези въпроси за вас ??? Осъдиха ви на робство . Ако не излезем от ЕС никога няма да наложим равенство по права а от там и държавност.

43

Анонимен

преди 3 години

Работа за 500 лева трябва да се даде на техниците. Нека да кажат какво ще направят за 500 лева.

42

МУТРИ ВЪН

преди 3 години

1.КОЙ РЕШИ ЧЕ ЖИЛИЩАТА ТРЯБВА ДА ИМАТ ПАСПОРТИ2.КОЙ ВНЕСЕ ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ И НА КАКВА ОСНОВА3.КОЙ КАЗА ЧЕ ЩЕ МЕ СЪДЯТ АКО ОТКАЖА ДА ПЛАЩАМ4.КОМУ Е НУЖНО ТОВА НОВО ОГРАБВАНЕ И ЗАЩО-КОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА5.ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ИМАМ НОТАРИАЛЕН АКТ,СКИЦА И ВСИЧКИ ПРИДРУЖАВАЩИ ДОКУМЕНТИ КОЙ ИЗМИСЛИ И ПРИЕ ЧЕ СЕГА СА НУЖНИ И ПАСПОРТИ6.ЗАЩО АКО ИСКАТ ПАСПОРТИ НЕ СА БЕЗПЛАТНИ7,КОЙ ПРЕЦЕНИ ЧЕ ЕДИН БЕДЕН БЕЗРАБОТЕН БЪЛГАРИН ЩЕ НАМЕРИ,500-1000 ЛВ ДА ИМ ПЛАЩА8.ЗА КАКВО СА ТЕЗИ ПАСПОРТИ9.КЪДЕ ШЕ ИДАТ ТЕЗИ ПА

41

Анонимен

преди 3 години

Не се ядосвайте! Сега ще излезе Борисов и ще разпореди да се спре с техн. паспорти.Нали така става? Първо излиза лошото ченге и после излиза доброто.Това е хитър ход. Вдигат врява и накрая излиза Борисов да обере лаврите.

40

Анонимен

преди 3 години

Имам един въпрос, кой плати за санирането и защо българския данъкоплатец трябва да плаща за някакви паспорти.Някои са по-богопомазани от други и за без пари , тоест на данъкоплатеца се санираха панелки?!

39

Анонимен

преди 3 години

На мен това ми изглежда като схема за рекет за това, че имаш собствено жилище.Също така не виждам защо трябва да плащам. Плащам си годишния данък за жилището, така че да ми отговорят за какво изобщо го плащам и къде отиват парите ми за да ми искат още.

38

русенец

преди 3 години

Бе то хубаво, ще намерим 500 лева за сто квадрата, ама кой капацитет ще обследва жилището ми? Този, който надзираваше СМР на метрото и се разписа, че всичко е ОК ли? Вместо да харчите пари за глупости, въведете еднократен данък по 500 лева на сто квадрата и ще спестите милиони от заплати на държавни хрантутници, които не разбират от строителство.

37

Анонимен

преди 3 години

Сградите преди 2007 са проверени от природата.

36

Абе

преди 3 години

До НейкоНе е проблема в 500-те лв..Уте ще измислят, че трябва да вадят паспорт на онази ти работа срещу 500лв.!

35

Анонимен

преди 3 години

Ако зависеше от Бойко, всички щяхме да сме изселени от панелките и заселени в "модерните" кооперации :)) За това че предавате Вожда наказание...хаха :) Шегичка, просто си искат европейския данък, нали нашите плондери им пращат сведения че сме много добре, хората са си казали, че 250 евро е добра цена за най-бедните в Съюза :))

34

РАН - ЪТ

преди 3 години

Може и още !И още може !Още ...И още...и още...и ощееее...Плащай *** байгано, до гроб ще плащаш, и пак няма да знаеш защо плащаш.

33

Анонимен

преди 3 години

Мутробароковите сгради, образуващи ледени висулки, трябва ги бракуват.

32

Shark

преди 3 години

Добре, но нали сесещате, че тези пари ще си ги сложим към цените на жилищата, ако решим да продаваме. Освен това сумата ще я сложа двойно, защото искам да ми се плати за нервите и времето, изгубено за тази простотИИя. Нали се сещате, че жилищата, които сега са с доста надути цени, ще станат още по-скъпи. И ще сринете препитанието на много хора, работещи с имоти. И последното, което вероятно не се сещате е, че идва 04.04 и тази простотИИИя ще ви коства много.

31

Иван

преди 3 години

Зa блoкoвeтe, кoитo ce caнирaхa c пaри oт бюджeтa, тeхничecкитe пacпoрти бяхa бeзплaтни, a зa вcички ocтaнaли щe иcкaт дa cи плaщaме тeзи пacпoрти и нa вcичкoтo oтгoрe нямa дa пoлучиме и cтoтинкa пoд фoрмaтa нa caнирaнe или другa държaвнa пoдкрeпa... Тoвa минaвa вcякaкви грaници!

30

да знаете

преди 3 години

Много цветни и интересни ще излязат техн.паспорти от Факултета, Филиповци, Шекер маала, Столипиново, Максуда..................!