136

Койчо

преди 3 години

Байдън ще е най полезен ако редовно си пие хапчетата

135

111

преди 3 години

По свобода на словото медиите в пост-комунистическа България не случайно са но 111 -то място. Комунистите, сега уж социалисти, са избрали медийното затъмнения като начин за опазване на лъжите им в мозъците на политически неграмотното население. Укриването на истината за реалната икономическа и военна мощ на ЕС и Америка води до не информирани читатели като например читателят от форума 127 /Влад. Като прочетох това, което е написал се сетих за числото 111, заради което този човек няма познания..

134

СВОБОДЕН

преди 3 години

Може да го влоши ......ама друг път хаххханещастници

133

Пуй за Хутин

преди 3 години

Русофилчетата пак газ пикаят, лошото е и че изпускат такава и затова както винаги когато дойде реч за Матушката им, във форума се разнася острата и задушлива миризма на руска газ ... !!!

132

ПроСоТо

преди 3 години

и аз така мисля...ТВЪРДЕИЗДУХАН е тоя ВЕХТАР за тая работа,която не му е работа,но заради невъзможността му да оценява нещата,е приел да го набутатвнея.л..Аз лично го съжалявам още от сега...Ега ти ЗАВЪРШЕКА,който си е избрал!..

131

Анонимен

преди 3 години

Памперса Джо не може да вгорчи живота на никого. Могат и ще опитат да го правят тези които дърпат конците на всеки президент на ФАШистанСъщите които ни пуснаха вирус за да им купим пласебо-ваксината

130

селския нострадамус

преди 3 години

до всички коментиращида ви направя прогнозата за годината 2021на изборите ще спечели герби заедно с други славчовци чалгаря и ще направят Правителство на националното спасениеи ще седнат да мислят кой да е министър Председатели никой няма да искаи след много преговориБойко ще каже:Е па я ке съм. Кой друг!И ще имате нов министър преседател Бойко Борисов

129

Тассос Бугас

преди 3 години

Старата Суха Съчка -- Джозефф БАЙЙЙЙ-ГЪН, няма да изкара дори и на половината време от мандата си..Ще получи я амнезия, я деменция, я парализа на костен мозък, или направо ще си умре от старост .Не го виждам като президент -- дори и до края на тази новата = 2021 хронос .Дано Доцент Мангъров да му намери свястна ваксина до края на годината .

128

11

преди 3 години

До Анонимен 150Аве тролей, Крим си е руски.

127

11

преди 3 години

До СтаниславТи па виж де ти е и-краткото, щот си неграмотен.

126

Анонимен

преди 3 години

Грешка!Путин сам си вгорчава живота.Ако не беше анексирал Крим нямаше да има санкции и недоволни руснаци.

125

Анонимен

преди 3 години

Не само ,че може но и трябва !

124

Станислав

преди 3 години

Не вярваите много на новините няма такова нещо като Русия срещу Америка това са фалшиви новини терористи искат да правят воина между САЩ и Русия не вярваите толкова...

123

ПроСоТо

преди 3 години

опят да зема да фана да са обърна към "Володя",макар че си е чисто "губи време"....-Драги,според Брояча,САМО ДНЕС населението на Русията се е УВЕЛИЧИЛО със 127 младенци!..В същото време населението на България е НАМАЛЯЛО със 155 индивида!..САМО ЗА ДНЕС!..Е?......Та как така викаш ,че "Сичкото *** напиня за Штатите"?!..КОЙ им прави децата на тия,ако са верни твърденията ти?!

122

Анонимен

преди 3 години

Не може да го вгорчи путиновия живот защотоПутин ще прати на Джо малко Новичок.

121

Анонимен

преди 3 години

Ами хората не могат да са богати защотоне печатат световната валутане водят световни войнине правят световни сривове на борситеза да оберат балллъцитезатова неса богатикакто и останалия святлесноама откъде акъл да се сетиш

120

Хърбел и щърбел

преди 3 години

Дет викаше ЦАРвулят - "Смех, смех, ама не сме тука да се хуморираме". Вовата ако ще да дозакопае Русия (дотук успява, няма спор), от това няма да се решат като с магия все по-гадните проблемчета на Щатите, трупани с десетилетия. От което кяри Китай, разбира се.Между другото, колкто ще да е противен този факт за американофили и русофили, двете страни са като взаимни отражения в криви огледала, особено в културния и моралния упадък. Хвани едните, та удари другите.

119

Анонимен

преди 3 години

До 127 ВладЕми реалната ситуация в Русия е такава,че държавата с 25процента от световните запади на природни богатства има стандарт като на бедна България.Да,така чужди компании имат представителства.Русия е150млн.жители ,нормално е да са там ,иначе къде да имат офиси в Таджикистан ли?

118

DO 132

преди 3 години

Кога са намалили цената на Газта за България ?Напротив от 1 януари се увеличи .

117

Nikos Petros

преди 3 години

РУСНАКА И РУСКИНЯТА -- Е ИЗБРАН ОТ БОГ ЗЕВС И БОГ ХРИСТОС .РОССИЯ Е ВЕЛИКА , НАИСТИНА.КЛИМАТА В КОСМОСА Е ПОДОБЕН НА РУСКИЯ===СТУД И МАРК...ТЪМНАТРА МАТЕРИЯ, ЛУДИЯ СТУД И ТЪМНИНАТА СА В НАД 93 ПРОЦЕНТА ОТ ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА !!ЗАТОВА САМО : КАНАДСКИТЕ ИНДИАНЦИ И РУСНАЦИТЕ ЩЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ НА КОСМИЧЕСКИ КОРАБ -- И ПОСЛЕ НА МАРС .НИКОЙ ДРУГ -- ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ .