142

a защо ?

преди 3 години

А защо в Белорус жестокият комунистически диктатор Лукашенко не налага лок-даун и задължителна принуда за носене на намордници за да потуши многомилиардните демократични протести?

141

Решено е!

преди 3 години

Населението се принася частично в жертва на мутро-икономиката!Честита да ни е полу-неспасяенмата Бойкова икономика!:)

140

Въпрос към...

преди 3 години

.....китаеца-министър:Защо до 21.12., а не до 20 или 22.12. ще ЛОКдаунираме?

139

Анонимен

преди 3 години

А кръчмите продължават да работят,ама щели да пускат само по 15 души от фамилия.Тия 15 души с ПСР тест ли ще влизат,щото ако половината от тях са заразени,нали ще заразят още 3 пъти по толкова,както ни казват лекари и математици.Нали от всички тествани досега почти половината се оказаха с ковид.И какво правим сега?

138

Тонката

преди 3 години

ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)

137

Бойко Борисов

преди 3 години

ТОЛУПИ! СЕГА РЕВЕТЕ АМА МАРТ МЕСЕЦ ПАК ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА МЕНЕ ХАХАХ ГЕРБ ПОБЕДА!

136

Обективен v2.0

преди 3 години

Тези с чекмеджетата са си добре, за обикновените хора - личен фалит.

135

Анонимен

преди 3 години

Всички които сте платени, дори си копи пействате анти-българските бълнувания - КОРОНАТА ДА ВИ ТРЪШНЕ ВСИЧКИ!

134

Анонимен

преди 3 години

ние стодентити от унисс утиваме на осми дикември да празнувамее!!!!!!111111111111111 аидеее силааа.специално сам сложил 2 нови зимни гуми китаичета на беемвето Е6о чи утивами на банскооо!!!111111111 аидееее

133

До Хмм

преди 3 години

И какво ти пречеше до сега да си погледнеш децата и да се радваш на живота, че не се сещам??

132

родител

преди 3 години

Браво, най-после да затворят яслите, детските градини и училищата, за да не се разъжда заразата. Мястото на децата е по домовете им и да бъдат отглеждани или дистанционно или от майките си. По-добре късно, отколкото никога. И дано послед тази мярка да я продължат до пролетта.

131

Анонимен

преди 3 години

Само да питам - като не ви стига здравен персонал - що не пратите да помагат протестиращите милиционери? Нали те работеха на първа линия и получиха увеличение на заплатите?Също така - къде са депутатите доброволци от управляващата партия? Нали трябва да се дава личен пример, а освен това идат избори?

130

Пропуск

преди 3 години

Пропуснали са една мярка- Масово се поставят чипове за контрол на населението! Липсата на този чип няма да даде възможност на хората да купуват и продават каквото и да е било! А познайте откъде знаем това? И един въпрос-хрантулниците в НС ще работят ли, столовата с евтини кюфтета за тях ще работи ли, а секурветата им ще работят ли,ще имат ли право на служебни автомобили за "командировки" по СПА центрове? Гей клубовете ще работят ли? А НПО-отата тях пропускате ли ги?

129

daweda

преди 3 години

За хотелите пак нищо не се казва

128

Анонимен

преди 3 години

ДОЛУ ГЕРБОСТАВКА

127

Анонимен

преди 3 години

До родителНе знам дали си родител, даскалица - със сигурност! Как се отглеждат деца ""дистанционно"? Как ще живеят тези семейства без една заплата и с растящи през зимата сметки и цени!?

126

Хмм

преди 3 години

Време беше. Екстра. Така и така на ресторант не съм ходил от 1 година. Работя си и въобще не ме интересува. Децата ще учат вкъщи, перфектно. Тамън ще видя наистина до къде са стигнали и ако видя проблем ще им помагам. Ще сме си всички вкъщи и че се радвам на живота

125

Анонимен

преди 3 години

Всички пенсионирани некролози на държавна хранилка, продължаващи да заемат работни места, в неплатена веднага. Папърдаци изтрещели. А ако изпукат като сухи съчки, ще улеснят много нещата.

124

Анонимен

преди 3 години

Коцко Здравето направи това, което малко хора са успявали - свали правителството на Бочо. Хахахах.

123

Virus

преди 3 години

До АнонименПо-скоро по заповед на Меркел