12

Klinghoffer

преди 3 години

Може ли да покажете документите за изплатените суми за лечението на детето, което е лекувано с пари от НЗОК? Мерси!

11

Борислав

преди 3 години

Нямат съвест! Само едно да знаят, всичко по 100 ще им се върне. На Господата и гнусната Ралица с какво право разполагат с наще пари. Доказателствата са красноречиви. Сега и адвокати ще наемат пак с наще дарени пари. Ще ви *** майката гнусна.

10

Анонимен

преди 3 години

Ей, тоя ценен Славчо, бе! Отново те не виждат проблем да дават заплати 18000 лв., нагли до безобразие! Славчо Кармата - президент! Най-ценния програмист в световен мащаб!

9

Анонимен

преди 3 години

Заплатите не са "закупуване на интелектуален продукт". Не знам кой се опитва да излъже господина, но интелектуален продукт е .... продукт. Нека направят един ценоразпис колко струва продукта който екипа на "фондацията" изработва и ще може да се сравни с други сходни продукти в бранша. Сигурен съм, че ще се окаже в пъти по-скъп от сходните такива.

8

Христо

преди 3 години

Как може да са взимали тия заплати ,когато са умирали деца ...колкото и да са помогнали тия хора нямат морал

7

DMS Help Carma

преди 3 години

Няма трагедия тук, просто бяха осветлени едни измамници. Хубавото е че с тази пирамида е свършено. А ако всичко е наред скоро ще намалеят рекламите на фирмиссимо и ще се оттървем и от тях

6

Анонимен

преди 3 години

КрАдисимо - кради навремеШефа на фондацийката случайно е и сътружник в Кредисимо... охх каква благотворителност!

5

:)

преди 3 години

Мда 10 листа обяснения, фондацията трябвало да се издържа.. Е никой не спори по това ама по 80000 на месец на Славчо... Айде моля.. По документи платени за дете пък се оказва, че нзок е платила... Как не ви е срам бе мошеници такива...

4

Тодор

преди 3 години

Вместо да пишете фермани с абсолютно безмислени оправдания и обяснения, защо не кажете как така си разпределяте заплати от по 80 000!НИЩО НЕ СТЕ НАПИСАЛИ за колосалните заплати! ЗАЩО??? ЗАЩО??Мpъсни ***!

3

БАШ КРАДЦИТЕ

преди 3 години

кога са признавали , че са крадци. Всите работят на полза роду...

2

МАЙКА ТЕРЕЗА

преди 3 години

направо щеше да се засрами от тез ангели - небесни...

1

Само питам

преди 3 години

Добре, не може ли примерно да дадете 20К на Славчо вместо 80К и да сте примерно с 4% за обслужване, а не 5% ? Защо трябва да има такива възнаграждения като говорим за пратформа за благотворителност? Ако съберете 10 пъти повече пари от дарения и сте в рамките на 5% от сумата за обслужване ще вземе ли Славчо 800К ?