108

а бе даскале

преди 3 години

До Даскалаа боко какво разбира от икономика ...ама го търпим 10 години ,нали ? а слави и близките до него НЕ трябва да влизат в правителството а да се назначат технократи ! аз като гледам как неграмотни излизат ит училищата ми е ясно и колко ти и съсловието ви разбираш/ате от преподаване но си получаваш заплатат

107

Анонимен

преди 3 години

Само обиди, няма нито един довод.Това означава единствено, че УМИРАТЕ ОТ СТРАХ.

106

ПроСоТо

преди 3 години

До Салватореуважаеми,ти,а и повечето от нас имаме "изкривена" представа за политиката.НА НАШАТА Територия отдавна под "политика" се разбира животинскиянагон на некадърните индивиди към "УСВОЯВАНЕ" на милиардите,идващи от ЕС."Програма" НЕ ИМ ТРЯБВА!..Защото те имат само цел-да опапат парите.А както знаем,"Целта оправдава средствата"..И както знаем също,СРЕДСТВАТА на тия се менят "в движение"..Днес едно,утре друго,после трето и четвърто..Важен е КОКАЛА!!!програмите са за наивници..

105

Анонимен

преди 3 години

няма как интелигентен човек да гласува за чалгари пеарч на пари на мафиотите

104

Хахаха

преди 3 години

Ако има *** чалгар в политиката, това е Бойко Борисов.ФАКТ, ИСТИНА. БЕЗСПОРНО ДОКАЗАНО!

103

кастинг

преди 3 години

Слави ще си избира депутатите с кастинг мухахахахахаха

102

СОФИЯНЦИ

преди 3 години

ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ сега !!!!!!!!! Слави ( чалгаря ) е новият БАРЕКОВ !!!! Къде е Барека беееее???? ИЗЛЪГА ви със 2 кебапчета .че ще ви оправи ...и изчезна в Брюксел !!!........ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ сега !!! ....Слави ( чалгаря ) е ..." СУПЕРМУТРА "....по СФ го пазят 20 -25 мутри ( В.Б.-черепа ) го пазеха 10-15 !......АКО се докопа до властта ...ЧАЛГАРЯ ще извади БГ от НАТО и ЕС......защото иска да е ЦАР - той да БЕСИ...КОЛИ.....ТАТУЙРАЛ си го е на ГЪРБА !!!!!!!! ПРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

101

Зозо

преди 3 години

Слави нали и преди имаше партия - Гергьовден. И ко стана?!? НИЩО:)))))))))))))))))))))))Беше коалиция - Коалиция България без цензура", ВМРО, ЗНС и Гергьовден........Коалиция Пълен Т*шак, и сега същата работа :)))))))))))))))))))))))))))))

100

Пращам добра енергия

преди 3 години

Много ме изкефи как изритаха видинската си колежка, след няма и 4 часа след като се качи в джипката на Тулупа.

99

Даскала

преди 3 години

И Слави като набере някой друг глас и депутат , веднага или както казват шопите одма ще го изтъргува с някой на власт!Защо ли? Защото нищо не разбира от икономика и селско стопанство , по му е лесно да продава чужд труд!

98

Анонимен

преди 3 години

До изборите Слави ще трябва да научи добре английски,за да може да се разбира с чуждите си колеги,че като знаем как се излага Боко,не искаме това пак да се повтори.

97

Анонимен

преди 3 години

До случайно преминаващгласувай за тиквата БЕ

96

Ицо

преди 3 години

Деградацията е очевадна. Много отдавна имахме професор по икономика за премиер, след това висишист по политечески науки, след това падаме на пожарникар а вече даже и висше образование не е нужно за премиер. Следващите избори неграмотен ли ще изберете?

95

ПроСоТо

преди 3 години

ще го натикат тоя чалгар в парламента май..И знаете ли с кого ще се сдуши веднага,защото няма да има мнозинство?..Ами с другия ЧАЛГАР-селянина от градски тип,известен с прозвището "Тиквата".....Всеки народ си носи кръста..

94

слави

преди 3 години

трябва преди изборите да обяви , че ще се състави програмен кабинет от професионалисти работили в областите където ще бъдат министри и никога не са участвали в поитиката или управлението. ясно да се разпишат реформите със срокове (реформи с съда и прокуратурата, намаляване на администрацията с 40% и електронно правителство, поставяне на задачи пред учителите които да постигнат ако искат заплати и т.н )

93

Пяна около устата

преди 3 години

Трийте пяната около устата. ИТН първа политическа сила.ЧЕСТИТО НА Г-Н ТРИФОНОВ!

92

Анонимен

преди 3 години

Единственото, което се сещам за Слави е, че всичките му политически проекти се провалиха.Пробутваше ги тук и там и накрая провал

91

Бате Милко

преди 3 години

И аз бате Милко от рода на Калайджиите ще гласувам за колегата Слави!Искам да ме направи министер на културата с цял екип от млади пиленца да пърхат край мене!

90

Начервени.. и прочее

преди 3 години

Къци Вапцаров е 1000 пъти по-добре от всеки депутат на ГЕРБ.

89

Зозо

преди 3 години

Хахахахаааа, това съкращение ИТН го има във фактурите за тока :)))))))))))))))))))))Сега ще видя какво означаваше, че да се посмеем.ИТН - Измервателна Точка Номер :))))))))))))))))))))))))))))))))