13

Българин

преди 3 години

Мутри-ВЪН!И от мен!

12

Анонимен

преди 3 години

ами че протестиращите добре си заработват.черепа черпи.

11

До 2

преди 3 години

Като си искат своят дял от животът да работят. И аз съм млад човек и в момента съм на работа. Това безобразие трябва да спре!

10

Анонимен

преди 3 години

Нека да се веселят младите, но кога ще учат и работят.Мама и тати няма вечно да ги издържат.Идва есен и зима, чака ни коварен вирус.

9

Протестиращ

преди 3 години

БСП ПОБЕДА! РАДЕВ - ВОДАЧ НА БЪЛГАРИТЕ!ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ МРАКОБЕСЕН СЪЮЗ, СРЕКПВАНЕ НА ДРУЖБАТА С МАТУШКА РОССИИ, ПРИЕМАНЕ НА РУБЛАТА КАТО ЕДИННА И ЕДИНСТВЕНА ВАЛУТА, ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО, НЕЗАБАВНО ГОНЕНЕ НА ВСИЧКИ ПРОЗАПАДНИ И АМЕРИКАНСКИ КОМПАНИИ!

8

Анонимен

преди 3 години

И какво?Любимият им Резидент нито веднъж не слезе да им стисне ръцете?Сигурно е много зает да съчинява бъдещето на България, заобиколен от дузина кадри на ДС. При нас кадрите на ДС са основен фактор при всички политически трусове. Щото без тях наяма да знаем какво да правим.Същите кадри на ДС, които бяха в основата на българската опозиция още от началото на прехода.

7

Анонимен

преди 3 години

явно черепа се е припознал като комунист и спешно са го приели в бсп.

6

Тонката

преди 3 години

Ооооо Тигре тигрееееее:):):):)

5

Анонимен

преди 3 години

Тези протести привличат с притегална сила алкохолици, наркомани, авантюристи, деградирали индивиди, елементи с километрично досие, представляващи силен интерес за службите или накратко ако обобщим най - долната прослойка на обществото, намираща се стъпала надолу под ромската малцинствена група. Горепосочените индивиди биха добре се вписали в един комунистическо - социалистически сторй, тъй като искат да получават, но без да работят и да си мръднат пръста, искат държавата да им даде!

4

Тони

преди 3 години

Момчета и момичетс, пазете се.Тулупа и Каскета са разработили план тази вечер да окървавят Протеста.Тежко въоръжените копои дебнат зад колоните.

3

Жалко

преди 3 години

Мокрят се за тоя дето духна... ...в Дубай...

2

Анонимен

преди 3 години

Повечето са млади хора, които си искат техния дял в живота. Мда, лошо за дъртите кoмуняги.

1

Моля ви спрете да

преди 3 години

Показвате такива физиономии след осем часа плашат!!!