75

Анонимен

преди 3 години

Ще има палки по празните кратуни на заблудените оФце...

74

Анонимен

преди 3 години

До 84Зад всички протести стои някой. Трябва ти самият да си способен да видиш през мъглата кои са читави и кои пускат дим, за да се замъти още повече.Няма протест който да не е дирижиран. Може би в началото е бил спонтанен, но винаги рано или късно някой ще се опита да се възползва от него.

73

Анонимен

преди 3 години

До ОбнадежденИ след Янукович как го кара Украйна, да те питам? И преди Янукович при крадливата Газова кралица как беше? При Янукович Украйна бе тръгнала към Европа и ако не бе наложеното от САЩ условие чрез Европейския съюз освобождаване на Тимошенко от затвора. Нали бе много болна и трябвасе спешно да я оперира в Западна Европа? Да си чул да се е лекувала след като излезе от затвора. Да си я чувал да апелира за паравоенни формирования и геноцид? После защо Донбас и Крим! Ами заради това!

72

Анонимен

преди 3 години

Комунистите така и не проумяха, че власт с лежане по паветата и пиене на биричка не се взема. Затова винаги Герб ще управляват. Но вожда им Радев едва ли ще го проумее. То под фуражката трябва да имаш нещо.

71

Анонимен

преди 3 години

до 82Защото цялата система е корумпирана. Не може да има законност когато тези които трябва да бъдат за пример са крадци, убийци и мафиоти.Ще има правова държава когато тези хора си заминат, след това когато народът види, че има реална промяна (и законодателна и ефективна) тогава и хората ще се успокоят и ще станат примерни.

70

Коментар

преди 3 години

Не съм привърженик на Тиквата ама ми се струва,че зад тези протести стоят задкулисни интереси и в края на краищата ние обикновените бачкатори от територията както винаги пак ще сме от предаваната страна и дереджето ни ще си остане същото

69

Анонимен

преди 3 години

Бойко е страхлив, защото не смее да разгони безделниците ... а Радев е дребен, отмъстителен ***, който насъсква хората едни срещу други за собствена изгода.Това е истината, знам, че не е приятна.

68

ПОЛИЦИЯТА!?

преди 3 години

СЪБЕРЕТЕ ГИ тези КЪМПИНГАРИ!!! То се вижда че са най-много 50 безделника общо? Как се допуска подобна невероятна, престъпна простотия??

67

Анонимен

преди 3 години

Когато се правят протести е нормално всичко да бъде блокирано, за да бъдат чути хората. В Австралия не били съгласни с повишаване на някакъв данък. Като чули решението на правителството, просто всички коли спрели и шофьорите зарязали автомобилите си. Блокирали всичко за 3 часа. И още на втория било съобщено, че решението ще се отмени. Така се правят протести. У нас хората недоволстват, но затова им е малко това, което им се случва.

66

Анонимен

преди 3 години

Ей тия протестиращи (младите и умни и интелигентни и с нови ценностни системи - УЖ) ,точно те ще бъдат най-ощетени от подскачането си сега.Ще се уверят,когато ще е късно.Тези,които живяхме и при двете парадигми вече се убедихме,че ролята отредена на България е буферна боксова круша! Дърпат ни ЕС,САЩ,Русия! Тоест,най-подходящ за премиер е човек,който се съобразява с българския нрав и успява да балансира интересите на акулите.Борисов е точно такъв.Угажда на всички!Ако угодиш само на един-лошо !

65

Анонимен

преди 3 години

Милиционерите се молели на група *** да не нарушават обществения ред. Алооо, Терзийски, прочети закона за МВР, ако още не си го прочел. Така ще е винаги докато се назначават за служители педагози, библиотекари, военни, животновъди и какви ли не с измислено образование, а не с професионално образование, получено в Академията. Вижда се резултата в момента.

64

Анонимен

преди 3 години

Господ ще подаде оставка,Баце не!

63

Анонимен

преди 3 години

Платените протестърчета искат правова държава, а защо тогава нарушават правата на гражданите в София, като блокират улици и кръстовища???

62

Boto

преди 3 години

Да почнем от нам, че не съм привърженик на Бойко....Ама да протестираш да дойдат комунисти на власт е признак на олигофрения....Да не говорим, че Радев трябва да бъде съден за национално предателство, защото той направи това изправи хора срещу хора и призова за бунтове във собствената си държава. Жалка работа ама така му е казано от братска Русия какво да се прави

61

Анонимен

преди 3 години

Канна Рачева каза , че има протести навсякъде

60

Анонимен

преди 3 години

Бойко е страхлив, но Радев е *** ... и в двата случая не е добре за хората.

59

Анонимен

преди 3 години

Тиквун защо се крие и на подава ОСТАВКА и на избори (НЕОРГАНИЗИРАНИ от гроб) ще се види кой кум, кой сват, кой на булката брат !

58

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Улицaтa рoди грaждaнcкo oбщecтвo и тo oт....... С акушерки като Радев, Мая Манолова, Бабикян, Минеков, Хаджигенов и още плеяда подобни улицата може да роди единствено това, което е в момента - микс от заблудени младежи, озверели за власт политици и платени от олигарха в изгнание Божков агитки.

57

Анонимен

преди 3 години

Не мие ясно едно. Полицията с охота бие футболните фенове, а тия не иска да ги набие. това са двойни стандарти.

56

Анонимен

преди 3 години

Целта е платените лyмпени по кръстовищата да настроят хората срещу нормално протестиращите граждани пред Народното събрание.