82

АЗ СЕ ПИТАМ

преди 4 години

ЗАЩО МЕДИИТЕ СВРЪХОТРАЗЯВАТ ПРОТЕСТ НА 100 ЧОВЕКА?????????ТЕ ЛИ ЩЕ СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО??????? ПРОТИВ ОРЕШАРСКИ ПРОТЕСТЪТ БЕШЕ 187 ДНИ, ПРИ ТОВА МНООООООООГО ПО- ПЪЛНОКРЪВЕН , А ДАЛЕЧ ПО- МАЛКО СЕ ОТРАЗЯВАШЕ!!!!!!!ЗАЩО МЕДИИТЕ ПРАВЯТ ТОВА?????

81

Анонимен

преди 4 години

ДПС и БСП се провалиха отново

80

Анонимен

преди 4 години

21 милиарда са заем, който НИЕ ще плащаме. 8 милиарда са за нощното шкафче. Мутри ВЪН!!

79

Анонимен

преди 4 години

Предлагам протеста да вдигне няколко палатки до тези на мамите и да се сменят там да протестират. Пречите на нормалните хора с тия затваряници на булеварди, гасене на ток в градския транспорт, очевидно създавате дискомфорт и на гражданите на нормалните държави с папуаските си възгласи и лозунги. Видяхме ви, че сте недоволни, хайде сега отстъпете на нормалните хора, че трябва и пари да изкарваме, че данъци да плащаме, че не щеме освен че сте недоволни да плачете, че сте и гладни.

78

Анонимен

преди 4 години

Мнение от протеста,съобщено по БНР - "Нас не ни интересува какво решават в парламента!?" Аки не там,къде - В Дубай ли???

77

Анонимен

преди 4 години

До ТъпчовКакво има за разбиране?... номера.

76

аз

преди 4 години

5:0 мача почва да става безинтересен

75

Зомбиран

преди 4 години

И сега що делать товарищ и таварашутки. Гората ли да ловим бомби ли да гърмим? И най важното как да помагаме на юмрукносителя. Както Гешев не си поплюва току виж го арестувал

74

Спеца

преди 4 години

Нищо не е свършило , просто разплатата сега започва и ще бъде още по жестока!Мутрите трябва да са вън от Народното Събрание и Правителството !Рано или късно ще бъдат изритани с цялата прислугваща им пасмина от медии , фирми и съдружни мутри!

73

Анонимен

преди 4 години

Един от тия червени б*клуци на улицата дойде да ми се обяснява оня ден, вонеше на евтин алкохол и ми се пречкаше на пътя за работа. Малко го повлачих по асфалта докато му дойде акъла.

72

Тъпчов

преди 4 години

Нещо не разбирам. ДПС ....нали уж са хора на ГЕРБ?

71

U2

преди 4 години

До Анонимен 61Тъй,тъй мой човек .Всички държавни чиновници да излязат от нета...Да останат само московските храненици и меките китки на Хр.Ив

70

Калеко Алеко

преди 4 години

Освен правителството, ще оцелеят и българските институции, в т.ч. и галавния Прокуроро, който по Конституция, не е подвластен на мераците на кремълските парашутисти и тълпата на улицата, нито на накърнените интереси на Черепа и тези офиса на ген.Решетников на "Позитано 20" ... !!!

69

Анонимен

преди 4 години

Сега е време да се краде, никакви оставки! Крадене, крадене и пак крадене и повече никаква работа. Който му се приработи, да крадне и ще му мине!

68

Анонимен

преди 4 години

Аз пък съм доволен. В парламента е пълно с честни и достойни хора, които държат на думата си - един не се отметна от позицията си по вота. Евалла! Аз пък предлагам тоя честен и достоен парламент во едно с честния и достоен президент да си ги запазиме, докато са живи, че други толко честни и достойни едва ли ще намерим скоро.

67

хахаха

преди 4 години

Няма ли ефект мижавия протест на н*ркоманчетата пред парламента. Хайде помитайте ги тия комунисти и догановци обратно в кофите и да продължим напред.

66

Протеста

преди 4 години

Протеста се видя, че е една миризлива,червена ....

65

аз

преди 4 години

Бсп и Дпс не успяха.

64

Анонимен

преди 4 години

БСП и ДПС, респ. Фигуран и Доган, респ. Русия и Турция....Нищо ново, значи, пак главните и традиционни врагове на българите !

63

Анонимен

преди 4 години

БСП и ДПС = ВЕЧНА ДРУЖБА