66

da

преди 4 години

няма проблем,че Турция прави по 20000 теста дневно - там купона сега започва и тестовете грам не му пречат на вируса да ги отнася при Аллахтепърва Анадола ще оредява - пък и с тая новата гъzария "миене на ръце" турците още не са свикнали:))))))))))))))

65

Анонимен

преди 4 години

500 теста за денонощие е твърде малко дори само за един квартал. Смехотворно

64

мнение

преди 4 години

Както се вижда, нещата се удържат в рамките на нормалното и здравеопазването ни не е претоварено, което е гаранция, че за всеки болен ще бъдат положени грижи в пълен обем. В съвсем скоро време очаквам, заразените за денонощие да са по-малко от излекуваните, което ще значи, че сме прехвърлили пика и вървим към цялостно оздравяване. Нека си го пожелаем и очакваме с вяра на този светъл празник.

63

Хунта

преди 4 години

Турция прави по 20 000 на ден, а ние "шампионите" по 500. С тези темпове хунтата смята да ни държи в изолация още 30 години. Къде е пикът? Къде са труповете?Къде ви е оставката? До момента показахте неадекватни действия и изговорихте куп лъжи!

62

Анонимен

преди 4 години

До Сега проблема еДа им се конфискуват агнешкото и козунаците на КПП тата в полза на самотни възрастни хора. И после да си изкарат карантината

61

Анонимен

преди 4 години

Старшината какво ше прави с мерките в огнището на заразата София?Ще ги пусне ли да се приберат днес и утре?Ако го направи значи всичко си е било за пред камерите и не му пука за хората, пускайки ги отново в огнището на заразата. Пише го и по дебелите книги в заразената зона не се допускат да влизат хора.

60

ж

преди 4 години

СЪД ЗА ТЕЗИ ДЕТО ИЗЛЯЗОХА ОТ СОФИЯ И РАЗНАСЯТ ЗАРАЗАТА ..

59

Анонимен

преди 4 години

Доживяхме и така чакания пик на Великден! Честито!

58

Сега проблема е

преди 4 години

Какво ще правим с наше "Столичани в повече"... Това е проблема!

57

Анонимен

преди 4 години

Да кажат колко хора са тествани, не колко теста са направени. Само лъжат с цифрите, сиг баце само си е направил 20 теста.

56

до 67

преди 4 години

пълни глупости

55

айде у лево

преди 4 години

важното е починали в България да няма,а дали има починали на Запад не ни интересува - те са само цифри

54

Анонимен

преди 4 години

Тестове, тестове и стъкмистика. Борбата с вируса е ясно описана. Масово почистване на всички публични места и дезинфекция, социално дистанциране, изолиране на заразените и местата, като магазини, пазари, градски транспорт, етажни собствености, които са посещавали за дезинфекция, мерене на температура на контактните им лица и тестването на тези били в контакт. При положителен карантина. Управниците се хвалеха, че сме стабилни резерв, но се оказа, че са го оглозгали. За това и мерките са им такива

53

Анонимен

преди 4 години

Нормално е да има малко хванати болни, след като овладяха огнищата от последните дни. Следващия пик ще когато се проявят тези, които са запалени от Цветнишки и Великденски разходки. До около 10 дена, ще се появят първите тежки, а поне още 10 след това, ще изкачат и нови огнища.

52

Анонимен

преди 4 години

По света света вече на места има протести срещу това безумие. Ние сме били 500 години под карантина, така че тук няма как да стане.

51

мунчо

преди 4 години

Вечна Слава на Спасителя на Българския Народ- Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов- Новия Христос, Слънце на Нацията, Титан на мисълта N: 1, Футболист N: 1, Епидемиолог N: 1, Художник N: 1, Балетист N:1,Ръководител, на Когото всички световни лидери завиждат за безмерните Му постижения! От Му/нчо от партия ГЕРБ- платен ***!

50

Анонимен

преди 4 години

Открили са още 18 лаборатории и все пак тестовете направени вчера са само 500!По колко теста се пада на лаборатория? Ауууу, горките, те са претоварени и са на първа линия

49

оракула

преди 4 години

Познах! На 20.04. прехвърляме 1000 броя.

48

хахаха

преди 4 години

голяма завист към България от родни п'омияри с нова родина в чужбина:)))как е умиралката там, клоуни..върви ли хахахахаха

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Запразнили са и малко тестове са правили явно.Празници са и хората със симптоми не търсят медицинска помощ. Чакат работен ден и тогава се обръщат към медицинските лица. Има такъв феномен. Оправданията са, че в почивните дни няма кой да обърне внимание, че дежурните са неграмотни, че няма да си развалям почивката.В сряда ще има по-висока бройка.