25

Руски мужик с водка

преди 4 години

Бойко барикадирай вратите на мужиците като при Вухан и няма излизане. Само с дроново доставяш храна.

24

Анонимен

преди 4 години

Премиерът показва непрекъснато колко е отговорен за създалата се ситуация и как да се намалят загубите за икономиката.Но не му е лесно с 80% дeбилно население!!!Най добре ще е да се включи армията.Не можеш да убедиш един ***,колко е важно да бъде дисциплиниран.И затова трябва да се затегне дисциплината с други мерки.

23

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНяма да бягаш. Обясни на съседа, че не е времето и мястото тук и сега. Разбираемо му го обясни...

22

Анонимен

преди 4 години

Със заплахи и без алтернатива не става, до юли, до септември. Правете теста на 1000,5000 човека, гледайте какво е положението и да се мисли стратегия, дали като англичаните, дали като шведите. В къщи 2 години не може да се крие народът..

21

Ми

преди 4 години

Прав е 1 - много прилича на кръстника тая наша бабанка.Само с думите не го бива много ама не може всичко.

20

Анонимен

преди 4 години

Каква карантина кви пет лева бе?? Карантина в момента няма, и няма как да има. Хората си ходят на работа, излизат до магазина, в градския транспорт и т.н. Каква е логиката да ти забранят да се разхождаш сам във Витоша, но да ти позволят да се набуташ в претъпкането метро. Хора навън винаги ще има, най - малко тези които работят по супермаркети и аптеки. Ако някой още си мисли, че вируса ще бъде спрян като си виси по панелката е най - големия ***.

19

Анонимен

преди 4 години

Не пишете глупости, и бъдете дисциплинирани. Не е време за простотии, "дървени философии" и нескопосан хумор. Колкото по-сериозно се отнасяме към ситуацията, толкова по-добре. Който не иска да спазва, си е за негова сметка.

18

Анонимен

преди 4 години

м у т р о , що нема маски бе ? цел месец вече ми заседавате с оня другия шапкар, толкова ли неможахте да организирате нещата така че хората да имат предпазни маски ?

17

Анонимен

преди 4 години

Ами ако някой съседе реши да прави ремонт къде да избягаме

16

Ангел

преди 4 години

Нехайното поведение заразява невинни! Имайте предвид, че може да влезете в изолационна стая в болницата, от която не само след страдания да не излезете жив, но и без да могат Вашите близки да се видят или сбогуват с Вас! От нещо, което може да дойде като на шега - ще стане трагедия!

15

АТАКИСТ

преди 4 години

Значи слизам от трамвая, а до мен бяха 4 човека на 50 сантиметра разстояние. Отивам в парка и сядам на пейка, а до мен няма никой и идва ченгето и ми казва, че нямам право да седя на пейката и да се омитам. Извод: Значи по- добре е да си пътувам в трамвая с хора на 50 сантиметра от мен. Короната сигурно се плаши от много хора на едно място срещу нея застанали.

14

Анонимен

преди 4 години

Така, англичаните ще правят масово тестване на работещите, около 17 млн теста за да могат здрави и преболедуваки да се върнат на работа, ще им дават сертификат и готово, иначе 6 месеца блокаж, а това значи да си обесят икономиката. Италианците от вътре признават, че броят не само починалите от вируса, а и починалите с вируса, а те май всички са го прихванати, въртят бройката около половин милион заразени и най-вече болници, центрове, домове за стари хора и затова толкова смъртност

13

стига заплахи!!!!!

преди 4 години

Стига толкова заплахи и управление със страх!!!!

12

1

преди 4 години

До Анонимен-3, твоя бойко,и в червата е комунист.

11

Анонимен

преди 4 години

Къде е Радев да изнесе реч. Деситу няма ли да пусне нещо във фейса

10

Анонимен

преди 4 години

не можем да посещаваме паркингите, добре :) железариите затворени, книжарници затворени....... обаче тото пунктовете работят, защо ?

9

Да

преди 4 години

Когато е хубаво времето, защо да не изляза на разходка в гората?

8

Ще затягаш, да

преди 4 години

Опитайте се да ни затворите окончателно вкъщи да мрем от глад и да ви видим къде ще се скриете - кое летище в чужбина ще приеме специалните ви самолетчета? Не сте виждали истински гладни бунтове, при които и автоматична стрелба на месо не помага, затова сте толкова ербап. Само да не настъпите голямата мотика.

7

Анонимен

преди 4 години

Айде на протест на площада да събаряме ГЕРБ. Време е да излезем от ЕС и да се върнем при Русия. Оле

6

Бай Генчо

преди 4 години

Ще има ли избори?За един приятел питам.