156

Анонимен

преди 5 години

Началото на края за Корни! Сега ще има за нея Видов ден! Да се маха!

155

Анонимен

преди 5 години

Хората не гласуват защото не ви вярват и не ви харесват а не, че били извън България. Това трябва да ви говори нещо но явно сте много заблудени. Успокоявайте се както искате но това е истината. Какво почукало такова се обадило.Вие ни лъжете, че ни плащате а ние, че работим. Време е всички 240 да се подменят, а и даже да станете по-малко.

154

Пари като вестници

преди 5 години

ГЕРБ имат пари, но си купуват апартаменти на многократно занижени цени и си строят къщи за тъщи за сметка на обикновения данъкоплатец.

153

Анонимен

преди 5 години

Българи, излезте и гласувайте срещу Мафията.Иначе Шайката ще ви язди още дълги години.

152

Granik

преди 5 години

На снимката със завесите все едно се ражда.

151

Анонимен

преди 5 години

Позитано е ваша, но власта е наша! Давай Бойко!

150

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Не гласуваш - гласуваш за ГЕРБ !Под строй служителите на МВР, НАП и държавните чиновници гласуваха за ГЕРБ.В ромските махали ГЕРБ печели над 60% от гласовете.Не гласуваш - помагаш на ГЕРБ.

149

Анонимен

преди 5 години

Тресе сланини нашия и разхожда анцузи. Типична аграрна мутра.

148

Герберастката кочина

преди 5 години

Скочи хлябаскочи бобаскочи баба ми в гробаскочи и съседът наш от десетия етаж.....

147

привет от Германия

преди 5 години

До АсеновградАбе стига с тези глупости с купуването на гласове бе ! Кой е този лудия дето ще плаща пари , след като няма начин как да разбере дали този човек на когото е платил е гласувал за тази партия за която му е платено да гласува ! Гласуването е строго секретна работа и само този който е пуснал бюлетината знае за кого е гласувал ! Затова престанете с тези митове за купуването на гласове !

146

слага богу

преди 5 години

Роди ли най-после.....

145

Анонимен

преди 5 години

Е поне Йончева отърва кауша за момента! Нея ще я пробутат другарите!

144

Стратег

преди 5 години

До odpoАма тя пак ще бъде разграбена, дори д ане гласуваш. Гласувай така,ч е крадците да се самоизбият за плячката. Щото друг шанс, нямаш, другият шан ти е проигран или си го проиграл;)))

143

Емо

преди 5 години

Гласувах против Бойко. Гледам, че само медиите на ГРОБ и на Пеевски нарушават закона с фалшиви резултати в полза на господарите си. Около мен 90% са против ГРОБ.

142

Анонимен

преди 5 години

Пореден разгром за партията довела България до фалит и национална катастрофа !Питах един комшия защо няма да гласува за ГЕРБ,въпреки че му санираха блока и построиха на близо парк,от където не излиза и работи на паркинга му ,а той каза,че много крадяли...Смятаййййй !!!!

141

Анонимен

преди 5 години

Здравейте, африканци! Мамуни пак избрахте в европарламент?

140

бб

преди 5 години

Глупав народ!! Глупаааав!!

139

Saki

преди 5 години

ББ : когато хората ядат.... значи са гладни

138

гого

преди 5 години

абе що за поредна глупост, напусналите тези три дни автомобили страната са 118х . Нека са с по двама възрастни,прави 236х глас имащи. От тях в най добрия случай ще идат фа гласуват 60%. Тоест грубо ако не бяха пътували щеле да има още около 130х гласували. Е Бойко другарю Борисов колко би повишило това изб активност....ужас. Хайде юожем да смятаме....

137

Стратег

преди 5 години

До НЕГЛАСУВАХДа, но през това време, докато чакаш, можеш да умреш, Бойко ще те убие по един или друг начин. Убий Бойко в битка. По сладко е, да пронижеш кратината му с ръждив пирон.