19

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е да има законова възможност за отнемане на българското гражданство! Нямаме нужда от такива екземпляри!

18

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте за Джамбазки, като отмятате и преференция, щото ако гласувате за Сидеров гласувате за Путин и нищо няма да направите за България.

17

Анонимен

преди 5 години

паспортите кой ще им прибере ??

16

Бивша българка

преди 5 години

Че то и аз от сърце и душа мразя българите. 99% са подли, злобни и тарикати за по пет лева. Моите деца български няма да говорят и изобщо няма да се чувстват българи по никакъв начин. Нито една българска приказка, никаква народна музика, няма да знаят и химна. С простотията си българите загубиха етнически българи като мен примерно. Мен ме е срам, че съм българка. Точно както някои от свестните роми ги е срам, че са роми по произход и всякакси го крият

15

Анонимен

преди 5 години

Радев защо мълчи и не вземе мерки?Да констатира омразна реч, да призове за мир, разбирателство и любов!Да наложи Вето, което ще падне в последствие!***, не затова те избрахме, не за да мачка баща ти с Мерцедеса с 400 коня инвалиди с триколки, докато синът ти бие връстници в дискотеки, а деса - странджанската любовница кара в насрещното, за да си купи секси килоти, бяга от патрули на кат по бул България, излага се по дипломатически срещи!РАДЕВ, ТИ СИ СРАМ, ПОДАЙ СВОЯТА ОСТАВКА!

14

Анонимен

преди 5 години

До оЧуден небългаринЩо си го причиняваш тогава да влизаш в български форуми?Мазохист ли си?Чувствата са взаимни междувпрочем роме.

13

Еничар

преди 5 години

Имаме да връщаме един "възродителен процес" на българите, с 18% годишна лихва! Чакаме с нетърпение деня, когато ще се отплатим!

12

-10

преди 5 години

Къде е държавата - купува си апартаменти и пази ***!

11

Анонимен

преди 5 години

До долнияТи защо още не си си сменил името? Каква е това тъпо име?

10

Анонимен

преди 5 години

Той и един друг църнак така се беше изцепил,ама много бързо взе да се извинява после,що ли?

9

ПАДИШАХА БОЙКО

преди 5 години

АЗ казах, АЗ наредих, АЗ дадох. А кога ще дадеш малко справедливост и спокойствие на хората по селата бе ТИКВО самовлюбена. Бойковите съдии вчера пуснаха братята побойници от Воеводино със забележка да не правят друг път така

8

Трезвомислещ пияндур

преди 5 години

Да видим докага малцинствата в българия ще търпят репресиите и дискриманацията от страна на българите. То търпение търпение, ама и то си има край де!

7

Анонимен

преди 5 години

На тези им плащат да се правят на улави пред камерата.

6

Оруел

преди 5 години

Реч на омразата срещу българи според новите ценности е свобода на словото, а обратное е реч на омразата и краен национализъм!

5

Гашо

преди 5 години

Много добро отклоняване на вниманието от далаверата с имоти. Сега очаквам шкембе войвода и ангел Жамбазки да протестират и да искат възмездие. Те яхват всяка тема от която могат да излъжат с малко популизъм. Динко правилно раздава шамари иначе, ако можеше да има 100 като него можеше и едни милионери с имоти да ядат бой

4

марги

преди 5 години

Да им честитим международния ден на ромите, и да не отговаряме на техните простотии, защото и ние ще паднем на нивото им!

3

Юнал Джемилов

преди 5 години

Йихихихихихихихи

2

Професор

преди 5 години

Днес, 8 април е международен ден на ромите. Честит празник братя Роми!

1

оЧуден небългарин

преди 5 години

То кой ли не мрази българите???