30

Анонимен

преди 5 години

Основният проблем на България е, че демокрацията е комунистическа, а требе да ни дойде една капиталистическа демокрация да зимаме големи капиталистически заплати!

29

Средногорец

преди 5 години

До доволен селянинКак какви комунисти бе?Е такива!Какви червени куфарчета?През 1993г раздавахме цели заводи! - Нора АнаниеваЕ такива комунисти!Баневи примерно.А колко още има като тях ... то и аз не знам колко ама Георги Гергов каза: - Мога да изброявам милионерите в БСП с часове.Та е такива комунисти.Как пък толкова време не го разбрахте бе?

28

А бе

преди 5 години

Защо западните капоталисти дават български заплати във фирмите и цеховете които откриват в България?

27

Бай Муй

преди 5 години

Абе щом са пълни кръчмите и паркингите значи сме добре. Всеки масово яде, пие и пуши като разпран. По селата са се запасили с хиляди тонове домашен алкохол. По празниците всичко заето, до най - пропадналия хотел /вертеп/............. В банките милиарди спестявания, хвърчат пачки от тераси........

26

Анонимен

преди 5 години

Наблегам основно на хлеба. Боко и сие повеке да ядат. Да ядат, та да п.....т.

25

Do 14

преди 5 години

Пич не се хаби ! 99% от тук никва идея си нямат какво беше матрицата и не са чували за нея ! А за хилядите часове там ... И сега ще има едни минуси от хората дето ся мислят тоз пиян ли е, друсан ли е ама това е огледален образ на умствените качествата на народа дето щрака с пръсти по кръчмите а на другия ден по кафетата реве, че пари за хляб няма!

24

До Бай Ганьо

преди 5 години

До бай ***-*** ами българите в Лондон как са??2 дена работиш 5 не работиш 15 човека спят в 3 стаи по 5 човека в стая...ЕС ДА СЕ РАЗПАДА ПО СКОРО !!!

23

Сократис

преди 5 години

Защо тези, които постоянно повтарят като мантра, че България е на дъното, са още тук и се чувстват комфортно, създавайки лъжливи новини?!Защо не напускат омразната си стрена, заровена в тинята?! Защо ли? Освен журналистиката, всичко останало е високо над дъното! Образование има, но няма желание за образованост, а то е основното изискване за интелигентна и добре платена работа.Хора с лошо възпитание и образование, са основните мрънкачи, че в България няма бъдеще.Да, няма, но за тях!

22

Анонимен

преди 5 години

Че кой ви е виновен за стандарта освен самият народ бе ? Кой избира Костов, кой избра Станишев, кой избра Борисов, кой не разбра, че БКП създаде и създава всички партии които са управлявали и управляват в момента ? На т'ъп и пр'ост народ точно такъв стандарт отговаря на категорията му ! Народ който не знае как да протестира и как се сменят управляващи не може да се оплаква от моментното си заслужено дередже !

21

Аз

преди 5 години

Га скачахте по площадите ни ривахте, а сега?

20

Бърни Сандърс

преди 5 години

Някой виждал ли е беден комунист?

19

Анонимен

преди 5 години

В сравнение с Европа ние сме Африка.Както се казваше по времето на комунизЪма, че ако продължава да ръководи БКП и Африка ще ни задмине.

18

Средногорец

преди 5 години

Гледам, че ми слагате минуси ама пак ще напиша коментар.По-долу ви припомних, че преди години да имаш марково маратонки за 150-200лв беше повод за хвалба.Сега кой обръща внимание дали си с Адидас или Найк?На никого не му пука.Сега се хвалим с телефони, а телефон за 200лв днес се счита за много евтин.

17

Анонимен

преди 5 години

До доволен селянинДемокрацията на бившите комунисти е по-лошо и от коунизъм.

16

Анонимен

преди 5 години

Не се ли изреже до дъно комунистическата язва сме загубени!

15

доволен селянин

преди 5 години

кви комунисти ви гонят бре от четвърт век е демократия набийте си го в *** ***

14

реалист

преди 5 години

Ако питате заГРОБващите България, тази статия е популистична и е поръчана то БСП-то и Путин. И за това е виновен Орешарски. Те нямат вина, защото от асфалтиране и саниране не оставали пари за пенсии и заплати.

13

Дон Карнаж -1999

преди 5 години

То кво ли не беше след това.. Костов-мостов геймъри шоу.. не знам си кво.. матрицата затвориха даже.. уоркшопи моркоши не знам що не стахаме богати при царя.. после кой беше станишев и тоя ердоган.. а не доган.. и след тва кой? Бойко.. Бойко нищо не направи

12

Кратун

преди 5 години

До СредногорецИ си сваляхме чистачките, за да не ни ги откраднат....

11

Анонимен

преди 5 години

Убав си ни е жизнения стандарт не като във Франция и Белгия.