76

Анонимен

преди 6 години

Истинската майка е зад детето си дори когато държавата, народа и самия дядо Боже е срещу него. Дори ако извърши убийсгво. Дори ако трябва да го последва в Ада и да направи сделка с дявола да вземе нея вместо него. Това е положението.

75

Бате Гойко

преди 6 години

Както вчера писах, човек трябва да може да носи последствията от собствените си действия. Ами колкото и да чета първия пост, никак ме ми става ясно, че подкрепя майките. Ясно бе само, че и е се повръща(а не, че й се гади, както е написала майка й) и че тези майки вдигали патардия. Мисля, че не се е сетила сама да изтрие първия пост, нито да напише втория.

74

Анонимен

преди 6 години

Много от уврежданията се превъзмогват с спорт пригоден за рехабилитация,даж в спортната академия имаше такава специалност за инструктори с развитие за специалисти,също в медицинската академия и медицината много се говори по въпроса,а дали има подготовени специалисти от медицинска гледна точка за съвместност с другите специалисти в областа биомеханика,динамика когат има биомедицина,а да се разчита само на фармация,че и био,може да се направят безплатни лечебни курсове за децата има начини знайни.

73

Фердо

преди 6 години

До АнонименАко квалифицираш себе си като ***, бих те разбрал. Но да обобщаваш така на едро, това вече не го разбирам. Както виждаш, има различни мнения!

72

Един

преди 6 години

Тва па Илиана Раева да говори за злоба си е направо комично. Таа като мине покрай прясно мляко го прокисва, та тръгнала да обяснява, как другите били злобни :D

71

Анонимен

преди 6 години

Партията на РАева икономически я създаде Гриша ганчев, а политически - Бойко, докато още не бяха оплели конците. събра 0,2 процента. Мисля че е показателно колко хора я харссват. И въпреки това навсякъде се пъха за да дава интервюта.

70

Анонимен

преди 6 години

Права си, Илиано. Не е виновна дъщеря ви. Виновни сте вие с мъжа ти, че не сте я възпитали, че трябва да се труди, за да постигне нещо и че другите хора и каузите им са също толкова важни, колкото нейните. Макар че вдно е да си комерсиална и свикнала на лукса, осигуряван от мама и тате, друго е да се бориш срещу системата, която не дава 5 пари за теб, щот не си Сираков или Раева

69

Месиански

преди 6 години

Ние с Вас не можем да изземем божите функции,но "поевропейчването" поставя въпроси:1.Какво семейство може да роди повече от едно дете с видимо в утробата увреждане, при съвременната медицина?2.Какъв е шанса на обикновените, неизвестните,неизвратените и относително здравите пред напиращата мощ на *** и такива с увреждания(не от катастрофа)?3.Какво да правят онези семейства,които нямат деца?4.Докога всеки работещ ще храни-пенсионер,дете,безработен и ***?Иначе скалите са красиви...

68

Анонимен

преди 6 години

Бойко понеже не смее да каже сам на майките че го дразнят пуска различни хора. първо Валери Симеонов, после шефа на синдикатите, сега Раева чрез дъщеря й - да му вадят кестениет от огъня. не се ли усеща, че само запалав още повеча пожара. Този огън ще дими дълго време, защото управяващиете показват безчовечност и надменност.

67

Анонимен

преди 6 години

Рядко долни хора

66

Барселона

преди 6 години

Като не знае как да се изказва,да не пише...А мама като орлица,сакън някой да не нагруби детето.Лошо няма да я защитава,но когато е права за действията си...Просто е трудно да си гледат живота спокойно,все трябва да сме в светлината на прожекторите или по медиите...

65

Анонимен

преди 6 години

Това че не сме народ е така защото ако бяхме щяхме да отидем да подкрепим протеста на жените -те искат човечност от държавата -която отдавна я е загубила то и държава няма има някакъв апарат който смуче от народа .Подсетихте ме че госпожата има партия ами като жена майка баба като треньор който е помагал на инвалид имам предвид Ина Ананиева и като такъв който създаде инвалид -Цвети Стоянова трябваше да застане зад тези жени и може би щеше да спечели

64

Анонимен

преди 6 години

А, значи нейната скъпоценна дъщеричка може да обижда с поводи и без повод, но когато огънят се обърне към нея "долу ръцете от дъщеря ми!" И от къде на къде? Както се казва с твоите камъни, по твоята глава. Ако Славея си беше държала устата затворена, никой нямаше да я напада, ама не, само ние можем да изказваме мнение, другите-не.

63

спрях

преди 6 години

спрях да чета на репликата "защото е дъщеря на Илиана и Наско"... тази няма ли кой да я прати да мирише шоколад...това, че Славея, Илиана и Наско не са диагностицирани със 100% увреждания, не е наш проблем, защото са емоционални инвалиди, самозабравили се именно от нашите хвалебствия и позицията на заработили някой лев...едни достойни хора биха се извинили за поведението на грешката на природата, пръкнала се от други 2 грешки, но нейсе. в една нормална държава щеше обществото да ги смаже

62

Анонимен

преди 6 години

аз не много да разбера като сем толкова зли и лоши защо Раева се мъчи като шеф на Българската спортна федерация, и не си вземат чукалата и не отидат да живеят в Германия например. Ама то е голяма мъка да си шеф на Федерацията и да знаеш, че не те харесват.

61

D

преди 6 години

Пак не може сама да се оправи, трябва мама да я спасява.

60

Анонимен

преди 6 години

Какъв автогол си заби тази !Жалка история !И продължава да наглее !Екстра е за Народен Представител .

59

Анонимен

преди 6 години

Илиана е елементарна женица. Липсват и първите 50 години. ЖК "Хаджи Димитър " не прощава....

58

Анонимен

преди 6 години

до 56 - хайде да не я извиняваме. ще говори за БЕЗСЪРДЕЧНОСТ на майките. Критикува България, по начин по който излиза, че само тук майките са лоши. Нямам думи. да ходи да си живее в чужбина и да не се връща - но няма да я показват по телевизията!

57

Анонимен

преди 6 години

Българите сме много зли като хора и като народ. Незнам на какво се дължи. Може би от хубав живот. От премиера и президента, през "звездите" ни, до последния хамалин. Славейков правилно ни е описал: "Не сме народ, не сме народ, а ...., хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме..."