309

Анонимен

преди 6 години

Кой ще тръгне да защитава тези дето за 28 години ни окрадоха, направиха ни роби и бедняците на Европата, корупцията и правосъдието , престъпноста, мутрите.

308

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 338-Като провесят 10 като тебе във всеки град, ще видиш колко бързо армията поема контрол ИСКАШ ЛИ ДА ТИ ПРАТЯ ХОРА В ГРАДА НА ЛЕВСКИ ДА ТИ ВИДЯТ СМЕТКАТА??

307

хохолите капут!

преди 6 години

До Анонимен 339не се притеснявайте моля

306

Руснака

преди 6 години

Единствената опасност за сигурността на Р България, са техните народо избраници а.к.а. политици и всякакви държавници, вземщаи обществени решения, еднолично и изразявайки го публинчо медийно или социално. Медузи ... Те са опасността!

305

Анонимен

преди 6 години

237 за какво ти е пушка бе вата за тебе само памперси с петолъчка и лика на путин

304

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 337Като провесят 10 като тебе във всеки град, ще видиш колко бързо армията поема контрол.

303

Анонимен

преди 6 години

Война и жендъртицация = стабилна държава и евтроатлантически ценности Дадaт ли ми пушка първата ми работа ще е да опукам командира покажете го тоя дето ще ми заповяда да се бия срещу Русия.

302

Анонимен

преди 6 години

оре и другите продажници...кат не си българин, ходи сиЛевски и Ботев не са давали кръвта си за такива като теб

301

Ха ха

преди 6 години

Попски ръкав ха ха това беше яко.Още се смея.

300

РусенецЪ

преди 6 години

Който не е схванал, аз тук няма какво да защитавам. Имам само кредити. За да платя парно, без никога да съм имал такова. Аз богатствата на 100-на олигарха няма да защитавам.

299

Анонимен

преди 6 години

Още една причина, младите да спрат да напускат страната ...

298

знае се как става!

преди 6 години

Тук ся мнозина се заканват според фантазиите си, но Б-я има "опит" от ВСВ. Идват руснаците, обявяват Б-я за победен враг и я принуждават да се бие срещу съюзниците си на пълни обороти и на челната линия. Няма да ви питат русофили ли сте, русофоби листе умници! Де ще ходите да се криете ве!

297

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Да се докопам да Калаш и ........ Цвъко, Боко, и още 240 джендъра са пътници към Вечните ловни полета !

296

Долу ГЕРБ!

преди 6 години

ГЕРБ не само че ни докараха до просешка тояга, ами сега ще ни вкарат и във война! Да мрем заради една проста Тиква и да си оставяме месата по балканите и горите! ГЕРБ унищожи България и подложи българите на геноцид!

295

Анонимен

преди 6 години

Патриотарската ПРОКРЕМЪЛСКА сг..ан почна да насажда истерия за някаква незнайно откъде идваща заплаха за България за да оправдае глупостите на дебелата каракачанка и си представям какви коментари има "русия,братство,евргоеьове,каквО бехме/цър..вуЛ болшевишки какво друго/и пак русия,братушките,гейропа,пеер,,,сите на ЕС,каквИ бехме/цър..ЛИ какви други/!!Българина бил със сърцето си на изток а с разума на запад,брейй терикатче тоя българин бе,значи мразим тия дето ми дават пари,т.е СЪМ ШИЗОФРЕНИК

294

РусенецЪ

преди 6 години

Амиии, по добре не ме закачайте мен. Че просто чакам да ми дадете калашник с бойни патрони. Повярвайте, който и да е врага, на негова страна ще съм! Ще опукам поне 20 от нашите в гръб! После се питайте що сте ме мобилизирали.

293

Кристина

преди 6 години

Анонимен 315 ти с какво ще стреляш с кожената пушка на приятеляти.Та ти ако видиш Руски салдат на живо ще ти се рашири дупката от страх като попски ръкав.

292

А

преди 6 години

Тая работа няма да стане.

291

Анонимен

преди 6 години

Путин ще го одера за гайда

290

До Дани -309

преди 6 години

Дани ,учи за матурата и оправи правописа.Такива разсъждения не са твойта сила,а и доста произволно тълкуваш фактите .Явно в казарма не си бил .