24

Анонимен

преди 6 години

Да събереш със зор стотина души на протест за оставка, значи че за оставка е организатора на този протест.

23

Анонимен

преди 6 години

Леле, леле дано всички участници в манифестацията доживеят края и, че като ги гледам са на преклонна възраст и тези емоции и запенени усти от злоба не са много здравословни.

22

Един от Северозапада

преди 6 години

До страх от правосъдие Да , страх го е някой от правосъдие, и се крие усърдно в последните дни, мълчи като плъх и се чуди как да се оправдае. Този път, май Станишев и Путин няма да са удобно оправдание.

21

Анонимен

преди 6 години

Това ли е народа?Защо докарват народа с автобуси?Защо говорят от името на народа?

20

Анонимен

преди 6 години

Искам да питам тези пенсии на този "спонтанен" протест кой им напечата плакатите и с какви пари :))

19

Ако комунистите ще

преди 6 години

ни възраждат. Не, благодаря!

18

страх от правосъдие

преди 6 години

Досадната трътлеста лелка от ден на ден все-повече изпростява и затъва в батака заедно с оядените си другари.Откакто ги изхвърлиха от властта и им врътнах кранчетата за далавери, комунделите съвсем изтрещяха.Сега цялата им върхушка е под угрозата за тотално разследван и пандела във връзка с лапането им покрай приватизацията и опоскването на държавата ни.Мълчат, като съдрани от бой ***. Според слънчасалия им електорат са, железни, а според нормалните хора демонстрират гьон суратлък...Какви ли не циркове и селски номера ще разиграват тези тапири,с надеждата да се измъкнат от Темида !?!

17

Анонимен

преди 6 години

Сега като гледам снимките разбирам защо Нинова бърза за нови избори... електората им се стопява по естествен път :))

16

Анонимен

преди 6 години

Нормално е политиците да искат ЧЕЗ да стане държавно.Когато е държавно по лесно се източва

15

Анонимен

преди 6 години

Не лошо да има избори. Политиците ухажват народа. Прокурорите повдигат обвинения. Безплатни кебабчета, усмихнати роми, толерантност и разнообразие.

14

Анонимен

преди 6 години

Време ни е за Възраждане!

13

Анонимен

преди 6 години

Москва, Москва!Ти ярко пак пламтиш, ти пак туптиш!Ти пак си огнено сърцеи с ясна пурпурна усмивка бдишнад братски стиснати ръце.Че блясъкът на твоята зорараздра световната тъма,че ти като възторжена сестрасъбра на цялата земяи радостта, и бурната печал!...Москва, Москва!сърце от разтопен метал!

12

Западноевропеец

преди 6 години

Искате да кажете "100 платени пенсионера и Нинова".

11

Валери

преди 6 години

И след оставката какво? Вие с ДПС отново на власт ли? А, не, този кошмар не го искаме. Не че ГЕРБ са цвете, но пък вие сте доказан потоп. Затова, мерси.

10

Анонимен

преди 6 години

Отново потекоха карупционни реки от пари покрай размразяването на беленския гьол. Чужденците се надяват да вземат от бедния български народ още няколко милиарда и да им доставят качествено старо желязо

9

изнервен

преди 6 години

Бесепарите, като типични ***, пак започнаха да говорят от името на народа. А бе, огромната част от народа не е с вас, червени ***, само жалка група ваши членове и симпатизанти. Кой каква подкрепа има се вижда на избори, а там резултатът отдавна е един и същ.

8

Ха-ха

преди 6 години

И Кирчо Добрев на протеста. Той сигурно е сърдит, че не са го поканили да купи ЧЕЗ - и пари си има, и лесно може да ги докаже. Успех каскети! Не викайте много да не прегракнете :)

7

Анонимен

преди 6 години

Корнела нали питаше кои са гадовете,ми ето го отговора обаче сега ще е по-трудно,първо Борисов не е настроен за оставка А ДВАТА ПЪТИ ТОЙ САМ СИ Я ПОДАДЕ И ДОРИ ВТОРИЯ ПЪТ НИКОЙ НЕ МУ Я ИСКАШЕ,Атака е в правителството,Каракачана също а един Велизар Енчев па макар и подкрепен от КОКОРНА НЕ СТИГА!!!

6

Бай Хей

преди 6 години

Ха-ха-ха, оставка, нови избори и нов кабинет на Борисов - това е, което може да се случи.

5

Анонимен

преди 6 години

Ей, тези цоциалисти не се научиха, че с платени протести и с целувки с Ахмед, далеч няма да стигнат