55

Анонимен

преди 6 години

Дай първо да оправим фашизма! Едно по едно!

54

Либералист

преди 6 години

Комунизмама (както казваше тиквата Тошо) е най-покваренето, най-мракобесното, най-античовешкото, най-антиморалното, най-богохулното, най-безпреспективното, най-родоостъпното, най-подтисническото, най-антиобщественото, най-мерзото ... достижение на човешкото падение! В култ се издигаха бездарието, комплексарщината, предателството към баща, майка и родина ... Блаженни са всички НЕОПОЗНАЛИ червените метастази на кремълските фашисти ...

53

Info.

преди 6 години

Питайте управляващите кога е било последното посещение на бай Тошо в турция!И какво е ставало преди това в Момчилград!Защо е бил убит кмета на града!И защо след убийството е сложен турски флаг на кметството.

52

Анонимен

преди 6 години

Малките! Същата глутница, която ЕМ на социализма, сега ЕМ на Демокрацията!

51

АНТИ

преди 6 години

На ляво да тръгна, на дясно ли?Вече не знам на къде.На където погледнат очите мивсичко краде и краде.

50

Анонимен

преди 6 години

Учениците ще бъдат принудени да говорят това, което иска да чуе учителя. Нали не искат двойка по история? Никой няма намерение да им разяснява какво всъщност представлява този исторически период, просто защото е твърде близо исторически и не може да бъде безпристрастно и справедливо оценен от историята. Вероятно идеята е чрез подготвения учебен материал да се правят внушения - това се нарича промиване на мозъците на младите и въобще не говори добре за българското образование.

49

Бай Янко

преди 6 години

През социалзма 90% от хората бяха щастливи и 10% се чувстваха потиснати и репресирани. Децата живеех щастрливо с родителите си. Днес 10% се чувстват щастливи и 90% нещастни. Децата живеят разделени на хиляди км от родителите си. Фактите са си факти другаре демократе.

48

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунизма бе чудесно.Границите бяха отворени.Магазините бяха пълни.Имаше толкова много вестници и телевизии.Хората бяха свободни и се обичаха.Имаше съветска телевизия в петък вечер, а в останалите дни - по цял ден!

47

Анонимен

преди 6 години

Музей на комунизма? А си имаме един такъв закон осъждащ комунизма и всеки дръзнал да го възхвалява. В учебниците трябва много дебело и многократно да се напише, че комунизъм е равно на абсолютна деградация. Докато нашето общество не се отърве от тази абсурдна носталгия по червения античовешки режим, прогрес в България няма да има.

46

Анонимен

преди 6 години

Както тогава нас ни лъжеха, че всичко преди 9 септември било лют фашизъм, така сега младите диванета са лъгани как преди Бойко Борисов всичко било много лош комунизъм!

45

муспи

преди 6 години

В планетата на Злото, Ада, има една странна особеност за наблюдателя отстрани, - даже в концентрационните лагери при диктатурите стандарта е по висок от в демокрацията. Има известни средства за съществуване, самият факт че съществуваш свидетелства за тях, докато при свободата за всички всеки същектвува дотолкова доколкото всичките не му пречат, а пък всеки съществува отг това което е плячкосал от другите?! Добрите и просто по достойните умират прави на улицата, и идват милиони диваци, ***.

44

Анонимен

преди 6 години

Комунизъм няма никъде по света!Ние живяхме при социализма - най-човешкият обществен строй!

43

Ваня

преди 6 години

До 38: До Ваня Ходил съм достатъчно !

42

Анонимен

преди 6 години

,,Тогава изборите се печелеха предимно от една партия", разказва преподавателят по история Данаил Димитров....''--------------------- Моля!? И тогава ли е имало Бойко и Герб!!!?

41

Анонимен

преди 6 години

За какъв преход пишете - прехода към бедността и ровенето по кофите, прехода към беззаконието, прехода към мутризацията, прехода към недостъпното здравеопазване, прехода към липса на образование и неграмотност, прехода към корумпирана и антибългарска политическа система, прехода към разграбването на държавата, прехода към обезлюдяването на България. При такъв преход скоро няма да изчезне носталгията към соца. Това просто е един исторически период, който е доста сложно точно днес да се оцени.

40

ИМПЕРИАЛИСТ-прод.

преди 6 години

Социални дейности може да провежда само богатата държава, а богата държава се прави от богати граждани, а не от тези разчитащи на социалните мероприятия и т. н.

39

Ваня

преди 6 години

До бг Май не ти е ЯСНО, че по целия свят -- властта се защитава с репресивни мерки ! Особено пък, след смяна на ОИк.Строй. строй ?!

38

До Ваня

преди 6 години

*** в Китай ще видиш и базата и надстройката.И много неща ще видиш.Не идеализирай.

37

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Няма как да говориш за социализма без да си живял поне малко по онова време.Днес се промиват мозъците на младото поколение, че тогава е било зле.Ами, да, ама не !Не беше зле !Даже в сравнение с днес беше доста по-добре.Това ви го казва човек половината живот, на който е протекъл в соца, а другата в псевдодемокрацията след него.И в двата строя съм успял човек и то без помощта на държавата и системата.Така че говоря напълно обективно като съвременник и най-вече като истински българин.

36

Тато из Правец

преди 6 години

Прехода свърши и България върви стремглаво надолу. Племето което аз успях да въздигна от калта отново е там. Разбягаха се като пилци по света, че е по-лесно на готово.