15

Анонимен

преди 6 години

"Професоре",ти си от зомбитата на ГЕРБ,на които всичко им е розово.Няма да тълкувам причините-дали са амфети или вродена умствена изостаналост,все тая.

14

фейк нюз

преди 6 години

ДОЙЧЕ ВЕЛЕ ЛИ?най-хибридното нещо в европа.Да вярваш на Дойче веле, значи да се самоунижаваш.

13

не е политкоректно

преди 6 години

До Анонимен 2Ааааа, не! Така не се говори!Ей сега ще пляснат една статия колко милиона харчи българина по Коледа, за Черен петък, колко много пътува по чужбина, колко много са увеличили МРЗ, пенсиите, как ще дадат 40 лв за НГ, 5 лв за отглеждане на дете, колко много българи получават инвалидни пенсии, колко млади хора се връщат от чужбина в Бг, защото тук е хубаво...

12

до Гурбетчията

преди 6 години

Само внимавай да не ти скъсат твоя руснаците. Ще си дойдеш в България на 4 крака.

11

Анонимен

преди 6 години

В БГ много хора не могат да си позволят храни и лекарства така е в ЕС под мостовете в Бeрлин пълно с клошари, колко клошари има в Москва ? Русия е милион години напреде пред ЕвроГейска БГ. а допреди 28 години бяхме равни с братушките С ЕС дръпнахме яко назаде и скоро ще изчезнем от тая прокълната територия.

10

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Така става когато Путларах Акбар харчи парите за оръжия и армати.В провинцията училищата им са порутени особено в Република Саха. Ама не,той ще даде милион и нещо за танк който е купчина старо желязо от рециклирани *** Sapir и капачки от баба Ваня

9

уйдурма хабер

преди 6 години

"Дойче веле" публикува такива статии само и единствено от загриженост за руснаците.... ...някой да не си мисли, че е с друга цел?

8

Българин

преди 6 години

Щом идва от Дойче Веле, сигурно е сто процентова истина. Те са най-обективната медия. Винаги показват и двете страни.

7

socialen

преди 6 години

Същата работа като нас и американците.

6

Анонимен

преди 6 години

Само 8%?А у нас са 78%.Ама никой не смее да го каже.

5

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯ

преди 6 години

ТОВА Е ТАКА ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ЗАДЕЛЯТ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ СИ ЗА ВЪОРЪЖАВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА, И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НЕ ДА НАПАДАТ А ДА СЕ ОТБРАНЯВАТ ОТ ЕДНИ ГОЛИ ВЪШКИ В СЛУЧАЯ КРАВЕШКИ МУТРИ КОИТО ТОЧАТ ЛИГИ ДА НАЛАПАТ РУСИЯ И ДА Я ПЛЯЧКОСАТ ТЕ САМО ТОВА МОГАТ , ТА ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА ТОЧНО ЗА ТОВА РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОГРИЖЕ ЗА ПОДАНИЦИТЕ СИ ЗАЩОТО И СЕ НАЛАГА ДА ВЛАГА ПАРИТЕ СИ В ВЪОРЪЖАВАНЕ

4

Анонимен

преди 6 години

При нас да не е по-различно.Колко хора си лягат гладни от липса на пари да си купят храна и лекарства.Но, ако питате вожда ни,ще каже,че животът ни е прекрасен,защото имаме много магистрали.

3

Така е

преди 6 години

Глупости.. Велик ,могъщ народ. Правят най хубавите бомби и гладни. Лъжлива новина.Нали така ? Така е ...

2

Анонимен

преди 6 години

Като падне Путин от власт и ще заживеят като краварите по дърветата ще никнат пари ще могат да теглят кредити и да си купят къщи на село, където ще могат да си насеят домати и краставици и да наръгат едно прасе в ***, защото сега Путин не им дава да сеят домати и да имат прасе.

1

Циник

преди 6 години

Важното е парадите на Червения площад!Важното е - Руските милиардери да се конкурират със западните си такива!Докато червата на бля довете куркат - те могат да се гордеят с яхтата на Абрамович - по милион долара за метър!