55

Йордан

преди 8 години

Здравейте, България е на всички българи. И на Киряк Стефчов и на Бойчо Огнянов. Винаги можем да се променим към по-добро. Когато сме по-единни, ще сме и по-силни. Това е заветът на прадедите ни. Нима не го разбирате? Не е случайно, че този надпис се е оказал и на нашето Народно събрание. Това е урокът на историята ни, който ако не съумеем да научим, ще повтаряме грешките си от миналото и ще страдаме. Вече столетия не съумяваме да се обединим в душите си, все се мразим и за това всички страдаме.

54

пена

преди 8 години

Тия *** не озъзнават ли, че се радват на един от хората създали чалгата. Слави е, и ще си остане един от посредствените, популистки циркаджии на прехода.

53

тъпчо

преди 8 години

И патриотизма ни е като държавата-абсурден.

52

Анонимен

преди 8 години

Не зная дали прави впечатление,но тези които най много претендират за патриоти,дори не могат правилно да пишат на български. Това главна буква,членуване или нов ред са направо екзотика. А ако се попрепитаме за историята и географията на Родината ни...предполагам се досещате за резултата.Честит празник на всички родолюбци!

51

честит 24.05

преди 8 години

Коментарите, според които българите в чужбина не били патриоти, защото напуснали страната си, са неадекватни. Тези хора в мнозинството си са прокудени зорлем. Не са патриоти ония, които крадат години наред, изнасят капитала в чужбина, унищожават институциите, подписват неизгодни договори, клякат на всяка външна сила в лично своя изгода... Който е патриот да върне капитала си в България, или да създаде бизнес в чужбина. Стига слугуване, разединение и внушения че не можем да сме единни и успешни.

50

анти

преди 8 години

много фалшиво пеене - а химна е толкова хубав и мелодичен - ще рече човек че се подиграват

49

Анонимен

преди 8 години

Значи,ако си кадърен,предприемчив или просто авантюрист търсещ по-добър живот и си отишъл в чужбина си предател.Ние тука в България сме патриотите.Ние избираме скапани политици,мафиози и психично болни да ни управляват.После се напиваме и ги плюем на маса с приятели.Кълнем ги или се подиграваме с тях.Но пак на маса когато сме мъртво пияни.Естествено те ни мислят за и диоти но ние им го доказваме всеки ден.Но сме си у БГто.Тия в чужбина ги маани,те не са българи не обичат БГто.

48

Анонимен

преди 8 години

Като са толко големи патриоти чий го дирят в Лондон тея берачи на ягоди и wc чистачи? Да си дойдат тука, в рая, на 400 лева заплатка бруто, ама май са патриоти под влияние на алкохолните изпарения само. Смях!!

47

Малка разлика

преди 8 години

Ние всички сме българи, деца на Майка България - да, едните почитат Киряк Стефчов и падишаха, другите почитат Бойчо Огнянов.

46

Ко?...Не!

преди 8 години

много тясно в това "метро" беда не е специално за гастарбайтери??прилича на потъваща съветска подводница и озверелият екипаж се бори за глътка въздухТРАГЕДИЯ !!!

45

germany

преди 8 години

г-ж Гетова май имате всички "избягали страхливи българи"за много прости да повярват на глупостите които говорите. на всички е ясен фалша в територията България.P.S пожелавам ви приятно оцеляване там за мен е прекалено скъпо да си плащам да оцелявам там!!!!

44

До 58

преди 8 години

ще правят ли манефестация по случай празника в центъра на Лондон или патриотично ще си останат в къщи да си допият бирата. Първо ще почистят *** в метрото /все пак сами си я направиха/, после малко ще поспят - и отново "Здравейте тоалетни!"

43

Йордан

преди 8 години

Здравейте отново, Сега вижте колко са дяволчета, които коментират, за да ви карат да се мразите един друг. Те сами се разпискаха от коментара ми.Ние всички сме българи, деца на Майка България. Прочетете Хъшове. Прочетете за Васил Левски и БРЦК, прочетете за Христо Ботев, прочетете за Стефан Караджа, прочетете историята си, българи! Прочетете Паисий! Да живее и пребъдва България во веки веков! Честит 24 Май, българи! Не се гаси туй, що не гасне!

42

До Йордан

преди 8 години

Явно и Слави стана оперативно интересен, покрай референдума.Отдавна е такъв, затова го пратиха в САЩ далечната 1989 /Кеворкян вербува тогава кукувците и почнаха да оплюват НРБ - особено космическата програма и АЕЦ"козлодуй". По-отвратително и продажно котило няма в историята на България. Днес импотентният милионер се кани да вдига пенсиите и заплатите на мизерстващите българи!

41

Анонимен

преди 8 години

Дтес ще правят ли манефестация по случай празника в центъра на Лондон или патриотично ще си останат в къщи да си допият бирата.

40

Анонимен

преди 8 години

До ЙорданЙордане, ти от канцеларията на президента ли си, или от ПР агенция наета от "Шоуто на Слави"? Или си просто злобен нещастен чистач в Лондон.

39

Чими

преди 8 години

Седите, дуднете срещу лъжепатриотите и яко им завиждате... Както и на Слави, както и на всеки по-успял българин. Ей затова сме на тоя хал - вместо да се радвате, вие роптаете... Ей, хейтърско племе... *** слава Богу сте на изчезване. Вас хейтърщитната ще ви погуби!

38

Анонимен

преди 8 години

До ВасоА измеkярите са готови да мият и чистят улиците на всеки за мизерно заплащане, защото в къщи положението е тежко и те са решили да се спасяват поединично. И най-куриозното е, че същите тези измеkяри лаят най-много по бежанците, които постъпват точно по същият начин.

37

Йордан

преди 8 години

Здравейте, Ако прочетете коментарите по-внимателно, ще забележите че има около 5 платени трола, които използват сходно формулирани коментари, предназначени да обиждат българите зад граница и да генерират братска омраза между българите. Дай Боже всички те и семействата им и децата им да горят в ада. Явно и Слави стана оперативно интересен, покрай референдума.

36

Анонимен

преди 8 години

Ако патротизма им е дотам да се сещат за родината си само на пияна глава в метрото пишем ги бегали.