31

Анонимен

преди 9 години

Имперската карта вече 70 години я разиграва САЩ- колко военни бази по света имат САЩ в суверенни страни и колко Русия.Кой нападна Виетнам,Гренада,Панама,Ирак,Афганистан,Либия???Кой изби повече от 5 милиона мирни жители в тези страни за да смени правителствата в тези държави???Прави се такава пропаганда за да се обяви Русия за агресор,каквато от времето на Хитлер и Гьобелс не е имало.

30

Убеден съм!

преди 9 години

....и този ще завърши като Фюрера.....НЯМА ВЕЧНИ ДИКТАТОРИ!Щастлив съм , че вече сме от другата страна на Желязната завеса!

29

Анонимен

преди 9 години

Днес.БГ публикуват само антируски статии. Поне да отговаряха на действителни факт, а те пълни глупости. Не сме толкова наивни има стотици начини да се информираме особено в последните години

28

баба В

преди 9 години

Русия ке падне!Чернио ке я превземе!

27

Стамат

преди 9 години

Да, дааааа, знаем, че искате Русия със свалени *** и в поза "партер", но не винаги се получава това, което искате... ;-)

26

Анонимен

преди 9 години

viva Putin

25

Анонимен

преди 9 години

Може да не е ерата на Путин, но двуполюсната модел точно се завръща. Не трябваше да се разваля, преди 25 години. А то, краварите решиха че са хванали бога за рогата и се забравиха. Айде, да си прибират говедата в обора и да внимават да не прескачат в съседната градина. А тези маризматици не че са изостанали в 19 век, а сигурно са още от 18 век.

24

Анонимен

преди 9 години

Пет години след като му е присъдена нобелова награда за мир Обама вече е бомбардирал 7 държави и е убил десетки ако не и стотици цивилни жени и деца. Сирия, Ирак, Афганистан, Йемен, Сомалия, Либия и Пакистан изпитаха ужаса от бомбардировките на американските бомбардировки. Какъв мир донесоха американците в Ирак, в Либия, в Афганистан. Знае ли някой в момента какви кланета стават в Йемен? Американците носят само смърт и това ги чака и Украинците.

23

Byzantine

преди 9 години

Ако Путин искаше трите държави - джуджета , то щеше да ги вземе преди да влязат в НАТО , Русия няма какво да вземе от тях , обаче САЩ (НАТО) има какво да вземе от РФ .

22

Анонимен

преди 9 години

Чичата Сам яде достатъчно шамари напоследък. И в Сирия, и от Иран яде шамари чичата, а един дребосък от Северна Корея се подиграва открито с него. Яде шамар и от Путин в Украйна, и още шамари ще яде - Китай, Русия, Египет минават на разплащания в национални валути и елиминират долара, и други ще ги последват, скоро чичата Сам ще види кон боб яде ли.

21

Анонимен

преди 9 години

Ей такива платени от НПО-та изсмукани от пръстите обвинения срещу Путин зорлем ще ме направят .... русофил! Колко трябва да си *** да не проумееш, че такава бясна русофобия е най-обикновено промиване на мозъци?!

20

Анонимен

преди 9 години

Започва залеза на цивилизацията ни.Путин се опитва да си подсигури гърба към Азия,но истината е,че Русия ще бъде разпарчетосана от целия свят!Тези ресурси в 21 век няма как да си останат в една страна!

19

Анонимен

преди 9 години

новият господар

18

Анонимен

преди 9 години

"Всеки ден ни нататрузват лилипута от Кремъл. Какво е направил за нас? Нищо , но от сърце."...Ти защо си мислиш, че лилипута от кремъл трябва да прави нещо за теб! България е член на НАТО и враг на русия, само *** може да си мисли, че русия трябва да му подарява тонове нефт както СССР преди. По скоро ще насочи ракети към нас. Нищо да не прави е добре. А краварите, които уж са ни съюзници сега те какво направиха - съсипаха икономиката и ни превърнаха в страна от третия свят.

17

Румбо

преди 9 години

Политиците в прибалтийските републики да вземат да обяснят на народите си защо изгубиха 1/3 от населението си и продължават така!И за това ли им е виновен Путин?

16

Ужас! Пак ли?

преди 9 години

Всеки ден ни нататрузват лилипута от Кремъл. Какво е направил за нас? Нищо , но от сърце. Това не ви е Брежнев - една прегръдка с Живков и айде 1 млн. тона нефт. От Путин се чува само - Искам , Искам , Искам - нищо не дава , а иска поддръжка от България. Явно , дава мангизи на определени хора , а за обикновените Българи - да духат супата най-силно. Засега ни е дал най-високи цени на внесения руски газ. Дал ни е на съда в Хага заради Белене , или иска 20 милиарда.

15

Анонимен

преди 9 години

Елементарна историческа справка показва, че Съединените щати са предизвикали и разпалили 201 въоръжени конфликта за периода 1945-2010, като общия брой на конфликтите за периода е 248. Най-шокиращото е заключението, че жертвите в тези 201 въоръжени конфликта са 90% цивилни.

14

st

преди 9 години

Idiots pytkin.

13

знайко

преди 9 години

путин ти си антихриста.разкрит си.

12

DAA

преди 9 години

До АнонименPRATI MAJKASI I TI OTIDI DA MU DUHATE NA *** !